Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρονια σου πολλα αγαπη μου

Featured Replies

Δημοσίευση

Σαν σημερα σε γεννησα μικρο μου κοριτσακι!!! Ησουν το πιο ομορφο ομορφο μωρο στον κοσμο. Τοσο τελειο, τοσο μοναδικο, το δικο μου μωρο :) Σαν σημερα θα ειναι η πιο ευτχισμενη μερα της ζωης μου, μετα τη μερα του γαμου μου!! Θα ηθελα να σου ευχυθω να εχεις παντα υγεια, ευτυχια και αγαπη στη ζωη σου. Και ελπιζω συντομα να με βοηθησει ο Θεος να σου χαρησω ενα αδερφακι για να μην εισαι μονη σου. Σε λατρευω ψυχη μου!!!

Δημοσίευση

Κοπελα μου να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!Να'ναι γερη κ ευτυχισμενη παντα κ να την καμαρωνεις σα κλασικη χαζομαμα!!Με το καλο συντομα κ ενα ακομα μωρακι! :)

Δημοσίευση

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ! να έχει πάντα υγεία και τύχη στη ζωή του και φυσικά να αποκτήσει σύντομα και ένα αδερφάκι!

Δημοσίευση

Κοπελα μου μου να την χαίρεστε! Πολύχρονη να ειναι! Γερη και καλοτυχη! Επισης ευχομαι σε σενα αυτο οτι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι την πανέμορφη Τοξοτίνα σου, γλυκειά μου!!!!!!!

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη πάντοτε!!!!!

Υ.Σ.: Κι η αγαπημένη μου ξαδελφούλα έχει τα Γενεθλιάκια της σήμερις!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ......ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....

Δημοσίευση

να τη χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

χιλιοχρονη να ειναι και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!! :laugh:

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω ολες σας :) Υγεια, ευτυχια και αγαπη στις οικογενειες σας :):kiss:

Δημοσίευση

Αχ μωρέ.. .Τι γλυκιά ευχούλα!!!

Να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου bibibo, να την καμαρώνεις πάντα γερή και καλότυχη! Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσει με το αδερφάκι της!!! ;)

Δημοσίευση

Χρονια πολλα... να τα εκατοστησει... να ειναι παντα καλα, να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε...!!! :)

Δημοσίευση

Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου bibibo!!! Να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη!!! :kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλά στη μικρή σου πριγκιπέσα!!!να την χαίρεστε!!!εύχομαι η υγεία,η αγάπη,η ευτυχία+πολλά χαμογελα να πρωταγωνιστούν πάντοτε στη ζωή της!!!να την δεις όπως επιθυμείς+να είναι καλοφωτιστεί!!!

Δημοσίευση

βρε κορίτσια την λέξη αυτή την γράφω με ήττα γιατί μου το αλλάζει και με καθιστά ανορθόγραφη???:(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
:) Ευχαριστω κοριτσια :) Να 'μαστε καλα να γιορταζουμε τα γενεθλια ετσι ευχαριστα παντα! Αντε και του χρονου με μια τεραστια κοιλια :):P
Δημοσίευση

Πηγε 3 χρονων η κουκλα?

Να την χαιρεσαι!

Να την καμαρωσεις οπως ποθεις!

Δημοσίευση

Να τη χαίρεσαι και να τη καμαρώνεις τη κορούλα σου :) και εύχομαι σύντομα η οικογένειά σας να μεγαλώσει ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.