Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πονάκια στον 8ο μήνα

Featured Replies

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια είναι αλήθεια ή κάνω λάθος ότι οι πόνοι είναι πιο έντονοι στον 8ο μήνα απο ότι στους προηγούμενους;παίρνω βέβαια utrogestan και μαγνήσιο αλλά...άτιμος ο 8ος μήνας :(

Δημοσίευση

egw pali Bembini pou eimai stin 35 ebdomada eimai normal!den niwthw ponous para mono sti mesi mou kai otan kourazomai arketa liga ponakia xamila....me to kalo na erthei to mwraki sou...ki as se "talaipwrei" ligaki.... :P

Δημοσίευση

Μην ανυσιχης στον 8ο μηνα ειναι φυσιολογικο να εχεις πονακια ,το σωμα πλεον ετοιμαζεται για τι γεννα, και η λεκανη ανοιγει με αποτελεσμα πονακια στην μεση και χαμηλα.Και εγω ετσι πονουσα τον 8ο μηνα.Βεβαια ρωτα και τον γιατρο σου για να εισαι πιο σιγουρι.Αντε κανε υπομονη σε λιγο καιρο θα ερθει το νινακη και ολα αυτα θα περασουν. :)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ... ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΑΩ!! ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΡΘΕ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ. ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΕΙ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ. :):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστώ κορίτσια,ο μπέμπης μου είναι ανήσυχος τι να πω..έχει πάρει και θέση από τώρα..χι,χι :P

Δημοσίευση

Εντελώς φυσιολογικοι οι πόνοι στον 8ο!!!

εγω ειχα περισσοτερα τραβηγματα..μεγαλώνει ακομα πιο πολυ η μητρα και όλα προετοιμαζονται για τον τοκετό!!!

μην ανησυχεις και απόλαυσε τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης!!

με το καλο το μωρακι σου!!

Δημοσίευση

Και εγω ειχα πονακια απο τον 8 μηνα! Ο μπεμπης μου γεννηθηκε ακριβως 40 εβδομαδων! Ασε που ολοι πιστευαν οτι θα γεννησω πιο νωρις... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.