Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΑΙ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :kiss:

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 7.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπράβο mk23 πολύ καλά τα νέα σου άντε με το καλό να το δεις και στον υπέρηχο!!!!! :cheer:

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ 9 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙςΣ!!!!!

Δημοσίευση

μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!

Ειναι το ωραιοτερο δωρο για τα χριστουγεννα!!!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! :lol::lol::lol::lol::lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

μπραβο κοπελαρα μου συνχαρητηρια!!!αυτη την φορα ολα θα σου πανε μια χαρα μην στεναχωριεσαι!!!!!!!αντε ευχομαι να ανακοινωσω κ γω την αλλη βδομαδα τα χαρμοσυνα νεα!!!!!μαζι ειχαμε ξαναμεινει μαζι τα χασαμε κ οι δυο μας κ ευχομαι μαζι να ξαναμεινουμε....θα σε ακολουθησω να σαι σιγουρη!!!!!να χεις μια καλη εγκυμοσυνη κ να την χαρεις οτι πιο πολυ μπορεις!!!!

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσακι μου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη.ολα να σου πανε καλα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΚΡΑΤΗΜΕΝΗ..Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡ.ΗΤΑΝ 243,36 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... 1 8 3 6 , 6 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!

Δημοσίευση

mk23 έγραψε:

ΚΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΚΡΑΤΗΜΕΝΗ..Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡ.ΗΤΑΝ 243,36 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... 1 8 3 6 , 6 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!

ouououououuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

auth 5aplasiastike h timi sou!!!

ante to ninaki sou megalwneiiiiii!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

mpravooooooooooooooooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο mk23 !!!!!!Τώρα μπορείτε να το δείτε και στον υπέρηχο!!Μίλα και με το γιατρό σου και περιμένουμε νεότερα!!!Τέλεια η χοριακή σου!!!! :lol:

Δημοσίευση

οχι συγκρατημενη

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ

θα επρεπε να εισαι

μπραβο σου κοπελαρα μου

λες να ειναι παραπάνω απο 1;;;;;

περιμενουμε νεα σου

Δημοσίευση

Και γιατί παρακαλώ να είσαι συγκρατημένη? Εγώ είμαι 8 εβδομάδων.Όταν ήμουν 5 εβδ.η χοριακή μου ήταν 1.642. Μπορείς να πανηγυρίζεις λοιπόν!!

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και άντε να γεννήσουμε μ' έναν πόνο το καλοκαιράκι!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
:) ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! :kiss::kiss::kiss:
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2.000 ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ..!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ????ΑΧ,ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ..ΦΙΛΙΑ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!

μακάρι να ακούσετε κ καρδούλα κατευθείαν!!!

αλλά κ πάλι μην ανησυχείς, εξαρτάται από την εβδομάδα, συνήθως ακούς μετά 6,5-7εβδ. Κ εγώ την πρώτη φορά 5,5εβδ είδα μόνο σάκο κ με τη δεύτερη ακούσαμε καρδούλα.Τέλειο συναίσθημα, θα τρελαθείς!!!

καλή εγκυμοσύνη κ με ένα γερό μωράκι!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι ευχομαι να πανε ολα καλα......και να ακουσετε και την καρδουλιτσα απο το μωρακι σας....με το καλο....

Δημοσίευση

koritsara mou ti egine piges ston giatro soy?????min mas jexaseis perimenoume nea sou

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.