Μετάβαση σε περιεχόμενο

Demy93

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    729
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    6

2 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1064 προβολές προφίλ

Demy93's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

611

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Οχι,έχω ένα αγοράκι 12 ½ μηνών...αυτή ήταν η πρώτη "απρόσεκτη" επαφή...
  2. Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε???εγώ σε αναμονή περιόδου αλλά με περίεργα συμπτωματάκια...Ο μικρούλης μου για όσες δεν θυμάστε είναι πλέον 12 ½ μηνών και μπορεί σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι κάτι που δε σας κρύβω με βρισκει απροετοίμαστη!! Ποιες έχετε τώρα στα κοντά γιατρό?? @melitiniღ μου πως είσαι???
  3. Τι όμορφα νέα κορίτσι μου,μπράβο 😍😍😍.. μη σε πιάνει φρίκη με τα κιλά (διατροφολόγος εδώ 😁) όλα θα γίνουν με συνέπεια και επιμονή!!!σημασία έχει που το μπιζελάκι σου είναι μια χαρά και κάνει βόλτες στην ζεστή κοιλίτσα σου!!
  4. @melitiniღ μου σήμερα έχεις ραντεβού???
  5. @Elli13 κορίτσι μου να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!είχε τύχει όταν ξεκίνησα στο φόρουμ να πέσω πάνω στην πρώτη ιστορία σου και από τότε έβλεπα τον αγώνα σου και ένιωθα σαν να είσαι δικός μου άνθρωπος...τις τελευταίες μέρες περίμενα με ανυπομονησία πότε θα μας γράφεις ότι τα καταφέρατε και το 2ο θαυματακι σας είναι εδώ!!!είσαι παράδειγμα δύναμης και επιμονής για πολλές κοπέλες!!!να χαίρεστε κάθε στιγμή,να καμαρώνετε την οικογένεια σας και να είσαστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!!!!!
  6. @melitiniღ μου γιατί δε πας για ένα γρήγορο τσεκ να μην είσαι με την σκέψη μέχρι την Τρίτη???
  7. Έλα ρε κορίτσι...από το πρωί έμπαινα και ξανά έμπαινα λες και περίμενα την δικιά μου χοριακη!!! Συγχαρητηριααααααααααα 💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Οοοοοολα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να ακούσεις και τα μικρά σποράκια σου 🥹🥹😍😍🥹🥹😍😍
  8. Demy93

    Χωρισμός & Βιοχημική

    Βρε κορίτσι μου,καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σου φαίνονται βουνό αλλά βάλε λίγο ΕΣΕΝΑ μπροστά!!!!Είσαι μια νεότερη κοπέλα,με την δουλειά σου που μπορεί να σε "ταξιδέψει" παντού και κόλλας σε έναν άνθρωπο που είχε αποφασίσει από καιρό να φύγει και άλλα έψαχνε μια δυνατή αφορμή για να μη το καταλάβεις!!!σήκω πάνω,ντύσου,χτενίσου,πάρε έναν δικό σου άνθρωπο ή και μόνη σου και βγες...πήγαινε για μπάνιο για έναν καφέ να αλλάξεις λίγο παραστάσεις να ανοίξει το μυαλό σου...ενημέρωσε τους δικούς σου για όλα όσα συνέβησαν για να το βγάλεις από μέσα σου και πέταξε το "κουτάκι" της συγκεκριμένης σχέσης ΜΑΚΡΙΑ!!
  9. Demy93

    Χωρισμός & Βιοχημική

    Γιατί να μείνεις μόνη σου κοπέλα μου 32 χρόνων κορίτσι.?
  10. Μπράβοοοοο 😍😍😍 τέλεια νέα!!!!!!σε ποιο νησί πάτε????
  11. @Rena92 συγχαρητήρια,πάει τέλεια 🤗🤗🫶🫶🤗🤗🧿🧿🧿🧿 @marinamanoulitsa εσύ κορίτσι μου έκανες επαναληπτική???
  12. Καλησπέρα κορίτσι μου...Εγώ έχω ένα βρεφάκι 7 μηνών και μέχρι τώρα δε το έχω αφήσει πουθενά,θεωρώ ούτε στο μέλλον θα το κάνω γιατί έχουμε αποφασίσει με τον σύζυγο να τα κάνουμε όλα παρέα!!!Σε ότι αφορά την δικιά σας επιθυμία θα σου πρότεινα και εγώ πρώτα να το δοκιμάσετε για 2 3 μέρες από την στιγμή κιόλας που το παιδί δεν έχει καθημερινή τριβή με τους ανθρώπους που θα μείνει και μετά να το αφήσετε για περισσότερο γιατί αν τύχει και δεν συνεργάζεται τι θα κάνετε?θα γυρίσετε τα πίσω μπρος ή θα το αφήσετε μέχρι να καταλάβει ότι θα μείνει με τους παππούδες και να ηρεμήσει??
×
×
  • Προσθήκη...