Μετάβαση σε περιεχόμενο

tseleni

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

tseleni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. καλες γιορτες σε ολους μας και υγεια. Πραγματικα μην απελπιζεστε σε οσες καθυστερει να συμβει το θαυματακι! ευχομαι ολοψυχα σε ολες που το επιθυμουν πολυ να συμβει μεσα στο 2014!
  2. καλως ηρθατε και οι δυο σας! και καλες γιορτες! σιγουρα θα εχουμε περισσοτερο χρονο μετα τις γιορτες να ανταλλασουμε αποψεις!
  3. ευχομαι και στις δυο σας να ερθουν πολυ συντομα οι πελαργοι στην πορτα σας!
  4. δεν ποναει! αλλα ειναι ακριβουτσικη οπως ειπε και η φιλη παραπανω!
  5. κατι επαθε το link που παρεθεσα πιο πανω. το ξαναβαζω ελπιζω να δουλευει τωρα και αυτο επισης παρα πολυ χρησιμο!
  6. tseleni

    προς τους διαχειριστες

    ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ναι εξηγει τι εχει συμβει. Τις παλιες διευθυνσεις τις εντοπισα μεσα απο λινκς παλιων σχολιων μεσα απο το μαμυ που οταν προσπαθησα να τις ανοιξω ελεγαν (not found) και μου κινησαν την περιεργεια. Τις καινουριες διευθυνσεις απλα το παρατηρησα οτι αλλαξαν οταν εψαχνα απευθειας απο το μαμυ (μεσω της μηχανης αναζητησης του) συζητησεις που ηξερα οτι υπαρχουν (γιατι παρακολουθω καιρο το φορουμ) αλλα με τιποτα τωρα δεν εβγαιναν στο google. Απλα μου κινησε πολυ την περιεργεια γιατι δεν καταλαβαινα τι γινεται και θεωρησα οτι η google τις εξαφανισε και δεν καταλαβαινα γιατι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει τοσο μεροληπτικα απο την google! βεβαια με τη διευκρινιση που δοθηκε εξηγειται τι εχει συμβει. νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι για τα μελη που θα κανουν την εγγραφη στο μαμυ και θα ψαξουν αλλα για ολους τους αλλους εκτος φορουμ και καποιες φορες για εμας οπου απλα για συντομια χρονου γκουγκλαρουμε ενα θεμα και το βρισκουμε ενω αυτο τωρα δεν γινεται. Τουλαχιστον εχετε σιγουρα εντοπισει το θεμα και πιστευω πως θα επιλυθει. Βεβαια δεν ξερω πως θα επανελθουν στην google oi συζητησεις που χαθηκαν και αν ειναι πλεον εφικτο αυτο....τεχνικα τεχνικα τεχνικα θεματα που δεν κατανοω βεβαια καθολου. Παρατηρητικη ομως ειμαι και για αυτο ανεφερα τι συμβαινει μηπως και διορθωθει!
  7. tseleni

    προς τους διαχειριστες

    καλημερα και παλι! εβαλα τελικα τον αντρα μου να μου λυσει το μυστηριο για το τι συμβαινει γιατι απλα ειμαι περιεργη! δεν ειναι εξωτερικη η δυναμη που την πεφτει στο mammyland αλλα μαλλον εσωτερικης αναβαθμισης απο εσας που ομως φαινεται -μαλλον προσωρινα ελπιζω- οτι εχει μπερδεψει τα πραγματα. πχ http://mammyland.com/θέματα-υγείας-ιατρικά-12/δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά-10083/ αυτο που ισχυε πρωτα /τωρα μαλλον για να βοηθησετε το αλλαξατε σε αυτο http://mammyland.com/threads/10083-Δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά?highlight=δερματολογος+βρεφη%2Fπαιδια που δεν εμφανιζεται πουθενα.... αλλο παραδειγμα π.χ http://mammyland.com/προτάσεις-παρατηρήσεις-γνώμες-35/νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-16168/ και αυτο αντικατασταθηκε με αυτο!!!! http://mammyland.com/threads/16168-Νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-maria-evita-gr!!!?highlight=νεος+διαγωνισμος απλα παραδειγματα αλλα και αλλα πολλα υπαρχουν! δεν ξερω αν περνανε αρχειο παντως δυσκολευουν στην ευρεση συζητησεων /σχολιων εντος και εκτος mammyland ...να φταιει μονο ο υπολογιστης μου? δεν ξερω! παντως εγω το σημειωνω και το θετω υποψη της διαχειρισης μη τυχον και ειναι παραπλευρη απωλεια! ευχαριστω
  8. tseleni

