Μετάβαση σε περιεχόμενο

Vicky84

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Vicky84

  1. Vicky84

    Βλαστοκυστη 4ΒΒ

    Μια χαρά μπορείς να μείνεις αν η βλαστοκύστη είναι υγειής!!! Εγω έμεινα έγκυος με μια μέτρια βλαστοκύστη 1ΒΑ
  2. Έπαθα σοκ με το μήνυμα σου!! Θα πω κάθε εμποδιο για καλό από την στιγμή που υπάρχει βία θα φύγεις κορίτσι μου!!! Να δεις την ψυχική σου υγεία και τον εαυτό σου!!!! Αυτό χει σημασία!!!!
  3. @Thlimmeno_koutavi Κορίτσι μου λυπάμαι!!! Αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά!!! Το καλό είναι ότι έχεις κατάψυξη!!!πάρε το χρόνο σου!! Να ηρεμήσεις και θα ξανακάνεις!!!! Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια!!!!!!
  4. @Thlimmeno_koutavi Κορίτσι μου καλή επιτυχία για σήμερα! Εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!!! Να το πιστέψεις!!!
  5. @Γιάννα 36 Ναι θα κάνω άλλη μία την Δευτέρα και θα δουμε ο γιατρός μου είπε ότι θέλουνε την Δευτερα να είναι πάνω από 700! Μου εδώ σε και έξτρα προγεστερόνη τώρα θα χαλαρώσω και θα περιμένω!!!! @Tokyo Ναι εγώ είμαι!!! Γενικά δεν έκανα καλες επιλογές γιατρών και μου στοίχισε! Σκέψου αυτή η βλαστοκύστη είναι από την δεύτερη διέγερση το 20.
  6. Με το καλό κορίτσι μου να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!!!! Και έχω χάρηκα πάρα πολύ για εσένα!!!!! Αυτό που με ανυσηχει είναι ότι ξεκίνησα με χαμηλή τώρα θα κάνω υπομονή λογικά την Δευτέρα θα κάνω πάλι!!! Η πρώτη ήταν μόνο 79 και κάτι στην 10 μέρα!!! Αλλά ελπίζω κάνεις δεν το πίστευε αυτη την βλαστοκύστη!
  7. @Thlimmeno_koutavi Μολις πήρα το αποτελεσμα, Απο 124,7 πήγε 293,7.Εστειλα το αποτέλεσμα στον γιατρό και περιμένω!!!!! @Γιάννα 36 Ναι κορίτσι μου εγώ είμαι!!!!! Τι κάνεις; Πώς είσαι; Εγώ έβαλα μια ξεχασμένη βλαστοκύστη που είχα στη κατάψυξη πριν 2 χρόνια και έπιασε αλλά με ταλαιπωρεί λίγο δεν ξέρω μου φαίνονται χαμηλές οι χοριακες!!
  8. Είναι αναλόγως το εργαστήριο στο πρώτο που πήγα το πρωί στην μια τα είχα! Μετά μου είπανε λόγω καλοκαιριού τα βγάζουν την επόμενη γ αυτό πήγα σε άλλλο τώρα μου είπαν το απόγευμα!! Ασε δεν αντέχετε η αγωνία!!!!! Εμένα ήταν και μικρή και έχω άγχος για το νουνερο που θα δω!!
  9. Tokyo μου μακάρι!!!! Σήμερα θα ξέρουμε έκανα Τρίτη στο ίδιο εργαστήριο με την δεύτερη!!! Δεν θα με θυμάσαι αλλά μιλούμε παλιά είμαι από το γκρουπ της εξωσωματικής του 20. Πρέπει να είναι η τελευταία που δεν έχει μείνει μέχρι τώρα!!!χαχα!!
  10. Σ’ευχαριστω κορίτσι μου!!!!! Είμαι συγκρατιμενη αύριο θα κάνω στο ίδιο όποτε θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα! Απλά θα ήθελα να αποφύγω όλο αυτό το ψυχοφθόρο με τις χοριακες . Αύριο θα ξέρω !!!
  11. Σ’ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Είμαι συγκρατημένη!!! Όντως παίζει ρόλο δυστυχώς στο ίδιο δεν γινόταν να γίνει για πλέον λόγω διακοπών δεν θα έβγαινε το αποτέλεσμα την ίδια μέρα!!! Ήταν το τελευταίο μου εμβρυακι από εξωσωματική και η τελευταία μου ελπίδα!!! Μακάρι να γίνει η Ανατροπή!!!
  12. @Thlimmeno_koutavi Πηρα την δεύτερη χοριακη δυστυχώς δεν ανέβηκε αρκετά πήγε μόνο 124.7 από 79.8 θα κάνω και μια τρίτη την Παρασκευή για την την έκανα σε άλλο εργαστήριο σήμερα και ίσως έπαιξε καποιο ρόλο,την Παρασκευή θα ξέρουμε!! Αν υπάρχει ελπίδα να προχωρήσει
  13. Την έκανα περιμένω να μου στείλουν το αποτέλεσμα!!!!!🙏🙏🙏
  14. Vicky84

