Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!:woohoo:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!:)

• Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 207.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ μακάρι βρε παιδιά, γιατί το περιμένω πολύ καιρό αυτό το μωράκι και άρχισα να αγχώνομαι.

Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό την Δευτέρα, Θα περιμένω να κάνω και το δεύτερο τεστ την Κυριακή για να είμαι πιο σίγουρη

Δημοσίευση

Αχ μακάρι βρε παιδιά, γιατί το περιμένω πολύ καιρό αυτό το μωράκι και άρχισα να αγχώνομαι.

Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό την Δευτέρα, Θα περιμένω να κάνω και το δεύτερο τεστ την Κυριακή για να είμαι πιο σίγουρη

Δημοσίευση

Δημοσίευση

geia sas kai pali koritsia!peite mou ligaki otan eisai egkios apo pia evdomada sklirenei i koilia?

Δημοσίευση

geia sas kai pali koritsia!peite mou ligaki otan eisai egkios apo pia evdomada sklirenei i koilia?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βρε piki μου χωρίς παρεξήγηση έτσι;; :) Αν έχεις την παραμικρή ιδέα για εγκυμοσύνη γιατί δεν ΄κανεις ένα τεστ να είσαι σίγουρη;; Δεν θα αγχώνεσαι πια και θα είσαι κ σίγουρη!!

Δημοσίευση

Βρε piki μου χωρίς παρεξήγηση έτσι;; :) Αν έχεις την παραμικρή ιδέα για εγκυμοσύνη γιατί δεν ΄κανεις ένα τεστ να είσαι σίγουρη;; Δεν θα αγχώνεσαι πια και θα είσαι κ σίγουρη!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

mpa den iparxei periptwsi na eimai egkios apla einai mia apo tis polles apories pou exw kai etsi eipa na rwtisw!;)

Δημοσίευση

mpa den iparxei periptwsi na eimai egkios apla einai mia apo tis polles apories pou exw kai etsi eipa na rwtisw!;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΠΡΙΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ..........ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΠΡΙΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ..........ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

Δημοσίευση

• 1 month later...
Δημοσίευση

kalhspera sas

eimai kainourgio melos kai tha hthela na mathw an yparxei periptwsh eggymosynhs exw ka8ysterhsh 2 meres kai ta symptwmata periodoy den mou exoun emfanistei:( exw sta8ero kyklo skeftomai mhpws to agxos kai h allagh thermokrasias mou exoun prokalesei auth thn ka8ysterhsh...

perimenw ti sysmvoules sas

Δημοσίευση

kalhspera sas

eimai kainourgio melos kai tha hthela na mathw an yparxei periptwsh eggymosynhs exw ka8ysterhsh 2 meres kai ta symptwmata periodoy den mou exoun emfanistei:( exw sta8ero kyklo skeftomai mhpws to agxos kai h allagh thermokrasias mou exoun prokalesei auth thn ka8ysterhsh...

perimenw ti sysmvoules sas

Δημοσίευση

Βανα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Αφου εχεις καθυστερηση με σταθερο κυκλο κανε ενα τεστακι ή καλυτερα μια χοριακη.Δεν νομιζω το αγχος και η αλλαγη θερμοκρασιας να προκαλουν καθυστερηση.Σου ευχομαι το καλυτερο!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Βανα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Αφου εχεις καθυστερηση με σταθερο κυκλο κανε ενα τεστακι ή καλυτερα μια χοριακη.Δεν νομιζω το αγχος και η αλλαγη θερμοκρασιας να προκαλουν καθυστερηση.Σου ευχομαι το καλυτερο!!!!:kiss:

Δημοσίευση

VANA εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα και μετα να κανεις τεστακι!

Δημοσίευση

VANA εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα και μετα να κανεις τεστακι!

Δημοσίευση

Γεια σας! Είμαι κι εγώ καινούρια στην παρεα! Είμαι ένα χρόνο παντρεμένη και αυτόν τον μήνα αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για παιδάκι! Έχω κύκλο 27-33 ημερών.΄Ηρθαμε τελευταία φορά σε επαφή στις 17/11. Περίοδο θα έχω λογικά από τις 27/11-3/12. Δεν έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης. Ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο να πιάσω με την πρώτη. Έχω συμπτώματα αδιαθεσίας (πρησμένο στήθος κια πονάκια). Αλλά να...υπάρχει η σκέψη στην άκρη του μυαλού μου.. Ξέρω ότι κατά 99/100 δεν είμαι αλλά με τρώει λίγο και η αγωνία... Είναι πρόωρο να κάνω ένα τεστ self clear; Στο κουτί λέει ότι δεν χρειάζεται να έχεις καθυστέρηση; Να το κάνς η΄είναι άσκοπο και θα με απογοητεύσει;

Συγγνώμη αν σας κούρασα!

Δημοσίευση

Γεια σας! Είμαι κι εγώ καινούρια στην παρεα! Είμαι ένα χρόνο παντρεμένη και αυτόν τον μήνα αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για παιδάκι! Έχω κύκλο 27-33 ημερών.΄Ηρθαμε τελευταία φορά σε επαφή στις 17/11. Περίοδο θα έχω λογικά από τις 27/11-3/12. Δεν έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης. Ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο να πιάσω με την πρώτη. Έχω συμπτώματα αδιαθεσίας (πρησμένο στήθος κια πονάκια). Αλλά να...υπάρχει η σκέψη στην άκρη του μυαλού μου.. Ξέρω ότι κατά 99/100 δεν είμαι αλλά με τρώει λίγο και η αγωνία... Είναι πρόωρο να κάνω ένα τεστ self clear; Στο κουτί λέει ότι δεν χρειάζεται να έχεις καθυστέρηση; Να το κάνς η΄είναι άσκοπο και θα με απογοητεύσει;

Συγγνώμη αν σας κούρασα!

Δημοσίευση

καλώς όρισες!

το να μείνεις με την πρώτη έγκυος συμβαίνει κάποιες φορές...(εμένα όχι).

τα συμπτώματα μοιάζουν αρκετά με της περιόδου. Τώρα σχετικά με το test θα έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες.

καλά αποτελέσματα & τα ξαναλέμε :)

Τζένη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.