Μετάβαση σε περιεχόμενο

Silver26

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Silver26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Α ωραία! Απλά δεν είμαι σπίτι και δεν έχω τα χαρτιά μου της επιτροπής ότι βρήκα στο κινητό. Αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτησε με... Με το καλό!
  2. Καλημέρα, προσπάθησε και σε αυτόν 2310594832
  3. Καλημέρα σε ποιο τηλ παίρνεις; του ιπποκράτειου;
  4. Καλή επιτυχία @Karamela!!!! Με το καλό να ακούσουμε τα χαρμόσυνα!!! ??❤️❤️❤️
  5. Να πω κάτι από προσωπική μου εμπειρία για το θέμα των κιλών της @Niki94 χωρίς να αναφερθώ στο κομμάτι της υγείας τριγλικεριδια κτλ που δεν έχω αντιμετωπίσει. Από πολύ μικρή ηλικία ήμουν παχύσαρκη στα 20 μου αποφάσισα να αλλάξω το σώμα μου πήγα σε διατροφολόγο γιατί είχα κολλήσει αν και είχα χάσει τα πιο πολλά μόνη μου. Έχασα 30 κάτι κιλά σε λιγότερο από χρόνο. Και κάπου εκεί εχω μείνει από τότε 4 πάνω 4 κάτω αναλόγως. Ιδανικά για το ύψος μου έπρεπε να είμαι 52-55 κιλά. Εγώ έχω την βάση μου στα 60 με 23-25% λίπος. Όποιος και να με δει μιλάει με βάση την κανικοτητα και πάντα λέει θες δίαιτα. Αλλά ας ξεκολλήσουμε λίγο για να χάσω την περιφέρεια και τους γοφούς μου πρέπει να πάω σε χασαπη όχι να χάσω κιλά. Εγώ ξέρω τον εύατο μου και το πως ήμουν στα 55 με μια πίεση 5 και 8 και αιματοκρίτη 38.Πριν ξεκινήσω τις ενέσεις πάω σε μια διατροφολόγο της λέω το θέμα και της λέω δεν με νοιάζει στην φάση αυτή να χάσω δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει ο οργανισμός μου θέλω να περιορίσουμε το πρήξιμο. Αυτή κόλλησε στο 2-3% λίπους που είχα πάρα πάνω μου έδωσε μια διατροφή καλή για την κατακράτηση αλλά χαμηλή σε θερμίδες. Όταν με είδε η συντονίστρια - μαία του εξωσωματικου μου, μου λεει τώρα όχι αλάτι, της λέω το ξέρω κάνω διατροφή και μου λέει μπράβο καλά κάνεις γιατί είσαι χοντρουλα. Της λεω κάνετε λάθος έχω 25% λίπος. Και μου λέει ε όχι... δεν είσαι.... είσαι αφρατουλα. Αντί να πριστω μετά το τέλος της διαδικασίας είχα χάσει 4 κιλά λίπος. λέω στην διατροφολόγο είμαι χάλια ψυχολογικά σε αυτή την φάση μου λέει είναι καλό για εσένα να συνεχίσεις άλλο ένα μήνα γιατι έχεις κατακράτηση. Εμένα είχαν σπάσει τα νεύρα μου και δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ από την αφαγια και αυτή εκεί μου λέει τώρα που τελείωσαν όλα να περπατάς κάθε μέρα ένα μισάωρο. Τέλος πάντων Αρκετά το ανέλυσα. Συμπερασμα ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι είμαστε σε φάση να κάνουμε για τον εύατο μας. Πάντα να ψάχνουμε αυτόν τον ειδικό που θα μας καταλαβαίνει και θα χτυπήσει καμπανάκι μόνο όταν χρειάζεται και έχει να κάνει με την υγεία μας. Οπότε πάρε μια γνώμη να ξέρεις πιο είναι το επικίνδυνο για εσένα και απευθύνσου στους ειδικούς.
  6. @Karamela! Η Δευτέρα είναι πολύ κοντά χαλάρωσε κάνε καμιά βολτίτσα χαλαρή και είμαι σίγουρη ότι την Δευτέρα θα κάνουμε πάρτυ!!
