Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κορισακια αποψε θα ξερω!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μην στενοχωριέσαι!! Ο επόμενος μήνας ίσως είναι πιο τυχερός!! Καλή επιτυχία λοιπόν και με το επιθυμητό απότελεσμα σύντομα!! ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

mam3 δεν πειραζει καλη μου ο αλλος μηνα θα ειναι

πιο τυχαιρος

κ εγω αυτο το μηνα νομιζα οτι εφτασα πολυ κοντα αλλα

τελικα οχι

δεν το βαζω κατω εχω ενα ολοκληρο μηνα μπροστα μου

για να προσπαθεισουμε

κοριτσια μου το ξαναειπα με υπομονη κ επιμονη ολα

θα πανε καλα για ολες μας :):):):)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mom3, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ, ΠΟΛΛΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω ολες!!Την επομενη φορα δε θα κανω ποστ πριν μαθω τ αποτελεσματα γιατι σας αναστατωσα αδικα...

Το σπαστικο της υποθεσης ειναι οτι εγω που υπηρξα υπερμαχος του ρητου.."περιμενε να εχεις καθυστερηση πρωτα και μετα κανε χοριακη η τεστ "τελικα κατεληξα να κανω συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου μου παντα πριν τη καθυστερηση την εξεταση αφου επιβαλλεται να γνωριζω πριν ωστε να σταματησω τα χαπια και να μου ερθει η περιοδος...Παντως αυτη θα ειναι η δευτερη και τελευταια μου οργανωμενη προσπαθεια (με ορμονοθεραπεια και παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχο)ωστε να καταφερω να γεννησω καλοκαιρι ...Μετα θα το αφησω στη τυχη κι οποτε κατσει!!

Μασρορακι καλη επιτυχια κοπελα μου!!

Δημοσίευση

καλημερα κα απο μενα...

ρε θηριο πας κ για 4??????????

μωρε μπραβο σου...

ευχομαι να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου! Ο επόμενος μήνας θα δεις ότι θα είναι ο καλύτερος! Εύχομαι να γίνεις mom 4 που τόσο το θέλεις!

Δημοσίευση

ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΜΟΜ3,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΝΑΙ????ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ..!!!!!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

mom3 μην στεναχωριεσαι!σιγουρα ο θεος θα σου δωσει κ αλλο παιδακι αφου αγαπας τα παιδακια!!

Δημοσίευση

Μοm3 σου αξιζουν πολλα μπραβο και μονο που προσπαθεις τοσο πολυ για 4ο μωρο!!! ;) δε πειραζει που δεν ετυχε αυτη τη φορα..θα ερθει σιγουρα τις επομενες!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΟΜ 3 ΜΠΡΑΒΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.ΜΑΚΑΕ=ΡΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ

Δημοσίευση

αχ Aρτζη τωρα ειδα το πόστ σου!!!!!!!!!!ευχομαι με το καλό και το τέταρτο!!!!!!!!!!!!!χαρα στο κουράγιο σου!!!

φιλάκια!!!

Δημοσίευση

μομ 3 μη μου στεναχωριεσαι,θα ερθει συντομα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλωστε ειστε αποδεδειγμενα καρπεροι!!!!! ;) :woohoo:

αντε με το καλο το τεταρτο κουκλακι στην οικογενεια,σου ευχομαι τα καλυτερα!!να γινεις μια ευτυχισμενη πολυτεκνοι μανουλα!! :kiss:

Δημοσίευση

Γρήγορα θα έρθει και το 4ο, αφού τόσο το θέλετε...Μπράβο σας κι από μένα!!!

Κι εύχομαι το μωράκι αυτό να έρθει πάνω σε ροζ συννεφάκι και να έχει τους 3 σωματοφύλακές της!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.