Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ

Featured Replies

Δημοσίευση

Σημερα η μπεμπούλα μου εκλεισε τους 4 μήνες πωσ περνάει έτσι ο καιρος ρε κορίτσια σαν χθές μου φένεται οτι γέννησα!! σας βάζω και μερικές φωτογραφίες να την καμαρώσετε!!!

Δημοσίευση

sagria μου είναι πολύ κούκλι!!!! Να την χαίρεσαι!! Πάντα γερή και γεμάτη υγεία!! Όσο για τον καιρό...άστα να πάνε!! Κι εμείς το προηγούμενο Σάββατ κλείσαμε τους 3 μήνες κι ακόμα μου φαίνεται ότι χθες τον γέννησα!!!

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

sagria.JPG

ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? :cheer:

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ,ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.. :silly:

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ 11 ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.. :ohmy::)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

zouzou21 oi gnomes dihs8ante....oi mish lene o ti koimomouna thn ora ths sullhpshs kai oi allh misoi oti einai idia o pateras ths. vasika h proth matia einai oti moiazei ston mpampa ths einai kai ksan8ia kai ksan8os kai autos eno ego melaxrinh alla kanei grimatses dikes mou kai etsi sou 8umizei kai mena!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kai mia akoma giati phga tora mesa na thn do pou koimate kai mou hr8e na thn dagoso!!! :silly: :kiss: :silly: :kiss:

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

kai mia akoma giati phga tora mesa na thn do pou koimate kai mou hr8e na thn dagoso!!! :silly: :kiss: :silly: :kiss:

IMG100.JPG

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει τον μπαμπα σας για να εχω καθαρη αποψη..μου μοιαζει με σενα..

παρολα αυτα..ειναι μια κουκλα!! :kiss:

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

IMG100.JPG

Τί μπουμπούκα!!!!!!! :cheer:

Να την χαίρεστε!!!!!! :cheer:

Και η μαμά της φορά ωραία ρουχαλάκια και κορδελίτσα! :)

Και επίσης γλυκύτατη! :)

Ο χρόνος πετάει!!!

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

sagria έγραψε:

[/quote:2yfm0lgm]

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ...

ΚΥΛΟΥΣΕ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ... ΧΙΧΙΧΙ!!!

Δημοσίευση

ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!!

να σου ζησει,να ειναι χιλιοχρονη

αχ ειδες πως περναει ο καιρος μεγαλωνουν και δεν το καταλαβαινουμε ποτε

Δημοσίευση

κοπέλα μου να σου ζήσει!τι κούκλα είναι αυτή;τι μαγουλάκια!να είναι πάντα γερή δυνατή και ευτυχισμένη!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ??????ΤΙ ΧΟΥΧΟΥΝΙΤΣΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤ ΑΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Κ ΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Δημοσίευση

Θεά η μικρούλα σου να σου ζήσει και να τα χιλιάσει...

Δημοσίευση

ΣΑΓΚΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΓΟΥΛΙΘΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει!!!

Είναι πανέμορφη! :laugh:

Αχ,ναι,ο καιρός περνάει πάρα πολύ γρήγορα...Εγώ ούτε που κατάλαβα πως φτάσαμε 5,5 μηνών ;)

Δημοσίευση

αντε μου

ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος

να σου ζησει

με το καλο τωρα να περασει και ο ρωτος σας χρονος να σβυσετε το πρωτο σας κερακι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!! Είμαι πολύ συγκινημένη από τα μηνυματάκια σας!! Να χαίρεστε και εσείς τα ζουζουνάκια σας , με το καλό όσες περιμένετε και για όσες είστε στην προσπάθεια εύχομαι σύντομα να ανταμειφτείτε με αυτό το θείο δώρο!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

sagria mou einai poly glyka!!!na ti xaeresai!!!ti zoumera magoulakia pou xei!!!!einai poli zouzounaki!!posa kila einai?kai i dikia mou 4 minon einai!!

Δημοσίευση

Καλέ, τι γουτσούνακι όμορφο είναι αυτό!! Φτου σου, ματάκια μου! Σούπερ χαριτωμένη φατσούλα για φίλημα!

Να τη χαίρεστε!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ritaki έγραψε:

sagria mou einai poly glyka!!!na ti xaeresai!!!ti zoumera magoulakia pou xei!!!!einai poli zouzounaki!!posa kila einai?kai i dikia mou 4 minon einai!!

ritaki mou se euxaristo gia ta kala sou logia! emena einai 7 kila esena? pote genni8hke?

Δημοσίευση

Sagria mou i mikri mou gennithike 6 iouliou kai itan na gennithei 27 iouliou!esena?i dikia mou fainetai apo tora koitaei ti siloueta tis kai einai maneken....!!einai mono 5600 kai 60 pontous!!!i dikia sou pantos mia xara!!threftaraki!!!xaxa!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ααα όλα και όλα εμάς μας άρεσε πολύ στην κοιλιά της μαμάς και φάγαμε όλο τον 9 γεννηθήκαμε ακριβώς την πιθανή ημερομηνία τοκετού 3800 παρακαλώ πολύ και 52 πόντους. Χαχαχα!!! Γι’ αυτό τώρα είμαστε 7 κιλά και 68 πόντους!!! ;) μας τρώτε στην σιλουέτα αλλά σας τρώμε στο μπόι χαχαχαχαχαχα!!! Φιλάκια στην κορούλα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.