Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Οπώς είχα πει κι αλλου, θηλαζω εδω και 20 μέρες και τα παμε καλά. Βεβαια μετα τις 40 μερες θα χρειαστει για 2 φορές την εβδομάδα να λείπω απο το σπίτι για 1,5 ώρα τη φορά κι αναρωτιέμαι αν θα κάθεται το μωράκι μου χωρις στηθος για κεινη τη 1,5 ώρα. τώρα είναι στο στήθος καθε 1 ώρα σχεδον εκτος όταν κοιμάται και φοβαμαι μηπως δεν μπορω να λειπω. Και είναι για δουλεια.

Επειτα σκεφτομαι, αν του δωσω ξενο γαλα εκεινη την ωρα ή απο το θηλαστρο, λέτε να πειράξει;

Πείτε μου εσείς οι έμπειρες... :unsure:

Δημοσίευση

Το διαστημα που θα λειπεις (1.5 ωρα) ειναι πολυ μικρο και σιγουρα το μωρο σου θα σε περιμένει να θηλασει . Να θηλάζεις πριν φυγεις και ολα θα πανε καλα . Δεν νομιζω να υπάρχει λογος για ξενο γαλα ή για αντληση .

Βεβαια βλέπεις και κανεις . Το ξανασυζητάμε οταν ερθει η ωρα :)

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ πολύ Λάλα μου, με καθησύχασες κάπως. έχω κι ένα άλλο ερώτημα: αν δώσουμε καποια ώρα ανάγκης ξενο γαλα στο παιδι, αυτό μειώνει τα ωφέλη του θηλασμου με καποιο τρόπο;

Δημοσίευση

Κοιτα μη τρελαινεσαι κ'ολα. Αμα παρει καναδυο φορες γαλα σκονι δεν εγινε και κατι. Αλλα γιατι να το κανεις. Να ξερεις οτι τα μονα καταλληλα θηλαστρα ειναι τα νοσοκομειακα η καποια συγκεκριμενα ηλεκτρονικα. Αν κανεις περιστασιακα αντλυση πιστευω ειναι προτυμοτερο απο ο να δοσεις σκονι. Αν θα μπορουσες να φτιαξεις μια μικρη τραπεζα στην καταψυξη για παν ενδεχομενο, πιστευω θα σε βολεψει. Παντως μερικα μωρα ξεγελιουνται με βολτα και παιχνιδι. Αν οντως τον θηλασεις και φυγεις πιστευω οτο θα αντεξει.

Παντως μερικα μωρα δεν μπαινουν στο προγραμμα. Ο δικος μου τρωει και κοιμαται με προγραμμα μονο οταν λειπω στη δουλεια. Οταν ειναι μαζι μου και συνεχεια να τον εχω στο στηθος οχι δεν θα πει

Δημοσίευση

μετα τις 40 μερες θα φτιαξουν τα πραγματα!

αλλα μην απασχοεις το μυαλο σου απο τωρα με τετοια!

ειναι το λιγοτερο!

1,5 ωριτσα ανα εχει φαει καλα πριν αντεχει!

θα εχει 40ντησει και θα μπορουν να το βγαλουν βολτα να ξεχαστει λιγακι μεχρι να γυρισεις!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές σας :) .Σημερα πηρα και μισό σαραντισμό κι ελειψα για 1 ωρίτσα. Είχε να φάει από τις 7 και γύρισα 11 (ως τις 10 κοιμοταν βέβαια).Τον κρατησε η πεθερά μου και μου είπε οτι απλά γκρινιαξε λίγο, δεν εκλαψε. Αρα πιστευω όλα καλα θα πανε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...