    προς τους διαχειριστες

    καλημερα σας! μου φαινεται καποια εξωτερικη δυναμη την πεφτει στο mammyland και προσπαθει να το περιορισει!!! ημουνα για διημερο ναυπλιο και χρειαστηκε να αναζητησω στοιχεια για παιδοδερματολογους για μια φιλη εκει...ημουνα εκτος του δικου μου pc και δεν ειχα τους κωδικους για να μπω στο φορουμ (στο σπιτι μου -μπαινω αυτοματα με αποθηκευμενους κωδικους). Παρατηρησα στη μηχανη αναζητησης στο google οτι ενω η πληροφορια για το θεμα ΄δερματολογος η παιδοδερματολογος ξερετε?' ερχοταν στην πρωτη σελιδα αναζητησης τωρα οχι μονο δεν ερχεται αλλα εξαφανιστηκε τελειως και ερχονται μονο οι πληροφοριες απο ανταγωνιστικα σαιτ!!! μα τι γινεται? ειναι ολα αυτα τυχαια? πως εξαφανιστηκαν τοσο χρησιμες πληροφοριες απο το mammyland? βεβαια απο αθηνα τωρα που ειμαι και μεσα απο το φορουμ τις βρισκω αλλα εκτος φορουμ (apo google) παει πεταξαν....καπνος!!! καμια ιδεα γιατι? τι περιεργα πραγματα! vicky καμια απαντηση για αυτο?
  9. και εγω νομιζω οτι το τεστ το εκανες νωρις....ευχομαι πολυ συντομα να ακουσεις και να δεις κυριως τα νεα που θελεις!
  10. tseleni

    Νά`μαι κι εγώ!

    καλως την..να σου ζησουν τα παιδιακια σου και ευχομαι καθε επιτυχια στη νεα επαγγελματικη σου προσπαθεια
  11. ετσι ετσι..να βλεπουμε οτι αυτα συμβαινουν και στην ελλαδα...γιατι συνηθως τα ακουμε σε κατι αμερικες να γινονται!
  12. ετσι ετσι να εισαι δυνατη και με πεισμα..ειμαι σιγουρη οτι θα τα φερεις ολα εις περας...παρακεντηση χωρις αναισθησια δειχνει δυναμη και αποτελεσματικοτητα...να τα ακουμε εμεις οι φοβιτσιαρες
  13. βρε κοριτσια πως γινεται αυτη η απολυμανση για τις κατσαριδες η εντελως αθωα και αποτελεσματικη?
  14. tseleni

    Έκζεμα.

    αναφερομαι μετα απο πολυ καιρο σε αυτο το θεμα γιατι και εγω και η μεγαλη μου η κορη πασχουμε απο εκζεμα...η αληθεια ειναι οτι καποιες στιγμες φαινεται οτι περναει και μετα αντε παλι απο την αρχη...απο προσωπικη μου εμπειρια και μονο ομως αναφερω οτι σε περιπτωση που εβαζα διαφορες κρεμες φτιαχτες απο γνωστους και φαρμακεια που ακουγα κατα καιρους γενικα εβλεπα επιδεινωση...μαλλον δεν ταιριαζουν ολα σε ολους και θελει προσοχη σε αυτο! απο την εμπειρια μου και μονο το λεω..
×
×
  • Προσθήκη...