Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ....ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΙΔΑ :woohoo: :woohoo: ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΣΑΙ :laugh: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :laugh: ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ :silly: ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

• Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 10.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα αυτη με το χαρτι στ αυτια ειναι "φευγα" τελειως ετσι?χαχα!

"καλα παιδια,αλλα δεν μπορω να τ ακουω να μασανε τσοκ-τσοκ-τσοκ"!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Και ένα φιλάκι στα μπουτάκια του μωρού σου και απο μένα. Ελπίζουμε να τα πήρες εσύ τα λεφτά. Μια κούκλα είσαι

Δημοσίευση

Βασιλική μου.... έχεις πολύ γλυκιά φωνούλα!!!!! Κι είσαι μία κούκλα!!!!! Πολύ μου άρεσες που σε είδα στην TV!!!!! Φιλιά!!!! Να μου φιλήσεις το ζουμερό μπουτούλη σου!!!!!

Δημοσίευση

Μου αρεσες παρα πολυ!!! Πεθανα στα γελια με την μεγαλυτερη κυρια με τις ωτασπιδες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!!! :cheer: είμαι καινούργια στο φόρουμ, σας παρακολουθώ κάθε μέρα, δεν έχω θέμα, απλά προσπαθώ για παιδάκι, Βασιλική μου είσαι μία γλύκα, περιμένω αύριο να δω τι θα φτιάξεις, και εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Μου αρεσες παρα πολυ!!! Πεθανα στα γελια με την μεγαλυτερη κυρια με τις ωτασπιδες :lol::lol::lol:

Αφου το είπε η γυναίκα! Περνάει κλημακτήριο!

Αααααααχ! και μεις έτσι θα γίνουμε σε 1-2 δεκαετείες? :woohoo:

Δημοσίευση

Εγώ σε είδα εχθές!!! Είσαι πολύ γλυκιά.. Τώρα είμαι ακόμα στη δουλειά...

Αύριο που μαγειρεύεις εσύ θα σε δω σίγουρα! Κρίμα βέβαια που ξέρω το αποτέλεσμα (το είχες γράψει πριν 4 μήνες που μας ανακοίνωσες την συμμετοχή σου) ..

Καλά αυτή με το βαμβάκι στα αυτιά πρέπει να είναι πολύ saiko!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου εισαι η πιο γλυκια της παρεας και φυσικα θα σε δω αυριο

εχω φτιαξει πολλες συνταγες.Ολοι ειναι πολυ τσιγγουνηδες :angry: στην βαθμολογια για να ξερδισουν αυτοι εκτος απο σενα :kiss: .φιλακια στο μωρακι σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΚΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ??? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ??? ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Δημοσίευση

ΣΕ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ

Η ΦΡΑΟΥΛΟΠΙΤΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΙΚΑ????????????????

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ????????????????????

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΙΣΑΟ ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΤΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ....ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ......ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ......ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ....ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ!!!!!!!

ΑΝΤΕ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...!!!!!

Δημοσίευση

καλε τι γινεται??με την κοπελα την χθεσινη εχουμε ακριβως το ιδιο σερβιτσι φαγητου κ με τον κυριο σημερα ακριβως τι ιδιο χρυσο κουμπαρα γουρουνακι...χαχαχα.. βασιλικη εισαι η καλυτερη μπορω να πω, σε ολους τους αλλους κατι τους βρωμα κ κατι τους ξινιζει... φιλακια κ ανυπομονω για το αυριανο. εξαιτιας σου ειναι η πρωτη φορα που παρακολουθω την εκπομπη. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ειδα το μωλακι σου!!!!!! κουκλακι! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: στα μπουτακια!!!!!!!!!!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

αυτο το χοντρο αγορακι μου την δινει στα νευρα! εσυ μια χαρα γλυκος ανθρωπος μου φαινεσαι :)

και επισης το μπρονζε φωτιστικο στο σπιτι το σημερινι με εχει αφησει αφωνη,θελω το ιδιο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.