  7. Καλησπέρα σε όλες!! @Niki94 πάρε απόσταση από όλα... Όλα όμως... Κάνε μια βόλτα χαλάρωσε, γύρνα σπίτι πάρε μολύβι και χαρτί και γράψε τι επιλογές έχεις... Και ξεκινά με ένα βήμα την φορά. Οι κρίσεις πανικού ήταν φιλες μου για χρόνια. Και ίσως ξανά έρθουν κάποια στιγμή αλλά πλέον τις έχω συνοδοιπόρο δεν απελπιζομαι. Αυτό που μου έμαθαν είναι να ακούω το σώμα και την ψυχή μου να αποστασιωποιουμαι να οργανωνομαι και να κάνω ένα βήμα την φορά, μια σκέψη. Οι σκέψεις οι πολλές σε έχουν εγκλωβισει. Χαλάρωσε και κάνε το πρόγραμμα σου. 6/11 δεν είναι μακριά... Και πάνω απο όλα ευτυχώς δεν είμαστε σε τριτοκοσμικη χώρα και έχουμε άπειρους γιατρούς που μπορούμε να απευθυνθούμε.
  8. Η οιστραδιολη ήταν 2000 και κάτι και οι ωοθήκες φυσιολογικές όπως μου είπαν στην ωοληψια απλά επειδή μεσολαβουσαν 3 μέρες μέχρι την εμβρυομεταφορά και είμαι μικρή φοβήθηκαν μήπως κάτι πήγε στραβά και υπερδιπλασιαστηκαν. Εγώ το μόνο που ήξερα τότε ήταν ότι υπέφερα από πόνους αλλά ήταν διάχυτοι και δεν καταλαβαίνα από που.. Χαμηλά στην κοιλιά αλλά από που; έντερο, κύστη, ωοθήκες; πονουσαν όλα. Γι αυτό φοβήθηκαν αλλά εξετάσεις δεν μου έκαναν κόψανε τα cyclacur και η αλήθεια είναι ότι ήρεμησα μέσα σε ένα 24ωρο.
  9. @Geo2009 ότι θα πάω σε άλλη κλινική τουλάχιστον να ρωτήσω είναι σίγουρο... Αλλά έχω απελπιστεί μωρέ ?? διαβάζω διαβαζω αυτές τις μέρες και όλο και κάτι διαφορετικό βρίσκω. Και θολωνω γιατί ξεκινάω και σκεφτομαι μήπως έφταιγε αυτό; μήπως έχω κι αυτό; αυτό γιατί δν το έλεγξαν; το μυαλό μου σε λίγο θα βγάλει καπνούς... Και σε άλλη κλινική να πάω φοβάμαι μήπως κάτι πάλι δεν μου πουν κάτι μην αμέλησω... Αλλά δεν είμαι γιατρός γαμωτο. Έλεος εγώ να κάτσω να κάνω ότι και να μου πούνε αλλά και πάλι να σκέφτομαι αν όλα τα έχουμε δει; υπάρχουν άπειρα θέματα και εξετάσεις που εγώ δεν έκανα. Μόνο τις απαραίτητες έχω κάνει της επιτροπής.Το ότι δεν εμπιστεύομαι τον ουρολογο της προηγούμενης κλινικής μου έχει δημιουργήσει τόση ανασφάλεια για τα επόμενα βήματα. Πόσες κλινικές μπορώ να αλλάξω και πόσες φορές θα μπορέσω να προσπάθησω. Αντε με τις κλάψες μου σας επριξα και εσάς... Σορρυ.
  10. Λοιπόν χθες δεν μπήκα καθόλου και σήμερα που άρχισα να διαβάζω την χθεσινή συζήτηση τα έχασα.πραγματικά μου φαίνονται όλα κινέζικα. Δηλαδή εγώ που έκανα Προγεστερονη ως εξέταση μόνο μια φορά στον ορμονικο έλεγχο και μετά μόνο μέχρι την ωοληψια έκανα κάθε μέρα οιστραδιολη και τέλος να αρχίσω να τρελενομαι; το ενδομητριο κάθε φορά μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλό από τον υπέρηχο και μόνο. Προγεστερονη δεν μετρούσαμε και όταν έκανα την ωοληψια μου είπαν αγωγή 2 cyclacur και 3 ultragestan και ένα από το στόμα όταν τους είπα ότι έχω κολικούς φοβήθηκαν μάλλον για υπερδιέγερση και μου είπαν να κόψω τα cyclacur και το ένα utrogestan από το στόμα. Εκεί κόλλησα και τους ρωτούσα συνέχεια μήπως να συνεχίσω κανονικά την αγωγή και ας πονάω το θέμα είναι να γίνει σωστά η διαδικασία και το μόνο που είπαν ειναι ότι η ωοθήκες μου είναι πρισμενες οπότε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται cyclacur εκκρίνει ο οργανισμός όση οιστραδιολη χρειάζεται και ότι αιμοτολογικες δεν είναι απαραίτητες. Πείτε αλήθεια τώρα να τρελαθώ;
  11. Καλημέρα!!! @Karamela!υπομονή!!όλα θα πάνε τέλεια!!! Με το καλό η χοριακη μια βδομαδουλα έμεινε!!! ???? @Katriniki
  12. Καλημέρα!!! Τι κανετε;; κορίτσια έχω πολλές άγνωστες λέξεις και θέλω την βοήθεια σας. Αν μπορείτε και έχετε όρεξη θέλω να μου εξηγήσετε τι σημαίνει καρυοτυπο, θρομβοφιλια, κατακερματισμος dna και πως ακριβώς επηρεάζουν στην εξωσωματική.
