Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυτή δεν ήταν βόλτα, ήταν ηλεκτρονικό παιχνίδι

Recommended Posts

Σήμερα ο ήλιος έλαμπε στον ουρανό και είπαμε να αδράξουμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα με τα μωρά. Ντυνόμαστε και ξεκινάμε. Ο άνδρας μου σπρώχνει το καρότσι με τον μεγάλο μου γιο κι εγώ το διδυμοκαρότσι με τα δίδυμα. Περπατάμε στη μέση του δρόμου, άντε λέμε στη γειτονιά είμαστε δεν έχει πεζοδρόμια. Σιγά σιγά φτάνουμε στον κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου. Πώς να περνούσαμε και από πού. Στον πάνω πεζόδρομο με τις καφετέριες ο δήμος έχει βάλει μπάρες για τα μηχανάκια και καλά, και όλα τα μηχανάκια ήταν παρκαρισμένα στον πεζόδρομο ενώ το διδυμοκαρότσι δεν χωρούσε να περάσει. Κάθε τόσο άφηνε ο άνδρας μου το μεγάλο γιο μόνο του και σηκώναμε το διδυμοκαρότσι. Αν δεν υπήρχαν μπάρες υπήρχαν παρκαρισμένα φορτηγά κι αυτοκίνητα. Μέχρι και το αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας μέσα στον πεζόδρομο έκανε βόλτες. Να επισημάνω ότι δεν είναι ακριβώς πεζόδρομος, απλά είναι μεγάλο πεζοδρόμιο.

Πάμε να περάσουμε απέναντι και όπου υπήρχε πεζοφάναρο δεν υπήρχε ράμπα για το καρότσι παρά μόνο σκαλοπάτια. Στη μοναδική ράμπα είχαν βάλει πάλι μπάρα και δεν χωρούσαμε να περάσουμε.

Οι οδηγοί που μας έβλεπαν με 3 μωρά ούτε έκαναν τον κόπο να πατήσουν λίγο το φρένο τους. Με την ψυχή στο στόμα, τρέχοντας και με πολλούς ελιγμούς, περάσαμε τελικά απέναντι. Απέναντι όπου όλοι παρατούσαν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι "για 2 λεπτά". Γυρίσαμε σπίτι και κάθε τόσο χωνόμασταν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να περάσουν αυτά που έρχονταν.

Φτάσαμε σπίτι ιδρωμένοι, ζαλισμένοι και πολύ τσατισμένοι.

Συγχαρητήρια κύριοι Δήμαρχοι. Μιλάτε συνεχώς για μια ανθρώπινη Αθήνα και μόνο ανθρώπινη δεν είναι.

Και οι γιοι μου θα μεγαλώσουν ευτυχώς και θα μπορούν να πηγαίνουν μια βόλτα. Αυτοί οι ταλαίπωροι ανάπηροι και οι άνθρωποι χωρίς όραση τί πρέπει να κάνουν; Να κλειδωθούν μέσα;

Έλεος δηλαδή. Τί ρατσιστική πόλη είναι αυτή.

ΝΤΡΟΠΗ σας. Ελάτε να μας ζητήσετε πάλι την ψήφο μας! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πες τα χρυσόστομη!! Κι εμείς τα ίδια λέμε!! Πάμε μια βόλτα με το καρότσι στην Γλυφάδα, που υποτίθεται έχουν κάνει πεζόδρομο!! Με βλέπει ο μαλ@κας με το καρότσι να θέλω να περάσω και να το αφήνει πάνω στην μπάρα πεζοδρομίου! Τον κοιτάς στραβά, παρόλα αυτά το αφήνει!! :angry::angry::angry: Ποιος δήμαρχος;; Όσα αρπάξουν κι αυτοί! Έλεος!! Μόνο ανθρωπιά δεν υπάρχει!! Εδώ μεταξύ μας οι ελληνάρες και δεν δείχνουμε αλληλεγγύη!!Τι να πεις...

Έχεις δίκιο! Ωρες ωρες λεω γιατι να μην δουλευω στην τροχαια να ριχνω κλησεις κάργα! :P :laugh: Εδω βλεπεις οτι υπαρχει ραμπα στη διάβαση για καροτσάκια και για ατομα με ειδικες αναγκες και πανε και παρκαρουν πανω εκει. Μετα σου λεει γιατι πας απο το δρομο και δεν ανεβαινεις στο πεζοδρομιο. Περναει η αστυνομια βλεπει οτι το αμαξι εχει κλείσει τη διαβαση και δεν σταματαει να κόψει κληση. Γιατι να δωσει αφου μεχρι και οι ιδιοι πολλες φορες της κλεινουν! Ντροπή!

