Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σήμερον της ατεκνίας δεσμά διαλύονται....

Recommended Posts

manoula3 έγραψε:

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

πιπιτσα μου δεν νομιζω να ειναι προβλημα το καντηλακι!εγω παντως εχω ακουσει οτι γενικα δεν κανει να το σβηνουμε ποτε φυσωντας το...πρεπει να σβηνει μονο του!!! :)[/quote:15mcaiz6]

Πώς να σβήσει μόνο του κοριτσάκι μου?????

Δηλαδή….. όταν κοιμόμαστε…… ή όταν είμαστε εκτός σπιτιού…..

Πρέπει να είναι αναμμένο?????

Δεν ξέρω…… φοβάμαι λιγάκι……

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντησούλες σας…….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Konstans έγραψε:

Πιπιτσα μου, δεν ξερω να σου απαντησω για το καντηλακι, θεωρω ομως, οτι δε θα εχει προβλημα!! Ευλογια δεν ειναι κ αυτο?? :woohoo: :woohoo:

Κι εγώ,Konstans μου, σαν ευλογία το βλέπω…..

Δηλαδή…… πριν πάω…. να ετοιμαστώ….. να παρφουμαριστώ….. κτλ. κτλ. κάνω το Σταυρό μου, την Προσευχή μου κι αφήνω το καντήλι αναμμένο…..

Από τότε που το ξεκίνησα αυτό……

Όχι απλώς το έχω πλέον καθιερώσει………

Αλλά αισθάνομαι και πιο ήρεμη….. ψυχικά…..

Και πιο χαμογελαστή…….

Τι να πω…… μάλλον τυχαίο είναι!!!!!

Πιπιτσα μου...θελω να σου πω, οτι στο φορουμ εδω στο μαμμυ, εχω διαβασει πολλα ποστς σου. Ειλικρινα στο λεω, οτι η θετικη σου ενεργεια κ ο τροπος που λες πολλα πραγματα, μην πω ολα, με γεμιζει χαρα, οπως ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο θα πιστευουν πολλες κοπελες! Ξερω οτι προσπαθεις κ εσυ για παιδακι...μεσα απτην καρδια μου στο ευχομαι να το αποκτησεις το συντομοτερο δυνατον!!!

Εισαι μια γλυκα :kiss:

Konstans έγραψε:

Πιπιτσα μου...θελω να σου πω, οτι στο φορουμ εδω στο μαμμυ, εχω διαβασει πολλα ποστς σου. Ειλικρινα στο λεω, οτι η θετικη σου ενεργεια κ ο τροπος που λες πολλα πραγματα, μην πω ολα, με γεμιζει χαρα, οπως ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο θα πιστευουν πολλες κοπελες! Ξερω οτι προσπαθεις κ εσυ για παιδακι...μεσα απτην καρδια μου στο ευχομαι να το αποκτησεις το συντομοτερο δυνατον!!!

Εισαι μια γλυκα :kiss:

Χμ……..

Τα φαινόμενα απατούν!!!!!!!!! :woohoo:

1ον ……. Θέλεις να με κάνεις να βάλω τα κλάματα τώρα?????? :laugh:

2ον ……. Ως γνήσιο Υδροχοάκι…… έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου….. :angry:

Όταν είμαι στα πάνω μου……

Όλη η Νίκαια ακούει το γέλιο μου!!!!!!!!!! :woohoo: :laugh:

Όταν είμαι στα κάτω μου……

Μπορώ να σπάσω πιάτα από τα νεύρα μου!!!!!!!!!!! :angry::angry:

Επομένως……..

Τρέχα γύρευε!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Όταν με πιάνει πίκρα που ακόμη δεν έχω κάνει παιδάκι…….

Ένα μοτο θυμάμαι και μου φτιάχνει αρκετά η διάθεση…..

"Όταν θέλουμε κάτι πολύ…… όλη η φύση συνωμοτεί μαζί μας….. για να το πετύχουμε"!!!!!!!!!!!!!

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για τα καλά σου λογάκια………

Χαχαχαχα αχ πολυ γελασα βρε Πηνελοπη...να σου πω κατι? Κ εγω Υδροχοος ειμαι οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Πιστεψε με μια απτα ιδια!!

Μεσα σε ολα ομως...θεωρω οτι διαθετουμε υπομονη κ επιμονη!! Γιαυτο κ το σπορακι σου, θα εμφανιστει συντομα, νασαι σιγουρη γιαυτο....

