Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ....30 !!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Νεες μαμαδες μαζευτειτε!!!!! εγω ειμαι 27 και σε 4 μηνες θα εχω στην αγκαλια μου το τριτο παιδακι μου!! περιμενω τις δικες σας εμπειριες !!!! :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 14.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω τον δεκεμβριο κλεινω τα 23 κ πριν 3 μηνες εφερα στον κοσμο κ το τριτο μου μωρακι!!!!! :)

με το καλο κ σενα το 3ο σου νινακι!!καλη λευτερια!!! :cheer:

Δημοσίευση

Γεια σας....

22/01/10 γίνομαι 30. Μέχρι τις 3 Δεκεμβρη περιμένω το πρώτο μου μωράκι...

Οριακά μπαίνω στο club!

:laugh:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια εγω ειμαι 28 και πριν 50 ημερες γεννησα το 3ο μου παιδι ενα ομορφο κοριτσακι.Η μεγαλη κορη μου ειναι 9 ετων και η δευτερη ειναι 6 ετων.Η ζωη μου αλλαξε λιγο (πηραν φωτια τα μπατζακια μου :blink::side: ) αλλά είμαι πολυ πολυ πολυ ευτυχισμενη.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 29 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 7ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

manoula3 εισαι πολυ τυχερη!!!! με 3 ε????? πωπωωωωωωωωωω!!! φανταζομαι τι γινεται στο σπιτι!!!!!! και εμεις σιγα-σιγα ετοιμαζομαστε για το τριτο- να δουμε και εμεις τη γλυκα.... !!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xamilovlepousa μπορεις να μπεις και εσυ στο club!!!!! εσυ βρισκεσαι στο τελος ε?? αντε με το καλο το μωρακι σου!!!αγορακι η' κοριτσακι??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΙΩΑΝΝΑ81 να σου ζησει και το τριτο παιδακι σου!!!3 κοριτσια ε???μπραβο!

φανταζομαι και εσυ δεν προλαβαινεις τιποτα να κανεις ε?? δουλευεις κιολας??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ με το καλο το κοριτσακι σου!! το πρωτο ε???? το πρωτο παιδι κοριτσι.... καλυτερα δε θα μπορουσε να ειναι!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΚΡΑΡ. να χαιρεσαι το μπεμπουλη σου!! ευχαριστουμε για τις ευχες!!

Δημοσίευση

Γεια σας κι από μένα!!! Εγώ είμαι η Έλενα 27 χρόνων κι έγινα μανούλα πριν 3 μήνες και κάτι!! Να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας κι οι εγκυούλες με το καλό τα μωράκια τους!!!

Δημοσίευση

trelokoritso έγραψε:

dallia να σου ζησει το μωρακι σου!!!! αγορακι η' κοριτσακι??

Αγοράκι είναι και μ'έχει τρελάνει το λουλούνι μου!!! Και να φανταστείς ήθελα κοριτσάκι στην αρχή!! Αλλά είναι απίστευτος!! Έχω φάει τρελό κόλλημε μαζί του!!! Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου και με το καλό το τρίτο!!! Μπράβο σου!!! Μόλις 27 κι έχεις ήδη 2 παιδάκια και έρχεται και το μικράκι!!! Αγοράκια .. κοριτσάκια;;; Τι έχεις;;;

Δημοσίευση

hello και απο εμένα εγώ είμαι 28 και εχω μια κορούλα 4 μηνών!!! Μας έχει τρελάνει όλους!!!

Δημοσίευση

εγω ειμαι η αλεξανδρα,22 ετων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι τον ιουνιο...

φιλακια σε ολες τις εγκυουλες,και καλη λευτερια!!!!

Δημοσίευση

και εγώ οριακά μπαίνω στο club είμαι 29 και 22/12 περιμένω το πρώτο μου παιδάκι αγοράκι!μπράβω στις μικρές μανούλες που έχουν κάνει ήδη παιδάκια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dallia mou εχω ενα αγορακι 3 χρονων -μια μικρουλα 8 μηνων και το αλλο μωρακι μαλλον θα ειναι αγορακι!!!και εγω ηθελα το πρωτο μου να ειναι κοριτσακι αλλα μετα αλλαξα γνωμη!

Δημοσίευση

Geia sas ego den eimai pleon egkios, exo enan mpemparo 7.5 minon kai eimai 25! Ante me to kalo oi egkioules k oi ipoloipes na xaireste ta mpemparonia sas!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 9-9-09. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bembini μπαινεις και εσυ στο club!!!!!!!!!με το καλο και το μωρακι σου!!!

Δημοσίευση

Τωρα μπηκα στο φορουμ να διαβασω τα νεα!!!Τρελοκοριτσο αστα να πανε(τρεχω και δεν φτανω)!!Τωρα τελειωσα το διαβασμα στην κορη μου .και επεσαν για υπνο!!!Τωρα θα ταισω και την μπεμπα και εχει ο Θεος ως το πρωι!!!! :huh::huh::huh: Εγω δεν δουλευω !!!Τα λεμε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ οντως ειναι απο τα πιο ωραια δωρα!!!! να σου ζησει και να ειναι παντα γερο και δυνατο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.