Μετάβαση σε περιεχόμενο

stamatina75

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της stamatina75

  1. Kαι ναι, σε λίγες μέρες ξεκινάμε...αφου πρωτα κάνουμε ένα τριήμερο ταξιδακι. Είμαστε καλα, και είμαστε και αισιόδοξοι (ασχετα αν ακουσαμε περιεργα πραγματα για τις εξωσωματικές).
  2. Kαι ναι, σε λίγες μέρες ξεκινάμε...αφου πρωτα κάνουμε ένα τριήμερο ταξιδακι. Είμαστε καλα, και είμαστε και αισιόδοξοι (ασχετα αν ακουσαμε περιεργα πραγματα για τις εξωσωματικές).
  3. Kαι ναι, σε λίγες μέρες ξεκινάμε...αφου πρωτα κάνουμε ένα τριήμερο ταξιδακι. Είμαστε καλα, και είμαστε και αισιόδοξοι (ασχετα αν ακουσαμε περιεργα πραγματα για τις εξωσωματικές).
  4. Mήπως έτσι ενδεικτικα μπορειτε να μου πείτε, ποιο είναι το κόστος σε εσας ? Γιατι δεν έχω ρωτήσει καθόλου και δεν ξερω τι τιμές παιζουνε ? Σας ευχαριστω.
  5. Mήπως έτσι ενδεικτικα μπορειτε να μου πείτε, ποιο είναι το κόστος σε εσας ? Γιατι δεν έχω ρωτήσει καθόλου και δεν ξερω τι τιμές παιζουνε ? Σας ευχαριστω.
  6. Mήπως έτσι ενδεικτικα μπορειτε να μου πείτε, ποιο είναι το κόστος σε εσας ? Γιατι δεν έχω ρωτήσει καθόλου και δεν ξερω τι τιμές παιζουνε ? Σας ευχαριστω.
  7. Αλλη μια ερωτηση. Εχει κάνει κάποια απο την μεγαλή μας παρεα εξωσωματική στο Μητερα, εκλεισα RDV με τον γιατρο μου για την άλλη εβδομάδα για να συναντήσουμε και την υπόλοιπη ''ομαδα'' Τι σημαίνει αυτό ; Τι πρέπει να περιμένω ;
  8. Αλλη μια ερωτηση. Εχει κάνει κάποια απο την μεγαλή μας παρεα εξωσωματική στο Μητερα, εκλεισα RDV με τον γιατρο μου για την άλλη εβδομάδα για να συναντήσουμε και την υπόλοιπη ''ομαδα'' Τι σημαίνει αυτό ; Τι πρέπει να περιμένω ;
  9. Αλλη μια ερωτηση. Εχει κάνει κάποια απο την μεγαλή μας παρεα εξωσωματική στο Μητερα, εκλεισα RDV με τον γιατρο μου για την άλλη εβδομάδα για να συναντήσουμε και την υπόλοιπη ''ομαδα'' Τι σημαίνει αυτό ; Τι πρέπει να περιμένω ;
  10. Φέτος είναι ένα το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής σου. Απο τον Ιούνιο που μαθαμε ότι οι πιθανότητες να αποκτησουμε μωρο με την φυσική διαδικασία, τα πράγματα πάνε κατα διαόλου. Εγω ζω με την αγωνία της εξωσωματικής (αφου δεν μπορω να μιλήσω σε κανέναν δικό μου για το θέμα), και ο αντρας μου αρχίζει και μου βγάζει μια κακία (λες και εγω εχω το πρόβλημα). Τα νεύρα κουρέλια, και πρέπει να είμαι μες την τρελή χαρά.... Ελεος...με αυτές τις συνθηκές αραγε πρέπει να συνεχίσω.
  11. Φέτος είναι ένα το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής σου. Απο τον Ιούνιο που μαθαμε ότι οι πιθανότητες να αποκτησουμε μωρο με την φυσική διαδικασία, τα πράγματα πάνε κατα διαόλου. Εγω ζω με την αγωνία της εξωσωματικής (αφου δεν μπορω να μιλήσω σε κανέναν δικό μου για το θέμα), και ο αντρας μου αρχίζει και μου βγάζει μια κακία (λες και εγω εχω το πρόβλημα). Τα νεύρα κουρέλια, και πρέπει να είμαι μες την τρελή χαρά.... Ελεος...με αυτές τις συνθηκές αραγε πρέπει να συνεχίσω.
  12. Φέτος είναι ένα το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής σου. Απο τον Ιούνιο που μαθαμε ότι οι πιθανότητες να αποκτησουμε μωρο με την φυσική διαδικασία, τα πράγματα πάνε κατα διαόλου. Εγω ζω με την αγωνία της εξωσωματικής (αφου δεν μπορω να μιλήσω σε κανέναν δικό μου για το θέμα), και ο αντρας μου αρχίζει και μου βγάζει μια κακία (λες και εγω εχω το πρόβλημα). Τα νεύρα κουρέλια, και πρέπει να είμαι μες την τρελή χαρά.... Ελεος...με αυτές τις συνθηκές αραγε πρέπει να συνεχίσω.
  13. Σας ευχαριστω, για την βοήθεια και τις συμβουλές που μου δίνετε, σας εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μακάρι ο Θεός να μας τα φέρει βολικα.
  14. Σας ευχαριστω, για την βοήθεια και τις συμβουλές που μου δίνετε, σας εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μακάρι ο Θεός να μας τα φέρει βολικα.
