Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γενναμε!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Λογικά τώρα θα εχεις ήδη γεννήσει!

Να σας ζήσει !

Να ειναι γερό κ ευτυχισμένο!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΟΥ!!!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΙΡΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπερα κοριτσια,εγω ειμαι ο ευτυχης συζυγος και πατερας απο εχθες :woohoo: !!!Γεννησαμε εχθες στις 20:30!!!φυσιολογικος τοκετος,ημουν και μεσα και πολυ το χαρηκα που βοηθησα εστω και ετσι,ολα πηγαν μια χαρα,μαμα και κορη σουπερ!!3.090 γεννηθηκε η μικρη μας και ξεκινησαμε και το θηλασμο.Η Αρχοντουλα στελνει σε ολες σας τις ευχαριστιες και τις ευχες της για οτι ποθει η καθεμια σας και θα σας γραψει την εμπειρια της γεννας οταν με το καλο μαζευτουμε σπιτι...σας λεω αληθεια,πιστεψτε με,ω ναι ειναι μια ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει!!!Φοβερη εμπειρια και για σενα!!Να μας τις φιλησεις!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ Κ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΗΩΣ ΣΟΥ

Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΑΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΑΧ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ FACE TO FACE ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ 3 .

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: ειναι πολλα ? ολα για την μπεμπα ειναι :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕ????? :kiss::kiss::kiss::kiss: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

να σας ζησει η κουκλααααααααααααααααααρααααααααααααα σας και γρηγορα μαμα και κορη στο ζεστο σπιτακι σας :woohoo:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει βρε παιδια, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!!!!

Καλή λοχεία και με το καλό στο σπιτάκι σας!!!!

:):):):):):):):):) :woohoo:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Κουκλαααααααααααραααααααααα σας!!!

Να είστε και οι 3 γεμάτοι υγεία και ευτυχία.

Να δώσεις τις ευχές μας στην Ντια μας.

Δημοσίευση

ntia έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια,εγω ειμαι ο ευτυχης συζυγος και πατερας απο εχθες :woohoo: !!!Γεννησαμε εχθες στις 20:30!!!φυσιολογικος τοκετος,ημουν και μεσα και πολυ το χαρηκα που βοηθησα εστω και ετσι,ολα πηγαν μια χαρα,μαμα και κορη σουπερ!!3.090 γεννηθηκε η μικρη μας και ξεκινησαμε και το θηλασμο.Η Αρχοντουλα στελνει σε ολες σας τις ευχαριστιες και τις ευχες της για οτι ποθει η καθεμια σας και θα σας γραψει την εμπειρια της γεννας οταν με το καλο μαζευτουμε σπιτι...σας λεω αληθεια,πιστεψτε με,ω ναι ειναι μια ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :cheer::cheer: :laugh: :laugh: :laugh: ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!

ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!! ;)

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΑ!!!!! :kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σας ζησει η κουκλα σας να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη

να δωσεις πολλα φιλια στην ευτυχισμενη μανουλα και στην ομορφη κορουλα!!

Δημοσίευση

μπράβω μπαμπά της κουκλάρας να την χαίρεστε να είναι γερή δυνατή και πάντα τυχερή στην ζωή της!! :P:P

Δημοσίευση

Να σας ζήσει, να το καμαρώνετε όπως επιθημείτε!! Υγεία πάνω απ'όλα!! :)

Δημοσίευση

Να σας ζησει το κοριτσακι σας :)

Γερη κ τυχερη να ειναι σε ολη της τη ζωουλα!!! :)

Δημοσίευση

Να σας ζησει η πριγκιπεσσα σας, οσο για τον μπαμπα μπραβο σου που ησουν μεσα στη γεννα και τωρα περαστικα σου γιατι σε βλεπω θα εισαι κλασσικος χαζομπαμπας θα σε τρεχει η κορηηηηη χαχαχα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.