Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Και το 2ο τεστ βγήκε.....

Featured Replies

Δημοσίευση

Θετικό!!!!!!!!!!!!!!!Έγκυος λέει και δε πιστεύω στα μάτια μου!!Τι ωραία εφευρεση το clearblue που στο γράφει με λέξεις, Ε γ κ υ ο ς 1-2!!!!!Θα περιμένω και τη χοριακή βέβαια αλλά αν 2 τεστ έστω και το ένα λίγο αμφίβολο στην αρχή ,βγουν θετικά, υπ΄ρχει περίπτωση να μην είναι έτσι;;;;;Θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Τι ωραιος μηνας ειναι αυτος :cheer::cheer::cheer: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P ???Μπραβο κοριτσακι ,συγχαρητηρια!!Δε νομιζω να πεφτεις εξω!!Κ το πρωτο για να βγηκε αχνο μαλλον δε το εκανες πολυ σωστα!Κανε κ τη χοριακη να εισαι μια κ καλη σιγουρη!!Συγχαρητηρια κ ολα καλα να πηγαινουν :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια είσαι έγκυος!!!!!!

μην αγχώνεσαι σωστά βγαίνουν και εγώ έτσι είδα την εγκυμοσύνη μου και ποτε "δεναμφεβαλα" .

ανιχνεύει μια ορμόνη που εκκρίνεται μονο όταν μένεις έγκυος ....άρα είσαι και giortasetv !!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.....

Δημοσίευση

Μπράβο σου κουκλίτσα μου!!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!!

Υ.Σ.: Φτου-φτου-φτου...... να μην τον ματιάξουμε..... αλλά ο Δεκέμβρης μας ξεκίνησε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Πολλές εγκυμονούλες στη "μαμμυλανδ"όχωρα!!!!!!!

Δημοσίευση

Κι άλλη εγκυούλα;;;; δεν σας προλαβαίνω πια! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ήθελα τόσο πολύ σήμερα που ξεκινάει ο μήνας των Χριστουγέννων που τόσο πολύ λατρεύω και που σήμερα ξεκινάμε τον στολισμό όπως κάθε χρόνο με τον αντρούλη μου να έχω ένα τέτοιο αποτέλεσμα!Κρίμα που δε θα έχω και τη χοριακή σήμερα, αλλά δε κρατιέμαι να μην του το πω σήμερα!!!!Αν δεν είχα και σας να το μοιραστώ δε ξέρω τι θα έκανα μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσει!!!Τουλάχιστον έχω χρόνο να ετοιμάσω την έκπληξη!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές!!!!!

Τι ωραίος μήνας!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήριααααααααααα :laugh: :woohoo: :woohoo: :laugh:

Τρέις κοπέλες σήμερα μας έχουν ανακοινώσει ευχάριστα....

Μπράβο κορίτσια.... κι'αλλα, κι'άλλαααα...... :pinch: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

Μπράβο κούκλα μου!! Τέτοια ευχάριστα θέλω να ακούω κάθε μέρα!Όντως αυτός ο μήνας ειναι super! Να έχεις καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι.

(και στα δικά μου, Παναγία μου...περιμένω να αδιαθετήσω σε 4 - 5 μέρες)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!Μακάρι να φέρω γούρι σε όλες σας!!!!!!

Δημοσίευση

με το καλό κοπέλα μου!!!να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!

Δημοσίευση

MΠΡΑΑΑΒΟΟΟΟΟ!!!ΑΧ......ΤΕΛΕΙΑ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!1

Δημοσίευση

Zetoula μου τι υπέροχα νέα είναι αυτά? Τι γίνετε κορίτσια μου το mammy πήρε φωτιά :woohoo: :woohoo: ...Χαίρομαι!!! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!! Να προσεχεις!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό το μωράκι σου...φαντάζομαι θα πετάς στα σύννεφα!!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να προετοιμαστείς για τον ερχομό του μικρού σου!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ;)

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ;;; :huh:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!! Με το καλό το μωράκι σου!

Να έχεις μια πολύ όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη :)

Δημοσίευση

tleika αυτός ο μηνας μπήκε paaaaaaaaaaaaaara πολύ καλά έτσι έτσι να συνεχίσει παναγίτσα μου !!!!!!!!!!!

sinxaritiriaaaaaaaaaaa k να έχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη :) :) :)

Δημοσίευση

Αντε βρε κι εγω περιμενα νεα σου στο προηγουμενο θεμα! :P

Συγχαρητηρια!!!!!!Ολα θα πανε καλα και μην αγχωνεσαι, οταν βγαινουν θετικα δεν κανουν λαθος!!!! ;):kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κι εγλω περίμενα...Μπραβο βρε κοριτσι μπραβο.

Αντε που ανησυχουσες...καλα ε???Ο μηνας στο μαμυλαντ μπηκε τελεια...αντε να ακουσουμε κι αλλες πολλες αγκυμοσυνες...Ελατε να λυσουμε την υπογενητικοτητα στη χωρα... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια... :laugh:

ολα θα πανε καλά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.