Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα ο ήλιος έλαμπε στον ουρανό και είπαμε να αδράξουμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα με τα μωρά. Ντυνόμαστε και ξεκινάμε. Ο άνδρας μου σπρώχνει το καρότσι με τον μεγάλο μου γιο κι εγώ το διδυμοκαρότσι με τα δίδυμα. Περπατάμε στη μέση του δρόμου, άντε λέμε στη γειτονιά είμαστε δεν έχει πεζοδρόμια. Σιγά σιγά φτάνουμε στον κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου. Πώς να περνούσαμε και από πού. Στον πάνω πεζόδρομο με τις καφετέριες ο δήμος έχει βάλει μπάρες για τα μηχανάκια και καλά, και όλα τα μηχανάκια ήταν παρκαρισμένα στον πεζόδρομο ενώ το διδυμοκαρότσι δεν χωρούσε να περάσει. Κάθε τόσο άφηνε ο άνδρας μου το μεγάλο γιο μόνο του και σηκώναμε το διδυμοκαρότσι. Αν δεν υπήρχαν μπάρες υπήρχαν παρκαρισμένα φορτηγά κι αυτοκίνητα. Μέχρι και το αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας μέσα στον πεζόδρομο έκανε βόλτες. Να επισημάνω ότι δεν είναι ακριβώς πεζόδρομος, απλά είναι μεγάλο πεζοδρόμιο.

Πάμε να περάσουμε απέναντι και όπου υπήρχε πεζοφάναρο δεν υπήρχε ράμπα για το καρότσι παρά μόνο σκαλοπάτια. Στη μοναδική ράμπα είχαν βάλει πάλι μπάρα και δεν χωρούσαμε να περάσουμε.

Οι οδηγοί που μας έβλεπαν με 3 μωρά ούτε έκαναν τον κόπο να πατήσουν λίγο το φρένο τους. Με την ψυχή στο στόμα, τρέχοντας και με πολλούς ελιγμούς, περάσαμε τελικά απέναντι. Απέναντι όπου όλοι παρατούσαν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι "για 2 λεπτά". Γυρίσαμε σπίτι και κάθε τόσο χωνόμασταν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να περάσουν αυτά που έρχονταν.

Φτάσαμε σπίτι ιδρωμένοι, ζαλισμένοι και πολύ τσατισμένοι.

Συγχαρητήρια κύριοι Δήμαρχοι. Μιλάτε συνεχώς για μια ανθρώπινη Αθήνα και μόνο ανθρώπινη δεν είναι.

Και οι γιοι μου θα μεγαλώσουν ευτυχώς και θα μπορούν να πηγαίνουν μια βόλτα. Αυτοί οι ταλαίπωροι ανάπηροι και οι άνθρωποι χωρίς όραση τί πρέπει να κάνουν; Να κλειδωθούν μέσα;

Έλεος δηλαδή. Τί ρατσιστική πόλη είναι αυτή.

ΝΤΡΟΠΗ σας. Ελάτε να μας ζητήσετε πάλι την ψήφο μας! :angry:

Δημοσίευση

Πες τα χρυσόστομη!! Κι εμείς τα ίδια λέμε!! Πάμε μια βόλτα με το καρότσι στην Γλυφάδα, που υποτίθεται έχουν κάνει πεζόδρομο!! Με βλέπει ο μαλ@κας με το καρότσι να θέλω να περάσω και να το αφήνει πάνω στην μπάρα πεζοδρομίου! Τον κοιτάς στραβά, παρόλα αυτά το αφήνει!! :angry::angry::angry: Ποιος δήμαρχος;; Όσα αρπάξουν κι αυτοί! Έλεος!! Μόνο ανθρωπιά δεν υπάρχει!! Εδώ μεταξύ μας οι ελληνάρες και δεν δείχνουμε αλληλεγγύη!!Τι να πεις...

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο! Ωρες ωρες λεω γιατι να μην δουλευω στην τροχαια να ριχνω κλησεις κάργα! :P :laugh: Εδω βλεπεις οτι υπαρχει ραμπα στη διάβαση για καροτσάκια και για ατομα με ειδικες αναγκες και πανε και παρκαρουν πανω εκει. Μετα σου λεει γιατι πας απο το δρομο και δεν ανεβαινεις στο πεζοδρομιο. Περναει η αστυνομια βλεπει οτι το αμαξι εχει κλείσει τη διαβαση και δεν σταματαει να κόψει κληση. Γιατι να δωσει αφου μεχρι και οι ιδιοι πολλες φορες της κλεινουν! Ντροπή!

