Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΤΕ?

Δημοσίευση

λοιπον καποια στιγμη θα βγαλουν ποιες ημερομηνιες κανουντις αιτησεις μπορεις να παιρνεις και τηλεφωνο σ εκαποιο γραφειο της εργατικης να σου πουν ποτε θα ξεκινησει λογικα μεχρι τελος του μηνα καπου εκει μεχρι ακι Δεκεμβρη.Βγαζουν λοιπον με αλφαβητικη σειρα ,Αυο που χρειαζεσε ειναι ταυτοτητα φωτωτυπια τα ενσμα σου εστω 100 το 2009 η αν δεν εχεις το 2008 τα βιβλιαρεια υγειας στα οποια να φαινετε η πρωτη σελιδα και το αφμ .Αφου γινει η αιτηση θα σου πουν ποτε θα πας να παρεις ρτο βιβλιο με τους προορισμους και τα εισητηρθα και μετα παλι βγαζουν τις ημερομηνιες και τα γραμματα αυτο ειναι περιπου το μαρτη .

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσα μου!

Λοιπόν, υπάρχει ένας αριθμός, το 210-5216600, όπου υπάρχει τηλεφωνητής και μιλάει αναλυτικά για τις παροχές και τα προγράμματα. Κι εγώ θα τηλεφωνήσω από βδομάδα, μήπως έχουνε βγει τα χειμερινά θέατρα. Καλή επιτυχία!!!!!

Έχει δίκιο η φίλη μας η Βάνια για τα δικαιολογητικά!!!!!

Δημοσίευση

πηνελοπη οταν λες θεατρα τι εννοεις?ειμαι λιγο ασχετη και καθολου ψαγμενη με το θεμα!δικαιουμαστε κι αλλα πραγματα εκτος απο τα δελτια?μηπως μπορεις λιγο να με ενημερωσεις?

Δημοσίευση

κοριτσάκι μπορείς να πας και στα κεπ και εκεί θα σου δώσουν ένα χαρτί με όλες τις λεπτομέριες για τα χαρτιά που χρειάζονται και για τις ημερομηνίες του κάθε γράμματος. επίσης πήγαινε στην ημερομηνία σου όσο πιο νωρίς μπορείς. εγώ στο γράμμα μου είχα πάει 7:30 το πρωί και ήμουν γύρω στα 100 νούμερα πίσω, που σημαίνει ότι έπρεπε να πάω από τις 6:00 - 6:30 ίσως για να φύγω νωρίς.

το βιβλίο με τα καταλήματα, τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη, το δίνουν από αλλού (δε θυμάμαι πού) όμως θα το πάρεις όταν θα αρχίσεις να ψάχνεις νομίζω όχι πιο νωρίς.

φιλάκια

Δημοσίευση

τα γραμματα ξερετε ποτε θα βγουν?στη σελιδα τους δεν λενε κατι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΧΝΤOU ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΤΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....

ΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΟΙΟΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ.

ΑΝ ΜΑΘΩ ΑΚΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.