Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Όσα παράξενα έχουμε ακούσει!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μονη σου???α πα πα πα πα

Πρεπει κοπελα, κραταει ενα χρυσο καλογουστο σταυρο με την αλυσιδα.Εσυ ανοιγεις την χουφτα σου με κλειστα τα δαχτυλα.Τον ακουμπαει(τον σταυρο)στη μεση της παλαμης και τον σηκωνει(τον σταυρο παλι) 3 φορες απο την αλυσιδα.Αν κανει κυκλο θα κανεις κοριτσι και αν κουνιεται ισια θα κανεις αγορι.Αυτο το κανεις οσες φορες πρεπει μεχρι να σταματησει.Αυτο θα σου δειξει ποσα παιδια θα κανεις.

• Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 25.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

an einai kakogoustos pirazei :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ok katalaba tha balw thn nifh mou na mou to kanei kai egw se ekeinh ;)

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Μονη σου???α πα πα πα πα

Πρεπει κοπελα, κραταει ενα χρυσο καλογουστο σταυρο με την αλυσιδα.Εσυ ανοιγεις την χουφτα σου με κλειστα τα δαχτυλα.Τον ακουμπαει(τον σταυρο)στη μεση της παλαμης και τον σηκωνει(τον σταυρο παλι) 3 φορες απο την αλυσιδα.Αν κανει κυκλο θα κανεις κοριτσι και αν κουνιεται ισια θα κανεις αγορι.Αυτο το κανεις οσες φορες πρεπει μεχρι να σταματησει.Αυτο θα σου δειξει ποσα παιδια θα κανεις.

xntou εγω έτσι όπως κουνιεται ο σταυρός θα κάνω 20 παιδιά....για παιδιά μιλάω όχι κορίτσια...ειμαι 29 έχω ένα θα μπω στην κλιμακτήριο και ακόμα παιδία θα κάνω....λες να υοθετησω να μην βγει λανθασμένο?

Δημοσίευση

Οχι αγαπη μου, δεν θα κανεις 20 παιδια, παρκινσον εχεις!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Οχι αγαπη μου, δεν θα κανεις 20 παιδια, παρκινσον εχεις!! :laugh: :laugh:

ναι παίζει και αυτό....αλλά τωρα τελευταία έχω και αλτσχαιμερ γιατι ξεχνάω τα πάντα :S:S:S:S:S:S !

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

xntou έγραψε:

ναι παίζει και αυτό....αλλά τωρα τελευταία έχω και αλτσχαιμερ γιατι ξεχνάω τα πάντα :S:S:S:S:S:S ![/quote:1ipngqqq]

Χα χα!!!!! Με πεθάνατε!!!!!

Δημοσίευση

Τωρα μου ήρθε η φλασιά...μιλαμε η γυναικα θελει ....εσεις θα το κρίνετε!

Η φιλη μου έχει δίδυμα...μια εβδομάδα πριν γεννησει έκανε εναν υπέρηχο κ ειδε ότι τα μωράκια ειναι καλά και τις εδωσε η γιατρος συγχαρητηρια που τα κιλά τους ήταν καλά....

περνει και αυτη να πει σε όλους (εμας τους δικούς της) τι της είπε η γιατρός...η πεθερά της είπε ''τα καρυδια του γιου μου ήταν καλά γιαυτο έχουν αυτα τα κιλά τα μωρα'' :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

άστα η γυναικά λεει του κόσμου τις μαλ@@@@...και καλά τα ...... του γιου της ήταν τόσο καλά κ γιαυτό γεννηθηκαν με αυτο το βάρος!Τι να πει κανείς?

Δημοσίευση

οταν γεννησε εκεινη δηλαδη γεννησε τα καλα @@ του αντρα της !!!

τεσπα ποσο μπορει να ζηλευε ε?

Δημοσίευση

εεεε μάλλον...κ πιστευει ότι ο άνδρας τα κάνει όλα...μην σου πω έκανε δίδυμα γιατι το επέλεξε κ ο γιος της....

αυτες οι ηλιθιες δεν ξερουν πως ειναι να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί την σημερινη εποχή!Παλια αν χάναν κ ένα λέγαν δεν πειράζει, εμεις όμως θα πέσουμε κ άντε να σηκωθούμε μετά...αυτες τα κάναν για να λένε ότι κάναν παιδί κ δεν ειναι στειρες.Απλα για να το δειχνουν ότι τα καταφέρνα....αχ αν ήταν δικιά μου πεθερά δεν υπήρχε περίπτωση να δει τα μωρά ούτε με σφαίρες!

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Πρεπει κοπελα, κραταει ενα χρυσο καλογουστο σταυρο με την αλυσιδα..

Εχω εναν Τριαντος. κανει? :dry:

Δημοσίευση

Δεν πρεπει να περναμε κατω απο σκαλα. Πτυσομενη και μη.

Το γιατι δεν το ξερω. Παντως τον μονο κινδυνο που βλεπω,

ειναι να πέσει η σκάλα κ να σε πλακώσει (Αν ειναι ππτυσομενη)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.