Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρόνια μου πολλά...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙ....δεν εχει σημερα ατάκα...δεν μου ρχεται!!!! :)

Θα κανεις τιποτα για τα γενέθλια??

Για ουρολοίμωξη υποψιάζομαι κι εγώ

αλλά κάνω τον Αλέκο...!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

θα πάω να πιω κανα ποτό..τί να κάνω?γεράσαμε...αντε ελα για τουρτα να κεράσω :silly:

Δημοσίευση

ποσο χρονών είσαι μαρή που γέρασες??? :)

το 81 δίπλα απο το liberty ειναι η χρονια που

γεννήθηκες???

αν πεις ναι θα φάς ΦΑΠΑ στο λέω!!!!!!!χαχαχαχα

Ακους εκει γέρασες...εσύ ξεκούτιανες πριν γεράσεις

Αν νομίζεις ότι πηρα πολυ θάρρος (το παθαινω αυτο) στο

πείραγμα...χώσε μου ένα μπινελίκι και θα επανέλθω!!!

Μη μασας... :S

:kiss:

Δημοσίευση

liberty να τα εκατοστήσεις και να μας κατακλύζεις πάντα με τα φιλοσοφικά ωραία θεματάκια σου!τοξοτίνα!! :laugh: :laugh:

026pcly5y47a.png

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100!!! :)

Δημοσίευση

Χρονια πολλααααα και καλαααααα!Οτι επιθυμεις να παθεις και φερε και καμια τουρτα απο εδω :P ολη την τουρτα οχι ενα κομματι ε? :laugh: :laugh: Καλα να περασειςς :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα, χρονια καλα, χρονια ευτυχισμενα!!! Οτι Επιθυμεις κουκλιτσα μου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακι χρονια πολλα κ απο μενα κ πανω απ'ολα ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!Μη στεναχωριεσαι αν ετυχε να σε ξεχασουν σημερα,αυτο δε σημαινει πως δε σε αγαπανε!!!Οταν το θυμηθουν θα στεναχωρεθουν κ οι ιδιοι πολυ..το εχω παθει :blush: !Σου ευχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου να σε χαιρονται...υγεια αγαπη και ευτυχια να σε ακολουθουν σε ολη την ζωη σου!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

τοξοτακι ε?????? και γω τοξοτης στις 20/12 :):):)

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά!!!!!!!

Εύχομαι από εδώ κ πέρα μόνο χαρές, τα καλύτερα!!!!!!!!!

:laugh: :)

Δημοσίευση

Liberty ανήσυχο και φιλόσοφο πνεύμα :)

Χρόνια Πολλά-καλά και ευλογημένα!!! :cheer:

Υγεία και ό,τι ποθείς εύχομαι!!! :cheer::kiss:

Δημοσίευση

Σου εύχομαι χρόνια πολλά κ οτι επιθυμείς να σου φερει 2010!!Εγω πάντως όταν βλέπω οτι ξεχνάνε τα γενέθλιά μου φροντίζω να τους το υπενθυμίζω..συνήθως η μαμά μου το ξεχνάει..γκρρρ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια μου χιλια ευχαριστώ...οτι και να πω λίγο θα είναι..με συγκινήσατε...βασούλα και μενα με ξεχναει η μαμα μου...ασεεε

ζαχαρενια το γουσταρω οπως μιλας...αληθεια...την εριξες την ατακα τελικα που λυθηκα...τα κατάφερες..κατρινα χιλια ευχαριστώ...κονστανς γερά..όλα καλα θα πάνε....δεν μασαμε εμείς// ;) rose ελα...σου κράτησα τουρτα..black forest κιόλας...και σε ολες σας με συγκινήσατε.......αλήθεια...φιλοσοφο με λέτε ε?τωρα θα δειτε θεματαααααααααααα χαχαχα :lol: μονο για σεξ θα μιλαω :lol:

Δημοσίευση

liberty xronia sou polla kalh mou!mhn anhsuxeis den eisai h monh pou ksexnane!kai mena h manoula mou me ksexnaei panta!sou euxomai na eisai poluxronh,mono eutuxies proswpikes na exeis,epituxies epaggelmatikes,ugeia,agaph kai polla polla xamogela sth zwh sou!kai fusika oti allo epi8umeis euxomai suntoma na sou sumvei!!!

Δημοσίευση

Ελευθερίτσα χρόνια πολλά κι από μένα!! Ότι επιθυμείς να υλοποιηθεί από τα βάθη της καρδιάς μου!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dalia μου σκασε ενα φιλί στη φάτσα που έχεις στη φωτό...φοβερό μουτράκι...τον έχεις συμπεθεριάσει?αν οχι τον παίρνουμε εμείς στο μελλοντικό κοριτσάκι,αν κάνω.. :silly:

Δημοσίευση

liberty81 ευχαριστω που με σκεφτηκες και κρατησες τουρτισα..μιαμ μιαμ και ειναι black forest ε?μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και λογω του πυρετου εχω μερες να φαω γλυκακι!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.