Μανουλα3 κ εγω φοραω στο λαιμο μια πολυ λεπτη αλυσιδιτσα με ενα μικρουυυυυλη σταυρουδακι. Κ εγω το ειχα ακουσει αυτο, αλλα ειναι δυνατον????? Αποκλειεται να συμβει κατι τετοιο. Κ ακου να δεις κ το αλλο!

Στα χειρουργια, κανονικα τα αφαιρεις ολα, το ξερεις! Φακους επαφης, δοντια(γεφυρες ε!), κοσμηματα κ.α. Τωρα στις 12 του μηνος που εκανα το χειρουργιο για το εξωμητριο μου, οταν με προετοιμαζαν οι κοπελες, πηγα να βγαλω το σταυρουδακι μου να τους το δωσω....αλλα μου ειπαν να το αφησω!!!!Μου περασε μια σκεψη απτο μυαλο μηπως ειναι επικυνδυνο....ξερεις...ολικη ναρκωση κτλ....αλλα η επιθυμια μου να με συντροφευσει στο χειρουργιο κ να μου δωσει δυναμη ....να πανε ολα καλα...ηταν μεγαλυτερη....Δοξα το Θεο ...πηγαν ολα καλα....

Πόπη, εννοείς ότι όταν είστε στο κρεβάτι (και δεν κοιμάστε) έχεις το καντήλι αναμμένο;

Πω πω... Είναι μεγάλη αμαρτία κοπέλα μου. Θα καίγεσαι στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα.

Χα χα, καλέ, πλάκα κάνω!!!!!!! Το σεξ δεν είναι αμαρτία!!!!!!!!!! Αφού πρόσφατα διάβαζα το βιβλίο ενός ιερέα, που αναφερόταν στο σεξ σε περιόδους νηστείας, κι έλεγε ότι πολλές γυναίκες βρίσκουν τη νηστεία ως πρόσχημα να αρνούνται το σεξ στο σύζυγο. Αυτό, όμως, είναι λάθος, γιατί δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να απαγορεύει ή να περιορίζει το σεξ στις περιόδους της νηστείας, και το σεξ μέσα στο γάμο είναι ευλογημένο!!!!

Άρα, άναβε το καντηλάκι σου, κάνε το σταυρό σου, κάνε και καμιά προσευχή!!!!!

όσο για το καντηλάκι, αν πρέπει να το σβήνουμε ή να το αφήνουμε να σβήνει από μόνο του, δεν έχω ιδέα, αλλά δε νομίζω ότι έχει σημασία!

Konstans έγραψε:

Χαχαχαχα αχ πολυ γελασα βρε Πηνελοπη...να σου πω κατι? Κ εγω Υδροχοος ειμαι οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Πιστεψε με μια απτα ιδια!!

Μεσα σε ολα ομως...θεωρω οτι διαθετουμε υπομονη κ επιμονη!! Γιαυτο κ το σπορακι σου, θα εμφανιστει συντομα, νασαι σιγουρη γιαυτο....

Μανουλα3 κ εγω φοραω στο λαιμο μια πολυ λεπτη αλυσιδιτσα με ενα μικρουυυυυλη σταυρουδακι. Κ εγω το ειχα ακουσει αυτο, αλλα ειναι δυνατον????? Αποκλειεται να συμβει κατι τετοιο. Κ ακου να δεις κ το αλλο!

Στα χειρουργια, κανονικα τα αφαιρεις ολα, το ξερεις! Φακους επαφης, δοντια(γεφυρες ε!), κοσμηματα κ.α. Τωρα στις 12 του μηνος που εκανα το χειρουργιο για το εξωμητριο μου, οταν με προετοιμαζαν οι κοπελες, πηγα να βγαλω το σταυρουδακι μου να τους το δωσω....αλλα μου ειπαν να το αφησω!!!!Μου περασε μια σκεψη απτο μυαλο μηπως ειναι επικυνδυνο....ξερεις...ολικη ναρκωση κτλ....αλλα η επιθυμια μου να με συντροφευσει στο χειρουργιο κ να μου δωσει δυναμη ....να πανε ολα καλα...ηταν μεγαλυτερη....Δοξα το Θεο ...πηγαν ολα καλα....

κ μενα στην καισαρικη μου ειχαν πει να τ'αφαιρεσω ολα,εκτος απο τη βερα μου κ τον σταυρο!!αποκλειεται ο θεος να μας αφηνε να παθουμε κατι κακο απο κατι δικο του..απο κατι που τον αντιπροσωπευει!!!