  15. Σας ευχαριστω, για την βοήθεια και τις συμβουλές που μου δίνετε, σας εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μακάρι ο Θεός να μας τα φέρει βολικα.
  16. Σας ευχαριστω, για την βοήθεια και τις συμβουλές που μου δίνετε, σας εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μακάρι ο Θεός να μας τα φέρει βολικα.
  17. Ειμαι χάλια, συνέχεια κλαιω, ακομα και στον δρόμο περπαταω και με πιανουνε τα κλάματα. Διαθεση για δουλεια, για διακοπες δεν έχω, και δεν με νοιαζει για τίποτα, θελω μόνο να κοιμαμε και να μην σκεφτομαι...αλλα τελικα και στον ύπνο δύσκολο είναι. Δεν μπορω και στην τελικη δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικα και μέχρι τον Σεπτέμβρη που είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική.
  18. Ειμαι χάλια, συνέχεια κλαιω, ακομα και στον δρόμο περπαταω και με πιανουνε τα κλάματα. Διαθεση για δουλεια, για διακοπες δεν έχω, και δεν με νοιαζει για τίποτα, θελω μόνο να κοιμαμε και να μην σκεφτομαι...αλλα τελικα και στον ύπνο δύσκολο είναι. Δεν μπορω και στην τελικη δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικα και μέχρι τον Σεπτέμβρη που είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική.
  19. Ειμαι χάλια, συνέχεια κλαιω, ακομα και στον δρόμο περπαταω και με πιανουνε τα κλάματα. Διαθεση για δουλεια, για διακοπες δεν έχω, και δεν με νοιαζει για τίποτα, θελω μόνο να κοιμαμε και να μην σκεφτομαι...αλλα τελικα και στον ύπνο δύσκολο είναι. Δεν μπορω και στην τελικη δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικα και μέχρι τον Σεπτέμβρη που είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική.
  20. Ειμαι χάλια, συνέχεια κλαιω, ακομα και στον δρόμο περπαταω και με πιανουνε τα κλάματα. Διαθεση για δουλεια, για διακοπες δεν έχω, και δεν με νοιαζει για τίποτα, θελω μόνο να κοιμαμε και να μην σκεφτομαι...αλλα τελικα και στον ύπνο δύσκολο είναι. Δεν μπορω και στην τελικη δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικα και μέχρι τον Σεπτέμβρη που είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική.
  21. Και έτσι σήμερα έληξε η αγωνία για την σπερματέγχυση. Δυστυχως μας ήρθε η λυπητερή. Εγω είμαι καλούτσικα (προσπαθω δηλ. να κρατηθω), ο αντρας μου όμως το πηρε ποιο άσχημα. Οπως μου είπε και μια φίλη μου ''πάμε για άλλα...'' Τελοσπάντων.
  22. Και έτσι σήμερα έληξε η αγωνία για την σπερματέγχυση. Δυστυχως μας ήρθε η λυπητερή. Εγω είμαι καλούτσικα (προσπαθω δηλ. να κρατηθω), ο αντρας μου όμως το πηρε ποιο άσχημα. Οπως μου είπε και μια φίλη μου ''πάμε για άλλα...'' Τελοσπάντων.
  23. Και έτσι σήμερα έληξε η αγωνία για την σπερματέγχυση. Δυστυχως μας ήρθε η λυπητερή. Εγω είμαι καλούτσικα (προσπαθω δηλ. να κρατηθω), ο αντρας μου όμως το πηρε ποιο άσχημα. Οπως μου είπε και μια φίλη μου ''πάμε για άλλα...'' Τελοσπάντων.
  24. Και έτσι σήμερα έληξε η αγωνία για την σπερματέγχυση. Δυστυχως μας ήρθε η λυπητερή. Εγω είμαι καλούτσικα (προσπαθω δηλ. να κρατηθω), ο αντρας μου όμως το πηρε ποιο άσχημα. Οπως μου είπε και μια φίλη μου ''πάμε για άλλα...'' Τελοσπάντων.
  25. Σας ευχαριστω, και εγω αυτο ξέρω, βεβαια με τον γιατρο δεν το έχουμε συζητήσει, είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε απο Σεπτέμβριο, αλλα για τα περαιτέρω δεν είπαμε τίποτα. Ναι τον έχω ακούσει, και είναι ο γιατρος που βοήθησε να γίνει και η βαπτηστίρα μου. Τωρα προς το παρον εχω να περιμένω τα αποτελέσματα της σπερματέγχυσης που έκανα, υπομονη λίγες μέρες ακόμα Ασε που με αυτα και τα άλλα αφήσαμε πίσω τις διακοπές μας, και τώρα ψαχνουμε και δεν βρίσκουμε πουθενα (έτσι για να ξεχνιωμαστε και λίγο)... Ευχαριστώ.
×
×
  • Προσθήκη...