Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

σημερα θα δειξει....

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια πηρα το πολυπόθητο αποτέλεσμα... σήμερα, 5 μέρες μετά το 12 χοριακή, είχα 232,6....ο γιατρός μου που του μίλησα ήταν επιφυλακτικός, μου είπε να περιμένουμε άλλη μια εβδομάδα και να ξανακάνω χοριακη... και βλέπουμε...

η κοπέλα στο εργαστήριο λέει ότι σύμφωνα με την χοριακή είμαι 3,5 εβδομάδων, αλλά εγώ μάλλον είμαι 4,5... αχ πότε θα τελειώσει αυτή η αγωνία??? και μου την έσπασε και ο γιατρός γιατί μου μίλησε 2 λεπτά και με άφησε στην αναμονη για άλλη μια εβδομάδα... Δεν θα το αντέξω όμως!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

η χοριακη σου ειναι παρα πολυ καλη...καια εχει φυσιολογικη αυξηση...μην αγχωνεσαι...καλως ωρισες στο club των εγκυων.. :)

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ Κ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΓΙΑΤΡΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ

Δημοσίευση

rena μην αγχώνεσαι και εγώ πιστεύω ότι σίγουρα είναι όλα καλά και είσαι έγκυος!ηρέμησε,ξεκουράσου και όλα θα πάνε τέλεια!

Δημοσίευση

αχ μην αγχωνεσαι εγω ειχα 315 πηγα για υπερηχο και επειδη ηταν ακομη νωρις δεν φαινοταν τιποτα και μου λεει ελα σε μια βδομαδα να δουμε γιατι τωρα δεν βλεπω ακομη κατι να δουμε αν θα αναπτυχθει

λιγο σαλταρα γιατι λεω τι μου λεει τωρα αυτος εγω ειμαι εγκυος,μετα χαλαρωσα αφησα τις μερες να κυλησουν και..ειδαμε το σπορακι μου

Δημοσίευση

ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :kiss:

Δημοσίευση

μπραβο ρενακι αλλη μια εγκυουλα εφτασε στο μαμμυλαντ αλλη μια κοιλιτσα θα μεγαλωσει αχ μου λειπει η κοιλια μου και ας κοντευα να σκασω οταν την ειχα συγκινηθηκα τωρα, μην ανυσηχεις οι γιατροι ετσι κανουν για να μην δινουν ελπιδες και βγουν λαθος, εσυ μια χαρα αυξηση στη χοριακη εχεις ολα καλα θα ειναι

Δημοσίευση

ρένα μου συγχαρητήρια!!!! να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να χαλαρώσεις όσο μπορείς μέχρι να δεις το μωράκι σου και όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Δημοσίευση

GIOYPHHHHHHHHHHHHHH ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΗΝ ΑΓΧΩΣΕΣΕ Κ ΟΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΝΑΙ????/

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΕ.....

ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ :P:D :D :D

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ....!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Ρενάκι!!!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου και την κοιλίτσα σου κι όλα θα πάνε μία χαρά!!!!! Οι καλύτερες ευχές μου!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! εχτές στεναχωρήθηκα με αυτά που μου είπε ο γιατρός, αλλα μετά κάθησα και σκέφτηκα ότι ήταν επιφυλακτικός μέχρι να δεί κάτι στον υπέρηχο... είδα και στο ιντερνετ ότι το 232,6 δεν είναι και πολύ χαμηλή τιμή, και πολλές κοπέλες έιχαν αυτήν την τιμή της χοριακής στην αρχή της εγκυμοσύνης, οπότε μετά κατάφερα να ηρεμήσω και να καθήσω με τον αντρούλη μου...και να το χαρούμε οι δύο μας... για το σποράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου.... αυριο θα ξανακάνω χοριακή και ειμαι σίγουρη ότι θα είναι 500....θα ε΄χει διπλασιαστεί....:)

αχχχχ ειμαι εγκυούλα........!) !!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Assessment: The Two-Day hCG rise was 192 % and is considered adequate.

First hCG: 232 mIU/ml

Second hCG: 678 mIU/ml

hCG Difference:

446 mIU/ml

Time Difference:

48 hours

Total hCG Increase:

1.92 % (2.9)

Daily Rate Increase:

71 % (1.71)

Two Day Rate Increase:

192 % (2.92)

1st Day hCG As If:

397 mIU/ml

2 Days hCG As If:

679 mIU/ml

Αχ....κορίτσια τι ωραία...είμαι τόσο χαρούμενη... βέβεαια πρέπει να δούμε και τον σάκο τώρα... έχω ραντεβού με τον γιατρό την δευτέρα γιασ υπερηχογράφημα..... τότε θα έχει φτάσει κάποιες χιλιάδες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.