Ωπ πεταχτηκα και εγω σαν.....τελος παντων...καταλαβατε

Συμφωνω και επαυξάνω με την konstans την ΠΙΠΙΤΣΑ

ΓΛΥΥΥΥΥΚΑΑΑΑΑ ΣΚΕΤΗ!!!! ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΥΧΗ!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ επισης και με την ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ 1ον ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΙΠΙΤΣΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΙΣΤΑ( :laugh: ) ΚΑΙ 2ον ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.... αυτο με το σεξ κι εγω το διαβασα....προσφατα κιολας και λεω ....να σταματησω τον

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!!! :laugh:

Αμάν βρε κορίτσια……

Μην τα λέτε έτσι χύμα καλέ……

Και "ψαρώνω"…..

Τρομάρα μου!!!!!!!!!!!

Κι εσύ Υδροχοάκι, Konstans μου??????

Δεν είναι όμως και γ…… τα ζώδια???????

Zaxarenia……. Πώς τα καταφέρνεις καλέ, κάθε φορά κοντεύω να πνιγώ από τα γέλια…… με τα λεγόμενά σου ντε……

Θέλω να γίνω μαμά!

Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, που λες…….. Για να κάνεις παιδί, θα κάνεις σεξ, άρα….. δεν είναι αμαρτία!!!!!! Ευλογημένη πράξη είναι……

Sτη Νηστεία, έχω ένα θέμα εγώ…… να κολλάω….. να ντρέπομαι….. αλλά….. μετά το ξεπερνάω…..

Άσε που τον 1ο καιρό…….

Δεν ήθελα να πηγαίνω καν στην Εκκλησία……

Γιατί αισθανόμουν πως με κοιτάνε όλοι…..

Άμα είναι κολλημένο το μυαλό……

Πιπίτσα μου, το καντηλάκι δεν πειράζει καθόλου να είναι αναμμένο. Στο σπίτι μου είναι συνέχεια, εκτός από τις ώρες που λείπουμε (μην ανάψουμε και καμιά φωτιά)! Και κάτω από το μαξιλάρι μου (πάνω στο κρεββάτι της....αμαρτίας :lol: )έχω το κομποσκοίνι μου που το μελετάω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ. Όσο για το σταυρό μου χρόνια τον φοράω και δεν έχω κινδυνέψει ποτέ να πνιγώ!

Droseroula έγραψε:

Πιπίτσα μου, το καντηλάκι δεν πειράζει καθόλου να είναι αναμμένο. Στο σπίτι μου είναι συνέχεια, εκτός από τις ώρες που λείπουμε (μην ανάψουμε και καμιά φωτιά)! Και κάτω από το μαξιλάρι μου (πάνω στο κρεββάτι της....αμαρτίας :lol: )έχω το κομποσκοίνι μου που το μελετάω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ. Όσο για το σταυρό μου χρόνια τον φοράω και δεν έχω κινδυνέψει ποτέ να πνιγώ!

δροσερουλα τι εννοεις μελετας το κομποσκοινι??εχω κ γω κ σε καθε κομπο λεω ''κυριε ιησου χριστε ελεησε τη δουλη σου"(η' ελεησε τον ταδε)!

εσυ λες καποια συγκεκριμενη προσευχη??συγνωμη που ρωταω,αν θελεις πες μου! :blush:

manoula3 έγραψε:

δροσερουλα τι εννοεις μελετας το κομποσκοινι??εχω κ γω κ σε καθε κομπο λεω ''κυριε ιησου χριστε ελεησε τη δουλη σου"(η' ελεησε τον ταδε)!

εσυ λες καποια συγκεκριμενη προσευχη??συγνωμη που ρωταω,αν θελεις πες μου! :blush:

Καλημέρα manoula3! Έχεις 3 παιδάκια έτσι? Να τα χαίρεσαι και να είναι γερά και καλότυχα! :kiss: Και βέβαια μπορώ να σου πω!!

Για το Χριστό λέω το ίδιο με σένα, δηλαδή "Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με".

Για την Παναγία το "Υπεραγία Θεοτόκε σώσον με"

Για τους Αγίους το "Άγιοι Πάντες πρεσβεύσατε υπέρ εμού" ή συγκεκριμένα "Άγιε/Αγία ...... πρέσβευε υπέρ εμού" (ανήμερα της γιορτής τους ή για κάποιον συγκεκριμένο που θεωρείς ότι σε προστατεύει).

Αυτά μπορείς να τα πεις είτε εναλλάξ δηλαδή ανά κόμπο, ή ξεχωριστά την κάθε προσευχή (μελετάς το κομποσκοίνι 3 φορές δηλαδή).

Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές και γω την προσευχή για το Χριστό λέω μόνο. Αυτό που έχει σημασία πάντως δεν είναι ποσες προσευχές λέμε αλλά πώς τις λέμε!

Πολλά φιλιά! :)

Droseroula έγραψε:

manoula3 έγραψε:

Καλημέρα manoula3! Έχεις 3 παιδάκια έτσι? Να τα χαίρεσαι και να είναι γερά και καλότυχα! :kiss: Και βέβαια μπορώ να σου πω!!

Για το Χριστό λέω το ίδιο με σένα, δηλαδή "Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με".

Για την Παναγία το "Υπεραγία Θεοτόκε σώσον με"

Για τους Αγίους το "Άγιοι Πάντες πρεσβεύσατε υπέρ εμού" ή συγκεκριμένα "Άγιε/Αγία ...... πρέσβευε υπέρ εμού" (ανήμερα της γιορτής τους ή για κάποιον συγκεκριμένο που θεωρείς ότι σε προστατεύει).

Αυτά μπορείς να τα πεις είτε εναλλάξ δηλαδή ανά κόμπο, ή ξεχωριστά την κάθε προσευχή (μελετάς το κομποσκοίνι 3 φορές δηλαδή).

Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές και γω την προσευχή για το Χριστό λέω μόνο. Αυτό που έχει σημασία πάντως δεν είναι ποσες προσευχές λέμε αλλά πώς τις λέμε!

Πολλά φιλιά! :)[/quote:1avgm1t4]

αχ σ'ευχαριστω παρα πολυ δροσερουλα!!!με κατατοπισες επ'ακριβως!!!! :kiss:

Πόπη, το σεξ στο γάμο δεν είναι μόνο για τεκνοποίηση. Ο σκοπός του γάμου δεν είναι τα παιδιά, ούτε και είμαστε παιδοποιητικές μηχανές!!!!!!!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Πόπη, το σεξ στο γάμο δεν είναι μόνο για τεκνοποίηση. Ο σκοπός του γάμου δεν είναι τα παιδιά, ούτε και είμαστε παιδοποιητικές μηχανές!!!!!!!

Ναι πουλάκι μου, συμφωνώ πολύ μαζί σου!!!!!!!

Εννοείται!!!!!!!!!!

Πρώτα απ' όλα...... και πάνω απ' όλα......

Είναι ευχαρίστηση......

Και υγεία!!!!!!!!!!!!!!

Το πόσο έχω συγκινηθεί με το θέμα που ανοίξατε δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! Σώθηκα ανήμερα τις Αγίας Άννας σε μία εγχείρηση ρουτίνας. Ακατάσχετη αιμοραγία κατά την διάρκεια της εγχείρησης λόγω σοβαρότατου ιατρικού λάθους. Οι γιατροί δεν πίστευαν οτι θα τα κατάφερνα και όμως βγήκα ζωντανή, την είχα φύλακα Άγγελο!!!!

Εύχομαι να την έχω φύλακα Άγγελο και στις προσπάθειές μου να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου!!!

sorry δεν μπορώ να συνεχίσω....

Αχ κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!

Τί λες τώρα?????????

Μιλάς σοβαρά???????????

Δεν είχα ιδέα...... sorry!!!!!!!!!!!!

Περαστικά σου!!!!!!!!!!!!!

Σιδερένια!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις μπορέσεις...............

Άναψε μία λαμπάδα στη Χάρη Της!!!!!!!!!!!

Να σε φυλάει!!!!!!!!!!!!!

TZOUTZOU έγραψε:

Το πόσο έχω συγκινηθεί με το θέμα που ανοίξατε δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! Σώθηκα ανήμερα τις Αγίας Άννας σε μία εγχείρηση ρουτίνας. Ακατάσχετη αιμοραγία κατά την διάρκεια της εγχείρησης λόγω σοβαρότατου ιατρικού λάθους. Οι γιατροί δεν πίστευαν οτι θα τα κατάφερνα και όμως βγήκα ζωντανή, την είχα φύλακα Άγγελο!!!!

Εύχομαι να την έχω φύλακα Άγγελο και στις προσπάθειές μου να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου!!!

Πω πω κουκλα μου, αν ειναι δυνατον...κ συγκινηθηκα κ ανατριχιασα...Περαστικα σου!!!!

TZOUTZOU έγραψε:

ΩΧ $%$$^@@@@@@@@####!!@

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

ΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ

ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.... :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...