Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ....ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Βασιλική μου εσύ είσαι μια γλύκα!αυτό το χοντρό αγόρι όμως πολύ μου τη δίνει στα νεύρα! :angry: α πα πα!αχώνευτος παιδί μου!

• Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 10.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!! ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ :angry: ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ :dry: !!!

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ :blush: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :(:x:whistle:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΙΝΙ, ΒΟΥΛΙΤΣΑ, ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ :blink: :laugh: :side::PB) ΨΩΩΩΩΝΙΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=707

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!!!!

ΦΙΑΛΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι την Καίτη την συμπαθησα πολύ! Την πρώτη φορά που την είδα όταν αναρωτιόταν για το φαγητό εχθές μου φάνηκε κάπως όμως μετά απο λίγο ειδα ότι είναι γλυκός άνθρωπος..καμιά φορά το πρόσωπο παραπλανεί!!Βασιλική έχεις πολύ πλάκα..καλά βρε συ...δεν ήξερες τι είναι τα πουγκάκια;;;;χεχεχεχε..τσαντάκια!!!:) Γέλασα όταν το άκουσα!(όχι με κακία βέβαια!!!:) ) Πάντως σας ζηλεύωωω...και μόνο για τη μάσα θα έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι!!:) Να καλοτρώς κάθε μερα..ουαου!!!:)Και μετά με την μπάκα γεμάτη να σχολιάζεις τη μαγειρική του αλλου!!Λέειιιι....!!:)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....

Δημοσίευση

Και εγω βλεπω μπραβο!!!και σημερα την ωρα της εκπομπης ειχε διακοπη ρευματος και παει τουλαχιστον να σε δουμε αυριο!

Δημοσίευση

επιτελους εχθεσ σε ειδααααααααα γιατι δευτερα ημουν παιδιατρο και το εχασα :silly:

ανυπομονωω σημερα να σε δω επι το εργοοοοο παπαστρουφ :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Βασιλικη εγω σε βλεπω καθε μερα... μια χαρα τα λες εσυ... αντε να σε δουμε και σημερα να μαγειρευεις...!!! Φιλακια...!!! :kiss:

Δημοσίευση

θελω γαλακτομπουυυυυυυυυυυρεκοοοοοοοο! :silly:

Τελεια οικοδεσποινα μπραβο σου!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Βασιλική! Συγχαρητήρια! Όλα πολύ ωραία!!!

Δημοσίευση

καλε τι νοικοκυρα???

εγω για να φτασω το σπιτι μου σε αυτο το σημειο θελω μια βδομαδα :blush::blush:

πως προλαβαινεις με το παιδι????

τα συσρταρια σε τελεια παραταξη

τι στιφαδο το τσακιζα :P:P:P

Δημοσίευση

Μπράβο κούκλα μου, ήσουν τέλεια οικοδέσποινα! κι εκείνο το γαλακτομπούρικο μμμμ..!!! σλούρπ!!!!

Δημοσίευση

Βασιλική ήσουν τέλεια!!!!!!και τα πιάτα σου.....super!!!!!

μπράβο σου!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου μπραβο σου!!!! ολα πολυ νοστιμα φαινονταν!!!!! κατα τη γνωμη μου αδικη η βαθμολογια..... εγω παλι με την κυρια Καιτη ( ετσι δεν τη λενε;) πολυ γελιο εριξα οταν εβαλε ωτοασπιδες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη (εχεις και το ονομα της κορης μου) τι καλη που εισαι.

Ολα ηταν τελια μπραβο σου προπαντων για την διαθεση σου.Πολυ γλυκια και ευγενικη.Καλα το χταποδι πρεπει να ηταν φανταστικο απο τα αγαπημενα μου φαγητα (λατρευω μπαχαρι που εβαλες) και γενικα όλα τα υλικα.

Στη σαλατα τρελαινομαι για σκορδο.

και το γαλακτομπορεκο δεν το συζητω θεικο.

Πιστευω σημερα σε αδικισαν οι συμπαίκτες σου. :angry:

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΣΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΟΥ -ΔΕ- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ......

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΣΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???? :P

Δημοσίευση

Βασιλικη συγχαρητηρια για τα πρωτοτυπα πιατα σου και για το ομορφο σπιτι σου...!!! Νομιζω πως σε αδικησαν εσκεμμενα...!!! Ακομα και ο νεαρος που σου εβαλε 3 το εφαγε ολο...! Ντροπη...!

Δημοσίευση

θελω να δω τι θα φτιαξει αυτος!

τι 3 καλε? 3 δινεις σε καποιον που δεν εχει μαγειρεψει τιποτα!!!!!

απο την στιγμη που το τρως πρεπει να βαλεις τουλαχιστο5-6!!! κακος!

γιατι το τραπεζι που του φανηκε μπαςκλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε απο εκει κακιασμενε!

μαι χαρα ητανε κοπελα μου...στιφαδο...μμμμμμμμμμμμμμ

και ο μικρος!!!! τι καλος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Στο συνολο πηρε 20 :(

3

7

5

5

Δημοσίευση

Ρε σεις, είδα το τρέιλερ! Τι απαράδεκτα άτομα είναι αυτά;Ο Χριστός και η Παναγία; Γιατί τη βγάζουν όλη αυτή τη ξινίλα; Για τα 1500 ευρώ; Βασιλική, πες μας που μένουν να τους κανονίσουμε!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη δυστυχως δεν εκτιμησανε τον κοπο σου!!!

Παντως καλο το χταποδι στιφαδο και γενικα μαγειρεψες μια χαρα...

Να σε ρωτησω κατι χαζοοο??? :silly:

Την ηλεκτρικη κουζινα ετσι πως την εχεις βαλει βολευει ???

Ξετρελαθηκα με το ολο set της κουζινας και γενικα ηταν πολυ καλο!!

Φιλια και μπραβο σου για το τολμημα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.