  13. Καλό κουράγιο να ευχηθώ και καλή επιτυχία αν και την ευχή μου για κουράγιο δεν την χρειάζεσαι σίγουρα!!!! Αχ πόσο σας χαίρομαι και πόσες ελπίδες μου δίνετε όλες που δεν το βάζετε κάτω. θα με τρελαίνετε στο τέλος μόλις τελείωσα από περίοδο και θα με κάνετε να τρέξω να πάω να κάνω φυσικό κύκλο χαχαχα εννοείται πως αστειεύομαι απλά σκέφτομαι πόσο λάθος έκανα που άργησα να μπω στο forum και πόσο μόνη ένιωθα στην 1η μου προσπάθεια όσον αφορά τον κόσμο της εξωσωματικής. Θα τα πας τέλεια @Ριρίκα!!! Υπομονή εσύ και εμείς σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια!❤️❤️❤️
  14. Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!
  15. Καλημέρα!!! Καλημέρα!!! Θα το πάω λίγο χιουμοριστικα αλλά ότι θέλετε να ρωτήσετε από το κομμάτι μετεωρισμου τυμπανισμου δυσκοιλιοτητας ΕΔΏ!! Είμαι ειδικός πλέον!!απο το κομμάτι της διέγερσης ακόμα είχα όλα τα παραπάνω σκέψου ότι έκανα ηπερηχους και υπέφερα από τον πόνο. Έλεγα κάτι δεν πάει καλά... Αλλά όλα οφείλονται στην ευαισθησία του εντέρου όσον αφορά τις ορμόνες. Για να μπορέσω να ανακουφίστω είχα πάρει ότι γινόταν από το φαρμακείο σιρόπια, τσάι, μαρμελάδες γιατί δεν επιτρέπονται όλα λόγω επικείμενης εγκυμοσύνης και σκαλισα όλο μου τον περίγυρο να μάθω για κανένα '' γιατρικό '' από τα παλιά χρόνια. Αποτέλεσμα τίποτα!!! Απλά δεν πήγαινα!σκέψου από τον πόνο μετά την ωοληψια χώθηκα απλά στο κρεβάτι και ήμουν με 2 ώρες ύπνο την μέρα!! Σηκωνομουν λες και μόλις είχα κάνει καισαρική και με τραβούσα τα ράμματα.. ? Έκανα και διατροφή όχι αλάτι πουθενά όχι ζάχαρη όχι λίπη μικρά γεύματα και ελαφριά. Μια κατάθλιψη από μόνη της η όλη φάση. Να μην τα πολυλογώ μόνο με κλίσμα ηρέμησα και μετά από δύο βδομάδες. Και αυτό δεν κράτησε πολύ. Χαλάρωσα μετά από την περίοδο. Οπότε επειδή το έψαξα και φοβόμουν τότε πολύ για τα εμβρυακια μου θα σου πω ότι και ο γυναικολόγος και ο γαστρεντερολογος μου είπαν ότι δεν παίζει κανένα θέμα με την κύηση το θέμα είναι να μην υποφέρω. Οπότε εγώ θα πρότεινα να ηρεμήσεις και να φας κάτι διεγερτικό για να μπορέσεις να ενεργηθεις και να ανακουφιστείς. Όσο για τα υποθετα μην αγχώνεσαι η δουλειά τους είναι αυτή να σκληρενουν τα τοιχώματα και της μήτρας και του τραχήλου οπότε κουλ... Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!!! Ότι θέλεις είμαι εδώ!!! ?
×
×
  • Προσθήκη...