Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

η κορουλα μου(video)&φωτο του γιου(marianda)

Featured Replies

Δημοσίευση

πειραματιστηκα και καταφερα και εφτιαξα ενα βιντεακι με την κορουλα μου, ειναι η πρωτη μου αποπειρα οποτε μην εισαστε αυστηροι, χαχα :cheer: σας παρουσιαζω λοιπον την κορουλα μου.

http://www.youtube.com/watch?v=ixOtI5c_Zhs

Δημοσίευση

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

τελειο βιντεακι!!!!!!!!!!!!!! ;) μπραβο σου πραγματικα εγω ουτε που σκαμπαζω πως γινεται! :P να σου ζησουν τα καμαρια σου χαζομαμα ( με την καλη εννοια ετσι???) :):):)

Δημοσίευση

marianda μου να σου ζησει το κοριτσακι σου κ ο γιος σου!!να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου! :) ειναι κ τα δυο γλυκες!!!! :cheer:

(ασχετο αλλα πως το εφτιαξες αυτο το βιντεακι??) :blink:

Δημοσίευση

Συχαρητηρια...και για το βιντεάκι αλλά και για τη γλυκοπαραμυθένια σου. Και οι δύο σου δημιουργίες σούπερ!!!Να την χαίρεσαι την ομορφούλα. :)

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ Κ ΕΣΥ ΓΛΥΚΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Να τα χαιρεστε Μαριαντα!!

Ειναι και τα δυο κουκλια!!!

Δημοσίευση

Τέλειο το βιντεάκι,κουκλιά η μπέμπα και ο αδερφούλης της.Πώς το έφτιαξες;(Μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω και εγώ για την μικρή μου οπότε θα με βοηθήσεις πολύ! :laugh: )

Δημοσίευση

Ειναι μια κουκλα ειναι υεροχη ειναι ενας αγγελος!!!δεν εχω λογια!!να την χαιρεστε και να ειναι παντα γερη και χαρουμενη :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?? ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!!! ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αν και το εκανα βιαστηκα και εβαλα οτι φωτο βρηκα μπροστα μου δεν ψαχτηκα πολυ, στο pc μου εχει ενα προγραμμα το movie maker εκει το εφτιαξα, μετα βεβαια εκανα εκατο ωρες για να το κανω να παιξει γιατι ηθελε μετατροπη και το εκανα δημοσιευση και το αλλαξα και μου πηρε εκατο ωρες να το ανεβασω στο youtube οποτε κατι δεν εκανα σωστα, παντως σαν στησιμο στο movie maker

Δημοσίευση

Ειναι τελειο !καλα ρε τι μαλλι ειναι αυτο που εχει αλαλ και γιος σου στοργικος αδερφος .Μπραβο πολυ ομορφα

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου πολυ ωραιο! Κοιτα για πρωτο δημιουργημα ειναι τελειο! ;) Είσαστε ολοι κουκλιά!Φτου φτου φτου! :P Ευκολο δεν ειναι το movie maker?

Δημοσίευση

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ... ;)

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ....

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

Δημοσίευση

Είμαι πολύ πολύ περήφανη που θα γίνω νονά αυτής της υπέροχης μπέμπας!! Είναι τιμή μου, να έχω αυτό το πλασματάκι στην ζωή μου!! Και φυσικά και σένα κουμπαρούλα μου!! Να μας ζήσει η γλυκοπαραμυθένια σου!!!

Έχω κι εγώ ένα προγραμματάκι που φτιάχνει βιντεάκια και θέλω κι εγώ να του φτιάξω!! Κάτσε να βρεθούμε, να κάνουμε μαζί πολλά.. και έχω να τους φτιάξω βιντεάκια... ουουου!! Όρεξη να'χουμε!! :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dallia έγραψε:

Είμαι πολύ πολύ περήφανη που θα γίνω νονά αυτής της υπέροχης μπέμπας!! Είναι τιμή μου, να έχω αυτό το πλασματάκι στην ζωή μου!! Και φυσικά και σένα κουμπαρούλα μου!! Να μας ζήσει η γλυκοπαραμυθένια σου!!!

Έχω κι εγώ ένα προγραμματάκι που φτιάχνει βιντεάκια και θέλω κι εγώ να του φτιάξω!! Κάτσε να βρεθούμε, να κάνουμε μαζί πολλά.. και έχω να τους φτιάξω βιντεάκια... ουουου!! Όρεξη να'χουμε!! :laugh:

ΑΧ Ελενα μου με συγκινησες, με τα λογια σου, θα ειναι η αρχη μιας υπεροχης φιλιας, ασε που η κορη μου βλεπω να κλεβει την καρδια του γιου σου και να ριχνουμε πολυ γελιο μαζι τους χαχαχα :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

dallia έγραψε:

ΑΧ Ελενα μου με συγκινησες, με τα λογια σου, θα ειναι η αρχη μιας υπεροχης φιλιας, ασε που η κορη μου βλεπω να κλεβει την καρδια του γιου σου και να ριχνουμε πολυ γελιο μαζι τους χαχαχα :laugh:[/quote:1ou9f493]

Γουστάρω τρελά! Τι υπέροχα συναισθήματα ειναι αυτα απόψε!

Δημοσίευση

μαριαντα μου πολυ ομορφο και τρυφερο το βιντεακι σου να σαι καλα να φτιαχνεις συνεχεια!!!!

αα θα γινει και νονα η ελενα υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ Μαριάντα μου συγκινήθηκα.Κάτι οι ορμόνες κάτι το τρυφερό και γεμάτο αγάπη βιντεάκι σου...πολύ θέλει; :silly:

Να σου ζήσουν και τα δυο σου ζουζούνια και να τα καμαρώνεις γερά και ευτυχισμένα! :kiss:

Δημοσίευση

Marianda mou polli omorfo to binteaki sou sugkini8ika mprabo sou,na xerese ta paidakia sou kai ton antrouli sou kai na eisaste panta eutuxismenoi!!! :)

Δημοσίευση

τελειοοοοοοοοοοοοοο το βιντεακι σου μπραβο ....

παρα πολυ ομορφο να τα χαιρεσε τα ζουζουνια σου

κ να τα καμαρωνεις.....

Δημοσίευση

Με πηρανε τα ζουμια πρωι πρωι!!

Να τη χαιρεστε την ομορφουλα σας!!

Να ναι παντα γερη!!

Θελω να δω κι εγω το δικο μου θαυματακι..!!! :P :laugh: :P :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.