Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Η κούκλα μας ήρθε στο κόσμο 4/11/2009!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

Είπα και εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας...

Τεταρτή 6 και 15 το πρωι εσπασαν τα νερα. Το αστείο είναι οτι δεν ήμουνα σιγουρη εαν ηταν νερα η αν τα ειχα κανει πανω μου γιατι με βρηκε μεσα στον υπνο :blush:

Ξύπνησα τον αντρα μου, πηρα τον γιατρο μου και μετα απο ενα μπανακι και τις τελευταιες προσθηκες της βαλίτσας πηραμε το δρόμο του μαιευτηριου.

Εκει η μαια μου εβαλε ενα χαρτακι στο κολπο το οποιο εαν αλλαζε χρωμα θα επιβεβαιωνε το σπασιμο των νερων, ομως δεν αλλαξε.. Ειχα διαστολη 2 εκεινη την ωρα. Πηραν το γιατρο μου, τον ενημερωσαν και τους ειπε να περιμενω να ερθει να με δει αυτος. Οπως και εγινε, ηρθε και επιβεβαιωσε οτι ειχαν σπασει τα νερα και η διαστολη μου ειχε φτασει στο 3. Ετσι μας ειπε οτι σημερα γενναμε :):) ΠΗΤ ειχα 9/11, οποτε η κορουλα μας ειχε αποφασισει να ερθει και λιγο νωριτερα στη ζωη μας :) ¨

Μετα τα γνωστα με ανεβασαν στο δωματιο και ξεκινησε η αναμονη.. γλυκια αναμονη.... Περνουσαν οι ωρες, οι πονοι δυναμωναν και ετσι προς το μεσημερι εκανα και επισκληριδιο... Φτασαμε 8 το βραδυ και ακομα να γεννηθει η μικρη μας... Εκεινη την ωρα σταματησαν να μου ανανεωνουν το φαρμακο με σκοπο να πονεσω λιγο και να βοηθησω να κατεβει η μικρη... και αυτρο το μισαωρο ηταν το πιο επωδυνο κομματι....Ομως κατεβηκε και ετσι γυρω στις εννια το βραδυ μας ειπαν οτι ειναι χαμηλα και οτι θα αρχισω να σπρωχνω.... Ο αντρας μου διπλα μου ολη την ημερα να μου δινει δυναμη και να ενημερωνει και ολους αυτους που εκαναν την μαραθωνια αναμονη απο εξω!!!

Ξεκινησαμε να σπρωχνουμε και μολισ φανηκε το κεφαλι πηγαμε στο χειρουργειο.... 21 και 53 ηρθε η κουκλαρα μας στο κοσμο..... και ολη η ταλαιπωρια ηταν πλεον παρελθον.... Δακρυα...... Απιστευτη αγαπη γι αυτην και τον αντρα μου....

Απο το σαββατο ειμαστε σπιτι μας και η ζωη ειναι πολυ πιο ομορφη... Ειναι πολυ καλο μωρο και δε μας ταλαιπωρει παρα πολυ τη νυχτα......

Να προσθεσω οτι είναι ιδια ο μπαμπας, αλλα πηρε απο τη μαμα τα πρασινα ματακια και την ομαδα αιματος!!!! :P:P:P

Να και μια φωτογραφια της 2 ημερων....

post-3524-13873934739031_thumb.jpg

Δημοσίευση

Emmanuela να σας ζήσει η κουκλίτσα!να είναι πάντα γερή,ευτυχισμένη και να την καμαρώνετε! :)

Δημοσίευση

Τι γλυκο μπεμπακι!!!!και πολυ τρεντυ μαλλι!! :laugh: :laugh:

Να σας ζησει η πρασιναματα κουκλιτσα σας! :)

Δημοσίευση

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ......

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Ε????ΤΕΛΕΙΑ!

Δημοσίευση

να σας ζησει ειναι πολυ ομορφο νεογεννητο μωρακι, αχ θα γινει πολυ κουκλα να την χαιρετσε!!!

Δημοσίευση

na sas zhsei h mpoumpouka panta gerh kai kalotuxh na einai!!

einai sketh gluka!! dos ths ena filaki apo mena ;):kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑΚΑ!!!! :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!! ;):kiss::kiss: :laugh:

Δημοσίευση

Αχ θυμήθηκα τα δικά μου. Κάθε φορά που διαβάζω μια ιστορία στο Μαμμυ συγκινούμαι απίστευτα.Να σας ζήσει η κοπελάρα σας και καλή ανατροφή!!!

Δημοσίευση

Emmanouela να σας ζήσει το κουκλί!

Γερό και τυχερό πάντα!

Κι εσείς να είστε καλά να την καμαρώνετε!

Είναι κουκλίτσα... Το έχω πει πάμπολλες φορες! Πεθαίνω για πρησμένα ματάκια! ;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :kiss::kiss::P

Δημοσίευση

Να σου ζήσει!! Είναι πανέμορφη!!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Να την καμαρώνεις όπως επιθυμείς!!!

Καλή λοχεία και σε σένα!!

Δημοσίευση

Emmanouela να σας ζησει η κουκλιτσα σας!Γερη και καλοτυχη!Καλη λοχεία σου ευχομαι και με το καλο να σαραντίσετε! :kiss:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!!!!!!!!!!!

Καλή λοχεία!!!!!!!!!!!

ΥΣ.μαλλί όμως!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η κορούλα σου!

Νομίζω οι τόσες ώρες προσπάθειας άξιζαν γιαυτό το πλασματάκι...

Να είναι γερή και καλότυχη η μικρή σου.Καλά λόχεια σε σένα!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!

Να σας ζήσει η μικούλα!!!

Είναι μια κουκλίτσα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.