Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πλησιάζει η αυχενική διαφάνεια...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...

• Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 6.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας...ναστε όλες καλα!!:)

Αγορομάνα τελικά...ααααχχχ μου φαίνεται με βλέπω να πηγαίνω και για τρίτο!!!ΠΟυ θα μου παέι...θα την πετύχω την κόρη!!Μπορεί να φτιάξω ολόκληρο λόχο από αγορια αλλά η κορη θα γίνει!!!!χαχχαχαχαχαχαχαχα....καλά να είναι το αγοράκι μου!!!:)Τον λατρεύωωω...αυτή τη στιγμή πιο πολύ και από το Δημητράκη!!!!:)(κακή μαμα!!!!:) )

Δημοσίευση

Μπράβο Φανή μου!!!!!είδες που στα λέγαμε εμείς;;;όλα είναι τέλεια και θα εξακολουθήσουν να είναι!!!με το καλό!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Φανή!!Σου εύχομαι να περάσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου με όσο το δυνατό λιγότερο άγχος.Καλημέρα

Δημοσίευση

ειδες????? ολα καλα ειναι,μην ανησυχεις..απο δω και περα οχι αγχος και χαζα,αστα πισω σου!!!!

πω πω αλλος ενας αντρας ερχεται!!!!!! :laugh:

με το καλο!!!!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Αγορομάνα τελικά...ααααχχχ μου φαίνεται με βλέπω να πηγαίνω και για τρίτο!!!ΠΟυ θα μου παέι...θα την πετύχω την κόρη!!Μπορεί να φτιάξω ολόκληρο λόχο από αγορια αλλά η κορη θα γίνει!!!!χαχχαχαχαχαχαχαχα....καλά να είναι το αγοράκι μου!!!:)Τον λατρεύωωω...αυτή τη στιγμή πιο πολύ και από το Δημητράκη!!!!:)(κακή μαμα!!!!:) )

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!Θα σε έχουν στα ώπα ώπα οι άντρες σου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο τυρογαριδάκι!!!!! Με τόση θετική ενέργεια δεν θα μπορούσε να βγει κάτι κακό!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε μέχρι το τέλος!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μπράβο κοριτσάκι μου όλα να πάνε τέλεια σου εύχομαι και να κάνεις τον γιόκα σου χωρίς άλλες δυσκολίες και απρόοπτα...

φιλάκια και πάλι συγχαρητήρια!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ tirogaridaki :):):)

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ(ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ). :):)

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου μπραβο πολυ χαρηκα ολα καλα να σας πανε ολα τελεια....με το καλο το αντρακι σου το δευτερο....φιλακια....

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

tirogaridaki σου εύχομαι τα καλύτερα και να σφίξεις γρήγορα στην αγκαλιά σου το υγιεστατο και χαρούμενο παιδάκι σου (επίτηδες δε λέω το γιο σου , αφού αν δεν κάνεις τη β΄επιπέδου, καλό είναι να μην είσαι σίγουρη για τίποτα, αφού κι εμένα στην αυχενική και στον επόμενο απλό υπέρηχο μου είπαν 70% κορίτσι και τελικά η πριγκίπισσα ....ήταν πρίγκιπας)!

Φιλιά, Βιβή

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!!! ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Φανούλα, χάρηκα πάρα πολύ με τα υπέροχα νέα σας!!! :)

καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη, με το καλό να έρθει και το 2ο αντράκι στην οικογένειά σας! :)

Δημοσίευση

Φανη μου καλημερα πολυ ευχαριστα τα νεα σου... :laugh: με το καλο κοπελα μου κ το δευτερο αντρακι σας ;):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.