Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσι μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!:) Συγχαρητήρια και μέσα από την καρδιά μου να πάνε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα μια χαρά!!!:) Να μη φοβάσαι τίποτε απολύτως!!Ο θεός επιτέλους σου έστειλε το δωράκι που έπρεπε...πάντα ευτυχισμένη να είσαι!!ΠΑΝΤΑ!!:)

Δημοσίευση

Βασούλα μου μπράβο!!!!!!τι τέλεια νέα είναι αυτά με το που μπήκα σήμερα!!!!

κοριτσάκι μου όλα θα πάνε καλά!!!μην αγχώνεσαι...το σποράκι σου ήρθε και θα μείνει!!!!!

μπράβο μπράβο!!!!φανταστικά!!!πολύ χάρηκα!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Βασούλα συγχαρητήρια και από εμένα. Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, και με έναν πόνο. Και όπως λέω σε όλες τις κοπέλες εδώ, λόγω πείρας, ζήστο. Η περίοδος της εγκυμοσύνης, αν κυλάει ομαλά, είναι απίθανη και ανεπανάληπτη. Θα ζήσεις πράγματα που δεν πρόκειται να τα ξαναζήσεις παρά μόνο όταν ξαναμείνεις έγκυος. Απο πού να αρχίσω. Απο τους υπέρηχους που θα βλέπεις κάθε μήνα το σποράκι να μεγαλώνει? Από τα πρώτα σκιρτήματα στην κοιλίτσα σου? Ακόμα και στις δημόσιες υπηρεσίες, που έχεις προτεραιότητα στην ουρά (και αν δεν στη δίνουν, να πηγαίνεις μπροστά και να λές "είμαι έγκυος, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε?").

Μην στα λέω όμως όλα, αφήνω και κάποια να ανακαλύψεις μόνη σου. Και είναι πολλά ακόμα......

Δημοσίευση

mpravo kopela mou gia thn aisiodoksia sou!!!!kai gw etsi skeftomai!!!phga ex8es ston gunaikologo mou kai mou ekane arxika uperhxo apo thn koilia kai den eide tpt..leei ston antra mou,den vlepw kati h epeidh einai polu nwris h epeidh den uparxei..skepsou ton antra mou ekeinh thn wra..skwtseziko ntouz ekane!!!tou leei giati den kaneis kolpiko uperhxo?(parempiptontws na shmeiwsw pws o gunaikologos einai filos mas).ekelise ola ta fwta sxedon kai leei o antras mou egw den exw provlhma+apantaei o gunaikologos esu den exeis provlhma rwta kai th gunaika sou??xaxaxa!eutuxws eixe enan polu xamhlo fwtismo isa isa pou katalavainame poioi eimaste..:) kai tote!!!!!!!!!!!!TO THAUMATAKI MAS!!!!!otan evlepa thn kardoulitsa tou na xtupaei koritsia..ax!!eklaiga apo sugkinhsh!!!vlepame mia tosodoula morfh kai mia maurh koukkida na palletai se grhgorous ru8mous..sklavw8hka!!!apo tote to skeftomai sunexeia kai anupomonw na perasoun oi 9 mhnes na to parw agkalitsa!!!!ax Thee mou!!!euxaristw polu vasomits mou!!!!euxomai na perasoun grhfora oi evdomades kai na deis kai su thn kardoulitsa tou mwrou sou!8a trela8eis pragmatika!eidika an den to exeis ksanazhsei!!!telika eimai 6 evdomadwn kai 4 hmerwn..na exoume polu polu polu omorfh egkumosunh!!!!nai 8a ta leme!!!na prosexeis!!!!!:):*

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααα κοπελα μου!!!Πολλα χριστουγεννιατικα δωρα αυτη την εποχη κοριτσια :):) !!!Σου ευχομαι τα καλυτερα!!Να εχεις μια τελεια κ ηρεμη εγκυμοσυνη κ να την απολαυσεις!!Με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το αγγελουδι σου!! :):kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γλυκά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ σας μέσα απο την καρδιά μου...Με έχετε κατασυγκινήσει!!!

Σήμερα έκανα και την 2η χοριακή να δούμε εαν ανεβαίνει...

Αύριο θα σας πω!

An-n μου με κατασυγκίνησες...Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δούμε και εμείς την καρδουλίτσα του μωρού μας...Σας τρελλή το θελω...

ΒΙΚΥ μου ναι!!!!Θα τα λέμε πλέον όλες οι νέες εγκυούλες!!!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας κορίτσια!!!!

Και να γεμίσει το μαμμυ Ε Γ Κ Υ Ο Υ Λ Ε Σ ! ! ! ! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: καλε τι διαβαζωωωωωωωωω :silly: τωρα το πηρα χαμπαρι το ποστ σουυ!!!Βασουλα μου γλυκια τι ευχαριστα νεα ειναι αυταα!!!Ποσο πολυυυ χαρηκα για σενα δεν μπορεις να φανταστεις.Μπραβο κοπελα μου πολλα συγχαρητηρια ενα υγιεστατο μωρακι να εχεις.Πω πω δεν μπορω να το χονεψω :woohoo: :silly: Να προσεχεις πολυ τωρα :kiss::kiss::kiss:

Καλα μας επισημανες για το facebook γιατι ετοιμη ημουν να παω να σου ευχηθω και απο εκει :P

Δημοσίευση

Αγαπούλες μου σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου...Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!

Οσες φίλες μου προσπαθείτε εύχομαι ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑ με ένα υγιέστατο σποράκι στην κοιλίτσα!!!!!Να είστε αισιόδοξες και όλα θα πάνε καλά σε όλες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...