Μετάβαση σε περιεχόμενο

Luckystars

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  36
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

15 Good

Σχετικά με Luckystars

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Χριστός Ανέστη κορίτσια!Σύντομα και στην δική μας Ανάσταση!Με.γερά μωρά στις κοιλιτσες και τις.αγκαλιές μας!
 2. Κορίτσια Καλή Ανάσταση να έχουμε,εύχομαι να έρθει η προσωπική μας Ανάσταση με υγεία στις οικογένειές μας και γερά και τυχερά μωράκια στις αγκαλιές μας! Καλή Ανάσταση!Καλό Πάσχα!
 3. Καλησπέρα κορίτσια. Το κόστος ανά κύκλο είναι μικρότερο από αυτό μιας εξωσωματικής,αλλά αν χρειαστούν παραπάνω κύκλοι-λόγω κυστικων ή ωαρίων που δεν θα γονιμοποιηθουν- φαντάζομαι ίσως κάποια στιγμή ξεπεράσει το κόστος της εξωσωματικής. Η διαδικασία γίνεται και χωρίς μέθη.
 4. Κάπως έτσι είναι,ωάριο/μήνα.Πλην των μηνών που κάποια θα είναι κυστικα ή δεν θα γονιμοποιηθουν.Εξαρτάται τον κάθε οργανισμό και τον εκάστοτε κύκλο της κάθε γυναίκας.Θέλουμε να μαζέψουμε για βλαστοκυστες.Τι γνώμη έχεις για τις βλαστοκυστες?
 5. Καλημέρα κορίτσι! Επιλέξαμε φ.κ γιατί δεν θέλω να πάρω ενεσιμα.Οι δύο εγκυμοσύνες (ειχα και μια ακόμα από φυσική σύλληψη)που είχα ήταν από εξωσωματική. Όταν λες τίποτα από τις εξωσ. που έκανες,τι εννοείς?Δεν παράγεις ωάρια ?Δεν γονιμοποιουνται?Δεν πετυχαίνουν όλα τα πρωτόκολλα με τη μια.Κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός όπως και κάθε κύκλος στην ίδια ακριβώς γυναίκα. Σε εμάς παράγουμε και γονιμοποιούνται και με φ.κ και με εξωσωματική και μετά από συζήτηση με τον γιατρό είχαμε να επιλέξουμε.Οι φ.κ είναι χρονοβοροι ,η εξωσωματική οχι.
 6. Καλησπέρα Λισακι! Εύχομαι σύντομα να χαρίσεις αδελφάκι στον μικρούλη σου! Εμείς ειμαστε στην φάση συλλογής σε φ.κ
 7. Καλησπέρα Λισακι!Καλό μήνα! Έχεις περάσει και εσυ βρε κορίτσι μου..... Να ξέρεις η αμη δείχνει το αποθεματικό αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.Εσύ θέλεις ΕΝΑ καλό ωάριο για να έρθουν τα ευχαριστα.Η fsh αλλάζει ανά μήνα. Πως σκεφτεσαι να προχωρήσεις?Αν θέλεις μια συμβουλή-στα λέω να τα ακούω και εγω-κρατα Καλή ψυχολογία γιατί επηρεάζει πολυ και σκέψου πως πολυυυυυυ δύσκολες περιπτωσεις τα έχουν καταφέρει ,γιατί όχι και εμείς?????? Ότι άλλο θέλεις,μιλάμε!Εύχομαι καλή επιτυχία!
 8. Κάποιο κορίτσι 40++ σε προσπάθεια?
 9. Με συγκινεις κορίτσι μου!!!!Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!Να ξέρεις όταν έρθει η ευλογημένη στιγμή,θα είσαι από τα πρώτα πρόσωπα που θα το μάθουν,γιατί ποτέ δεν ξεχνάω ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα και νιώθω πόσο πολύ θα χαρείς!!!
 10. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!Σε εχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις μου.... Η Fsh κυμαίνεται από 4-9 Η ΑΜΗ ανάλογη της ηλικίας και των προσπαθειών εξωσωματικής. Σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές σου!Είναι διαφορετικό να τα συζητάς με ένα άνθρωπο που έχει εμπειρία,τα έχει περάσει και σε νιώθει!
 11. Κορίτσι μου ,ρώτησα γιατί ανέφερες πως οι βλαστοκυστες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά σε νεαρότερες ηλικίες.Αυτό γιατί συμβαίνει? Υπάρχουν μήνες που οι ωοθήκες μου παράγουν πάνω από 1 ωαριο,όχι καταβολές. Καλο δεν είναι αυτό?Ο γιατρός μπερδεύεται κάθε φορά,νομίζει παίρνω φάρμακα.Αφού κάνουμε φυσικό κύκλο γιατρέ του λέω,ΤΙ φάρμακα να παίρνω???!!!!
 12. Ευχαριστούμε πολύ! Πιστεύεις δεν έχει νόημα,λόγω ηλικίας μου,να προσπαθήσουμε με βλαστοκυστες?
 13. Καλησπέρα και Καλώς σας βρήκα! Διάβασα τις αναφορές ως προς τα νέα μέλη. Εχω συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό αναρτήσεων αλλά ακόμα δε μπορώ να έχω όλες τις δυνατότητες ενός κανονικού μελους(πχ δε μπορώ να επεξεργαστώ κείμενο μου) Γιατί συμβαίνει αυτό και ποιες είναι οι προϋποθέσεις ,πλέον των 20 αναρτήσεων, για να ενταχθώ ως κανονικό μέλος? Ευχαριστώ εκ των προτερων.
×
×
 • Προσθήκη...