Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειμαι η Καλλια απο τα ομορφα Χανια και μενω Αθηνα.

• Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!

Δημοσίευση

Πολλυς κοσμος και λαος.Μου αρεσει αυτο!!!Διχνει οτι περναμε καλα σε αυτην την παρεα.Εχουμε πιασει ολα τα μηκοι και πλατοι............

Απο Συκιες Θεσσαλονικης κανεις?:woohoo:

Δημοσίευση

Πολλυς κοσμος και λαος.Μου αρεσει αυτο!!!Διχνει οτι περναμε καλα σε αυτην την παρεα.Εχουμε πιασει ολα τα μηκοι και πλατοι............

Δημοσίευση

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:1d0rj010]

Koριτσια κι εγω σπουδασα στα Γιαννενα ....εκει γνωρισα και τον αντρα μου ....ομορφα χρονια περιοδος 1990-95!!

Πολλα φιλια στα Γιαννενα!!

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:1ueueofr]

Koριτσια κι εγω σπουδασα στα Γιαννενα ....εκει γνωρισα και τον αντρα μου ....ομορφα χρονια περιοδος 1990-95!!

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:2sukg9jc]

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:1h10f9ze]

Ε, τότε Σπυριδούλα μου σε περιμένουμε μαζί με τις κορούλες σου να βρεθούμε από κοντα! Φιλιά και στις τρεις σας!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:2soz1l8v]

Ε, τότε Σπυριδούλα μου σε περιμένουμε μαζί με τις κορούλες σου να βρεθούμε από κοντα! Φιλιά και στις τρεις σας!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

spirgeo έγραψε:

mammycool έγραψε:

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ[/quote:7qddu30n]

Δημοσίευση

lenaki egw eimai sto Gelsenkirchen.einai ligo makria alla exw siggeneis ekei konta...isws kapou kapws kapote na ta poume kai apo konta!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

lenaki egw eimai sto Gelsenkirchen.einai ligo makria alla exw siggeneis ekei konta...isws kapou kapws kapote na ta poume kai apo konta!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ειμαι η Άννα και μένω Θεσσαλονίκη-Ωραιόκαστρο.

Αν εχει Σαλονικιές η παρέα μας θα χαρώ πολύ να σας δω κι

από κοντά.

:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.