    Two weeks wait

    Κορίτσι μου και εγώ είχα λιγα καφεωυγεα και πήρα θετική χοριακη την Δευτέρα δεν παίζει ρόλο μπορεί να είναι λόγω εμφύτευσης έχω είχα την 8 και την 9 μέρα την 10 μέρα πήρα θετική χοριακη
  15. Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!! Ακόμα είναι νωρίς αλλά ελπίζω!!!! Εύχομαι θετική χοριακη!!! Και να συζητάμε μετά μόνο ευχάριστα!!!
  16. Θα δεισ όλα καλά θα πάνε να είσαι ήρεμη!!!!!! Ήταν 79 ο γιατρός είπε είναι καλή θα δούμε την Τεταρτη αν διπλασιαστεί!!!
  17. Νομίζω δεν έχει ακριβώς στάνταρ μέρα!!! Συνήθως λένε 6-7 μέρα! Εγώ είχα την 8 δύο μέρες πριν την χοριακη .Να μην αγχώνεσαι μόνο το 30% των γυναικών βλέπουν αίμα εμφύτευσης εγω μέχρι την 6 μέρα δεν είχα τίποτα!!!! Σήμερα έκανα χοριακη και περιμενω την Τετάρτη να την επαναλάβω και δεν εχω κανένα σύμπτωμα!!
  18. Vicky84

    ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

    Καλημέρα κορίτσι μου!!!Να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες όσο μπορείς συμπτώματα δεν υπάρχουν!!! Οπότε μέχρι να κάνεις χοριακη να σκέφτεσαι θετικά!!!!!!
  19. Καλά το οικονομικό δεν το συζητώ καν!Όχι δεν τις έκανα στο ίδιο στην αρχή το θέμα ήταν το σπέρμα αλλά τελικά μου είπαν ότι δεν έχω και εγώ καλά ωάρια! Τώρα τι να πω στα 38 να μην έχω ούτε ένα! Δεν ξέρω!!! Είμαι πάλι στο μηδέν! Από την καινούργια αρχή ίσως το ψάξω πάλι από την αρχή .είμαι Θεσσαλονίκη και εδώ οι γιατροί δεν είναι και πάρα πολλοί!
  20. Καλημέρα!!! Εύχομαι όλα να πάνε κατά ευχήν!! Εγώ έχω κάνει τρεις εξωσωματικές και δεν έχω μείνει ποτέ.δεν είδα ποτέ θετικό.τωρα είμαι ξανά στο μηδέν και δεν ξέρω αν θα ξαναπροσπαθήσω προφανώς χρειάζονται πλέον πολλές εξετάσεις και πολλά χρήματα!!
  21. Όλα καλά θα πάνε αφού έχεις εμβρυακια θα τα βάλεις όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή!!!!! Δεν χρειάζεται βιασύνη!!
  22. Σ'ευχαριστω πάρα πολύ!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για σένα να ξέρεις πάντα διαβάζω τα νέα σου και θα περιμένω τα ευχάριστα!!!!!
  23. Κορίτσι μου γλυκό σ'ευχαριστω πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Μακάρι αυτός ο δρόμος να γινόταν λίγο πιο εύκολος για όλες!
  24. Σ'ευχαριστω πάρα πολύ κοριτσι μου!!! Φυσικά πάντα γίνονται και θαύματα!ποτέ δεν ξέρεις!!Εγώ ειμαειμαι ήρεμη γιατί όσο μπορούσα προσπάθησα!!!❤️
  25. Δυστυχώς κορίτσι μου πάλι αρνητικό!!αυτή η φορά ήταν η τελευταία!!! Μακάρι όσες προσπαθείτε να τα καταφέρετε!!για μένα μέχρι εδώ ήταν!!!
×
×
  • Προσθήκη...