Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

μαθετε ΤΩΡΑ το φυλο του μωρου σας

Featured Replies

Δημοσίευση

http://www.tvoybaby.org/gr

κοριτσια ειναι πολυ ωραιο!!!

το δικο μου ειναι κοριτσακι!!!!χα χα !!!!

αν και το περιμενα!!!ειμαι σιγουρη απο την ωρα που ειδα το τεστ οτι θα κανω κοριτσακι!!!καντε το εχει πλακα!!!εβαλα και τα στοιχεια μιας φιλης μου που γεννησε και βγηκε σωστο!!!

Δημοσίευση

Ο γιατρος μου ειπε αγορι 80% στο υπερηχογραφιμα (ειμαι στην 14 βδομαδα) και αυτο μου εβγαλε κοριτσι... προβληματιστικα λιγο.. αχχα οτι κ να ειναι την υγεια του να χει..δεν με νοιαζει το φυλο !

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ το είχα κάνει αυτό το τέστ και μου έβγαλε κοριτσάκι ενώ είναι αγοράκι :ohmy: αλλά έτσι και αλλιώς αγοράκι ήθελα,αν και πιστεύω ότι ότι και να είναι το αγαπάς και δεν σε νοιάζει διόλου το φύλο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αληθεια???κριμα, :( μου φανηκε διασκεδαστικο παντως..

της φιλης μου το μωρο το εβγαλε σωστο..

εγω βεβαια συνεχιζω να εχω προαισθημα οτι εχω κοριτσακι, αν και προσωπικα εχω αδυναμια στα αγορακια!!..θα δουμε..γερο να ναι βεβαια,και οτι να ναι..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χα χα χα χα!!!!!

λετε ολα κοριτσακια να τα βγαζει αυτο το προγραμμα???? :laugh:

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΓΟΡΙ

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΧΑ

ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ! :(

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

Δημοσίευση

Εμένα μου έβγαλε αγοράκι, όπως, άλλωστε, όλα τα αντίστοιχα τεστ που έχω κάνει μέχρι τώρα στο Internet...

Έλα μου, όμως, που είναι κοριτσάκι και μάλιστα 100%! :):)

Δημοσίευση

κοριτσια λιγο μουφα το κοβω...εγω εχω ενα αγορακι και ειμαι εγκυος στο δευτερο αγορακι και μου εβγαλε κοριτσακι κατα 76% :blink::huh:

Δημοσίευση

το εκανα κι εγω και βγηκε πραγματι αγορακι ,.... που θα κανω αγορακι!

εχει ακομη μια ιστοσελιδα και το εκανα και εκει βγηκε αγορακι. την ιστοσελιδα μου την εδωσε μια αλλη κοπελα απο το μαμμυ και μου πε πως ΣΥΝΗΘΩΣ βγαινει σωστο, αλλα οχι παντα! σε μενα και εκει παλι αγορακι βγηκε!

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... 28&josML=3

Δημοσίευση

Εμένα μου βγάζει αγοράκι..και το είδα εγώ το τσουτσουνάκι στον υπέρηχοοοοο!!!:) Αν και θα ήθελα πολύ κορίτσι!!Ετσι..για να έχω και από τα δυο!!:)

Δημοσίευση

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ, ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ!!! ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ. ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΟ.....??????????? :):):):):):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχα!!!! :laugh:

τελικα οι αποψεις δυιστανται!!!!!!!

τι να πεις,οχι οτι τα πιστευω,αλλα μου εχει κατσει οτι ειναι κοριτσι!!!

Δημοσίευση

Αγόρι μου έβγαλε αλλά εχθές έμαθα ότι είναι κοριτσάκι!!!!!

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΣΤ!!ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 87%!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ???

ΠΕΡΑ ΑΠΟ Τ'ΑΣΤΕΙΑ..ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΑΚΗ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ..ΑΝΤΕ Μ'ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΩ!!!ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ!!ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟΟΗΤΕΥΘΥΚΑ!!!ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!!!ΑΣΤΡΑΠΙΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΒΙΚΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ!!!ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΟΣΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ!!!ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 100 ΚΟΡΙΤΣΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!ΣΑΓΑΠΑΩ ΑΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΕΙΑ!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου έβγαλε!!!!!!!!!!!!

Θα χαρεί πολύ ο άντρας μου............

Εμένα δε με πειράζει το φύλο αν και νομίζω πως είναι κορίτσι.....

Θα δούμε αν έχει δίκιο....

Γερό και υγειές να είναι και τίποτε άλλο!

Τόσα ακούμε και ούτε που θέλω να τα σκέφτομαι γιατί με πιάνει άγχος!

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Κι εμένα κοριτσάκι μου έβγαλε...θα το μάθω σε λίγες μέρες, ακόμα δεν ξέρω. Κι εγώ κοριτσάκι νομίζω ότι θα είναι!

Δημοσίευση

Καλέ κορίτσια, το έκανα δύο φορές και τη μία μου έβγαλε κορίτσι και την άλλη αγόρι. Μα τι λέει;

Τελοσπάντων υγεία να έχουν και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Έχω ήδη ένα αγοράκι και θέλω να κάνω και άλλο ένα μωράκι, είτε είναι πάλι αγοράκι είτε κοριτσάκι!!!

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_f4ef20ede9eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif :kiss:

Δημοσίευση

Εμενα μου εβγαλε 82% αγορι Απομενει να αποδειχτει η αξιοπιστια του ;)

Δημοσίευση

xaaxa geia se oles sassss!!!to test mou evgale agorii,,alla o giatros mou eipe oti exoume koritsaki!!!xaxaxa exe gousto na allaksoun ta pragmata tora pou eine ola etoima.. :cheer::cheer:

Δημοσίευση

ark έγραψε:

xaaxa geia se oles sassss!!!to test mou evgale agorii,,alla o giatros mou eipe oti exoume koritsaki!!!xaxaxa exe gousto na allaksoun ta pragmata tora pou eine ola etoima.. :cheer::cheer:
dev335pr___.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.