Μετάβαση σε περιεχόμενο

flowerv

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    551
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

flowerv last won the day on 22 Ιουνίου

flowerv had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

735 προβολές προφίλ

flowerv's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

337

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Σ'ευχαριστω κορίτσι μου για τις συμβουλές! Μακαρι να πάνε ολα καλα 🙏🫶 Αυτο σκέφτομαι από την μία ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά αν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε την κατάσταση γιατι οχι ?
  2. Το θέμα μου είναι, οτι εκείνες τις μερες, εαν μου ερθει περιοδος σύντομα, θα εχω bachelor και την άλλη βδομάδα γινοναι κουμπάρα! Θα μπορώ να πάω? Δεν θα πιω εννοείτε θα κάθομαι σε μια καρέκλα άιντε να χορέψω λιγο...
  3. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης! Και στην πρώτη ωοληψια ειχα μεγάλη καθυστέρηση στην πρωτη περιοδο ! Περιμένω απλα να έρθει! Αν αργησει και αλλο θα μιλησω με την γυναικολόγο..Ααα αρα γύρω στις 18-20 μερες γίνεται η εμβρυομεταφορα! Στην εμβρυομεταφορα εσυ ήσουν ξάπλα και σπίτι ή εκανες κανονικά τη ζωή σου ?
  4. Καλημέρα κορίτσια μου αγαπημένα 🎈 Θελω τις εμπειρίες σας, σχετικά με την εμβρυομεταφορα! Μου εχει καθυστερήσει μια βδομάδα η περίοδος δεν λέει να μου έρθει για να ξεκινήσουμε! Μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία! Γνωρίζω μονο οτι αδιάθετω κανω ενα ορμονολογικο ελεγχο και αν βγει καλος ξεκινάμε.. οι υπερηχοι σε ποιες μερες γίνονται?? Και η εμβρυομεταφορα σε πια μερα του κύκλου γίνεται?
  5. Σας ευχαριστώ πολυ όλες κορίτσια μου💞🫶 Δεν ξέρω ποτε θα πάω για εμβρυομεταφορα εκτός οτι φοβάμαι πολυ την αποτυχια ! Εχω να πάω σε κοντινούς γάμους και το σκέφτομαι μήπως το αφήσω για Σεπτέμβρη στον έναν γίνομαι κουμπάρα και ο άλλος ειναι ο αδελφός του άντρα μου! Με φοβίζει η όλη κατασταση! Αααχ μπράβο κορίτσι μου πολυ χαίρομαι ενα και τυχερό! 🩷💙Εσύ γτ δεν κάνεις τώρα ετ και θα πας από Σεπτέμβριο?
  6. Σας ευχαριστώ τόσο πολυ κορίτσια μου🙏 @anna_30 @Zenia z Μακαρι να πάνε ολα καλα !🙏💙🩷 εύχομαι αυτη η χρονια να μην αφησει καμια μας με αδεια κοιλιτσα !
  7. Κορίτσια μου βγηκαν τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου! εχουμε 4 υγιή εμβρυα 🩷💙🙏 Είμαι πολύ χαρούμενη!
  8. Καλα μπορεί να γίνει βλαστοκυστη 5 ημερών και παλι να μην υγιές! Το ότι γίνονται βλαστοκυστες άριστης ποιοτητας δεν σημαίνει οτι χρωμοσομικα ειναι οοκ ! Εγω είμαι 29 με καλη αμη ! Εμεις στην πρωτη προσπάθεια βλέπαμε 12 πηραμε 7 Και απο τα 7 ηταν ώριμα τα 5 μια σκέτη απογοήτευση! Τώρα απο τα 14 ηταν ωριμα τα 10 !
  9. Μακάρι να προσπαθήσει αυτο το ενα και να ειναι γερο ! Δεν εχει ουσία να έχεις πολλές βλαστοκυστες αλλα καλες! Καλη επιτυχία στο μικρό εμβρυακι που το προσπάθει.. κορίτσι μου μην απογοήτευεσαι και εγω στην πρωτη εξωσωματικη πηρα 150 μονάδες γτ φοβήθηκε ο γιατρός λόγω ηλικίας και βγάλαμε μονο 7 ! Ενώ τωρα με 300 μονάδες την μερα πηραμε 14! Το παν ειναι να ξεκινάμε με πολλα ωαριακια και ποιοτικά!
  10. Κορίτσια εγω ρωτησα το φαρμακείο γιατι τα έχω και εγώ σε δωμάτιο που σίγουρα εχει 30 ! Και μου είπε πως δεν χαλάνε απλα μειώνεται η ημερομηνία λήξης! Δηλαδή λήγουν 1-2 μήνες νωρίτερα!
  11. Ολα καλα θα πάνε κορίτσι μου υπομονή μέχρι την επόμενη εμβρυομεταφορα!
  12. Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?
  13. Θεσ/νίκη ειμαι εγω emb.. Αααχ να σου πω κάτι εμπιστοσύνη δεν θα έχεις ποτε σε κανέναν! Εγω ακομα και αυτήν τη φορα που πήγαν λίγο καλύτερα τα πράγματα, παλι έχω δεύτερες σκέψεις.. Γιατί η όλη διαδικασια ειναι τυφλή! Δεν ξέρεις τίποτα απλα ακολουθείς οτι και αν σου πουν !
  14. Θετική σκέψη από όλες μας θέλει γερό στομάχι όλη η διαδικασία! Ακόμα και αυτή η φάση που είσαι εσυ, πέρασα και εγω από εκει μετα από αποτυχία βέβαια αλλά σε καταλαβαίνω, καλυτερα τώρα όμως να εισαι σίγουρη και να τον εμπιστεύεσαι! Ιουλιο έχουμε μη τρελαίνεσαι, δεν έμεινε τίποτα για Σεπτέμβρη ακομα και για Αύγουστο εαν καταλήξεις! Δεν κλείνουν ολα τα κέντρα το δικό μας κλείνει μόνο την μερα του 15 Αυγούστου!
  15. Εμάς μας ειπαν οτι υπάρχει και αυτή η επιλογή, εαν θέλετε να βοηθήσουμε την κατάσταση, το κόστος είναι αυτο εαν θέλετε να το δοκιμάσουμε, εννοείτε δεχτήκαμε! Γτ εχεις καλύτερες πιθανότητες!
×
×
  • Προσθήκη...