Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νέα μαμά

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.Σας παρακαλουθώ λίγες μέρες και σήμερα έγινα μέλος της παρέας σας.Με λένε Αντιγόνη,είμαι 19 χρονών και περιμένω το π΄ρωτο μου παιδάκι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χρυσηπερ σε ευχαριστώ.Εσύ είσαι μαμά;

Δημοσίευση

γεια σου αντιγονη μου! :) με το καλο το μωρακι σου!!κ γω στα 19 ημουνα εγκυος στο πρωτο!! :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες! Βάλε κ ένα tickerάκι σχετικό με την εγκυμοσύνη σου!

εγω είμαι η Μπέλλα 34 ετών με δυο παιδάκια! Οι ηλικίες τους φαίνονται στα tickers μου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μανούλα έχω πολύ άγχος σχετικά με το μωρό.Λογικά θα με καταλαβαίνεις και εσύ.

Μπέλλα βλέπω τα τικεράκια σας και μου αρέσουν πολύ,αλλά πώς θα το βάλω;

Δημοσίευση

ναι αντιγόνη μου έχω ένα γιοκα και προσπαθώ για δεύτερο σήμερα έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης καιβγήκε αχνή και η δέυτερη γραμμή έτστ ελπίζω να είμαι εγκυούλα.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χρυσηπερ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και εύχομαι να είσαι έγκυος και πάλι :)

Δημοσίευση

ε ναι ειχα αρκετο αγχος στο πρωτο..ηθελα ολα να ειναι καλα κ να γινονται σωστα! :) ημουνα ομως κ τρισευτυχισμενη! :cheer: ενιωθα οτι τα εχω ολα σ'αυτο τον κοσμο,δεν μου ελειπε τιποτα!!ενιωθα ολοκληρωμενη!!

γαια να βαλεις τικερακι πατας πανω σε καποιο αλλης κοπελας κ ξεκιναει η διαδικασια..γραφεις ημερομηνιες κ αλλα τετοια!!κ γω χτες τα καταφερα!αλλα αστο να στα πει η bell καλυτερα,εγω θα σε δυσκολεψω περισσοτερο! :lol:

Δημοσίευση

Antigoni! έγραψε:

Μανούλα έχω πολύ άγχος σχετικά με το μωρό.Λογικά θα με καταλαβαίνεις και εσύ.

Μπέλλα βλέπω τα τικεράκια σας και μου αρέσουν πολύ,αλλά πώς θα το βάλω;

Ακολούθησε την εξής διδρομή:

Προφίλ --> Επεξεργασία προφίλ --> Ρυθμίσεις Φόρουμ --> Φόρουμ.

Στο πεδίο υπογραφή βαζεις τον Κωδικό του ticer ου εχεις φτιάξει.

Για φτιάξεις ticker κάνε κλικ σε οποιο απο τα δικά μας σου αρεσει

και διαμόρφωσέ το όπως εσύ θέλεις.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μανούλα λογικό να ένιωθες έτσι!Εμένα με έχει αγχώσει λίγο ο περίγυρος αλλά δεν τους ακούω.

Έφτιαξα το τικεράκι αλλά δεν ξέρω ποιον κωδικό να διαλέξω και πού να τον βάλω.Λίγη βοήθειααα :P

Δημοσίευση

Καλησπέρα Αντιγόνη , καλώς ήρθες στη παρέα μας , μικρομανούλα με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου. Φιλιά. :kiss:

Δημοσίευση

Antigoni! έγραψε:

Έφτιαξα το τικεράκι αλλά δεν ξέρω ποιον κωδικό να διαλέξω και πού να τον βάλω.Λίγη βοήθειααα :P

εκει που τελειωσες την επεξεργασια στο τικερακι,απο κατω εχει κατι κωδικους...πατα εκει που λεει forum signatures...σ'αυτονεπελεξε απο διπλα αυτο που λεει uub code and bb code.....μολις το επιλεξεις θα σου εμφανιστει ενας κωδικος απο κατω...καντον με το δεξι κλικ αντιγραφη κ μετα επικολλησε τον στο προφιλ οπως σου ειπε η bell...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν εμφανίστηκε.Μάλλον έκανα κάτι λάθος :blush:

Δημοσίευση

αντιγονη εκανες αυτο που σου ειπα με τους κωδικους??πες μου αν δυσκολευτεις πουθενα! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι επέλεξα τον κωδικό που μου είπες.Τον δεύτερο απο το forum signature και τον επικόλλησα εκεί που μου είπατε. :dry: Θα προσπαθήσω αργότερα μήπως αλλάξει κάτι.

Δημοσίευση

Antigoni! έγραψε:

Ναι επέλεξα τον κωδικό που μου είπες.Τον δεύτερο απο το forum signature και τον επικόλλησα εκεί που μου είπατε. :dry: Θα προσπαθήσω αργότερα μήπως αλλάξει κάτι.

τον τριτο απο το forum signatures επελεξε,οχι τον δυτερο..τον τελευταιο δηλ.πατα πανω του κ απο κατω θα σου βγει ενας κωδικος....μετα πηγαινε στο προφιλ σου...πατα επεξεργασια προφιλ-φορουμ κ κει που λεει υπογραφη επικολλησε τον!κ μενα δυσκολο μου φαινοταν,μολις τα εβαλα ομως απορουσα γιατι μου φαινοταν τοσο δυσκολο!χαχαχα! :blink:

Δημοσίευση

ακολούθησε τη διαδρομη που

προανέφερα και θα τα καταφέρεις!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνετε :blush: Ξαναπροσπαθώ λοιπόν!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ούτε τώρα :( Κορίτσια τα παρατάω.Εύχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσίευση

μαλλον τον επικολλας σε λαθος μερος...κ γω το ιδιο λαθος εκανα συνεχεια....μολις πατησεις επεξεργασια προφιλ σε βαζει στα στοιχεια του φορουμ...δεν θα βαλεις εκει τον κωδικο....στα στοιχεια του φορουμ θα πατησεις διπλα που λεει φορουμ εκει θα τον εποκολλησεις!

Δημοσίευση

αντιγονη.με το καλο το μωρακι σου.τι ειναι αγορι η κοριτστι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μανούλα έχεις δίκιο,την επικολλούσα σε λάθος σημείο. :blush: Τώρα όμως τα κατάφερα.Ευχαριστώ!!!

Βούλα είναι κοριτσάκι :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.