Το θεικο παντως που ειχε γινει ειναι τοτε που εβαζαν αυτα τα ειδικά πλακακια για του τυφλους που περνουσαν μεσα απο τα καρτοτηλεφωνα με αποτελεσμα να πεφτουν επανω τους. Πως εγινε αυτο? Ξηλωσαν τα καρτοτηλεφωνα εβαλαν τα πλακακια αλλα οταν ξανατοποθετησαν τα καρτοτηλεφωνα δεν παρατηρησαν οτι τα κουμπωσαν πανω στο διαδρομο με τα ειδικά πλακάκια για τους τυφλους. Τοσο μυαλο!

Δημοσίευση

Κορίτσια στο Χαϊδάρι έχει βάλει ο δήμος πάνω στις ράμπες μπάρες για να μην μπαίνουν τα μηχανάκια. Τώρα πώς τα μηχανάκια είναι πάνω στο πεζόδρομο και το διδυμοκαρότσι δεν μπαίνει αυτό είναι απορίας άξιο. :dry:

Δημοσίευση

Α!!!

εσεις εκει περα εχετε κακους γειτονους

εμεις εδω στο ΙΛΙΟΝ δεν μπορω να πω

πεζοδρομια μπορει να μην εχουμε

αλλα οταν βγαινουμε βολτα και φυσικα το καροτσι το βαζουμε μεσα στη μεση του δρομου

γιατι αλλου φυσικα δεν χωραει (πεζοδρομιο δεν ξερουμε τι παει να πει - απλα δεν υπαρχουν καθολου)

μεχρι στιγμης δεν μας εχει κορναρει κανεις

ολοι ευγενικοι ειναι

αυτο ελλειπε δηλαδη - θα τους εκανε με τα κρεμμυδακια ο αντρας μου

η μονη λυση:

το λεω και το ξαναλεω στον αντρα μου

ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΗ

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

βρε ποιο ωραια απο τον κηπακο μας υπαρχει;

τον καθαρο αερα;

και σιγα δουλεια θα βρουμε

ουτος η αλλιως φυσικοθεραπευτης ειναι θα ανοιξει αλλο

σιγα τα λαχανα.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΡΧΕΙΑ

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marker μου συμφωνώ και επαυξάνω! Είναι το όνειρό μου! ;)

Παντως ουτε και εμεις εδω ξερουμε τι ειναι πεζοδρόμιο! Να φανταστείτε οτι ενας γείτονας εχει κλείσει το πεζοδρόμιο με κάγκελα και το εκμεταλλεύεται ως ιδιωτικό χώρο!Ο καθένας οτι θέλει! :P :laugh:

Δημοσίευση

Αχ αυτή η επαρχία κι εμένα μ'αρέσει. Και είμαι και διορισμένη σε νησί που όμως δεν πρόκειται να πάω καθόλου αφού παίρνω μετάθεση.

Να ανοίγεις το παράθυρο σου και να βλέπεις τη θάλασσα. Αν δεν έκανα τα δίδυμα τώρα εκεί θα ήμουν.

Μάρκερ ποιο καρότσι έχεις; Εγώ μου φαίνεται θα πάρω ακόμα ένα μονό και θα κρατάω τον μεγάλο από το χέρι.

Δημοσίευση

ελατε πατρα

εδω δεν εχουμε τετοια προβληματα

εγω με το καροτσι κυκλοφορω πολυ ανετα στη πολη

υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια

αλλα πιστευω οτι ειμαστε μια χαρα

εμενα με ενοχλουν τα δυοροφα καταστηματα που δεν εχουν ασανσερ

πως θα ανεβω κυρα μου με το καροτσι??

"αφηστε τη μικρη να τη προσεχω εγω" μου λεει μια μια μερα

σιγα μην αφηνα το παιδι μου με μια ξενη

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

και η Θεσσαλονικη τα ιδια χαλια ειναι.....αλλα....μην εχουμε παραπονο....ποδηλατοδρομο φτιαξανε.....κ τα καροτσακια στο δρομο!!!!

Τουλάχιστον κυκλοφορούν ποδήλατα ή τσάμπα ο δρόμος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...