Το θεικο παντως που ειχε γινει ειναι τοτε που εβαζαν αυτα τα ειδικά πλακακια για του τυφλους που περνουσαν μεσα απο τα καρτοτηλεφωνα με αποτελεσμα να πεφτουν επανω τους. Πως εγινε αυτο? Ξηλωσαν τα καρτοτηλεφωνα εβαλαν τα πλακακια αλλα οταν ξανατοποθετησαν τα καρτοτηλεφωνα δεν παρατηρησαν οτι τα κουμπωσαν πανω στο διαδρομο με τα ειδικά πλακάκια για τους τυφλους. Τοσο μυαλο!

Κορίτσια στο Χαϊδάρι έχει βάλει ο δήμος πάνω στις ράμπες μπάρες για να μην μπαίνουν τα μηχανάκια. Τώρα πώς τα μηχανάκια είναι πάνω στο πεζόδρομο και το διδυμοκαρότσι δεν μπαίνει αυτό είναι απορίας άξιο. :dry:

Α!!!

εσεις εκει περα εχετε κακους γειτονους

εμεις εδω στο ΙΛΙΟΝ δεν μπορω να πω

πεζοδρομια μπορει να μην εχουμε

αλλα οταν βγαινουμε βολτα και φυσικα το καροτσι το βαζουμε μεσα στη μεση του δρομου

γιατι αλλου φυσικα δεν χωραει (πεζοδρομιο δεν ξερουμε τι παει να πει - απλα δεν υπαρχουν καθολου)

μεχρι στιγμης δεν μας εχει κορναρει κανεις

ολοι ευγενικοι ειναι

αυτο ελλειπε δηλαδη - θα τους εκανε με τα κρεμμυδακια ο αντρας μου

η μονη λυση:

το λεω και το ξαναλεω στον αντρα μου

ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΗ

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

βρε ποιο ωραια απο τον κηπακο μας υπαρχει;

τον καθαρο αερα;

και σιγα δουλεια θα βρουμε

ουτος η αλλιως φυσικοθεραπευτης ειναι θα ανοιξει αλλο

σιγα τα λαχανα.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΡΧΕΙΑ

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ :laugh: :laugh: :laugh:

marker μου συμφωνώ και επαυξάνω! Είναι το όνειρό μου! ;)

Παντως ουτε και εμεις εδω ξερουμε τι ειναι πεζοδρόμιο! Να φανταστείτε οτι ενας γείτονας εχει κλείσει το πεζοδρόμιο με κάγκελα και το εκμεταλλεύεται ως ιδιωτικό χώρο!Ο καθένας οτι θέλει! :P :laugh:

Αχ αυτή η επαρχία κι εμένα μ'αρέσει. Και είμαι και διορισμένη σε νησί που όμως δεν πρόκειται να πάω καθόλου αφού παίρνω μετάθεση.

Να ανοίγεις το παράθυρο σου και να βλέπεις τη θάλασσα. Αν δεν έκανα τα δίδυμα τώρα εκεί θα ήμουν.

Μάρκερ ποιο καρότσι έχεις; Εγώ μου φαίνεται θα πάρω ακόμα ένα μονό και θα κρατάω τον μεγάλο από το χέρι.

ελατε πατρα

εδω δεν εχουμε τετοια προβληματα

εγω με το καροτσι κυκλοφορω πολυ ανετα στη πολη

υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια

αλλα πιστευω οτι ειμαστε μια χαρα

εμενα με ενοχλουν τα δυοροφα καταστηματα που δεν εχουν ασανσερ

πως θα ανεβω κυρα μου με το καροτσι??

"αφηστε τη μικρη να τη προσεχω εγω" μου λεει μια μια μερα

σιγα μην αφηνα το παιδι μου με μια ξενη

και η Θεσσαλονικη τα ιδια χαλια ειναι.....αλλα....μην εχουμε παραπονο....ποδηλατοδρομο φτιαξανε.....κ τα καροτσακια στο δρομο!!!!

savropinguinos έγραψε:

και η Θεσσαλονικη τα ιδια χαλια ειναι.....αλλα....μην εχουμε παραπονο....ποδηλατοδρομο φτιαξανε.....κ τα καροτσακια στο δρομο!!!!

Τουλάχιστον κυκλοφορούν ποδήλατα ή τσάμπα ο δρόμος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...