Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

λες?

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες.

Είμαι ΄νέο μέλος αν και σας παρακολουθώ εδώ και ααρκετό καιρό.

Είμαι παντρεμένη εδώ και 8 μήνες και λέγαμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε ελεύθερα έρωτα μετά τα Χριστουγεννα.

Μέχρι τώρα δεν παίρναμε ολοκληρωμένες προφυλάξεις (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ:blush: ).

Έλα όμως που έχω δέκα μέρες καθυστέρηση με όλα τα σημάδια της περιόδου όμως...

Να πάω να κάνω κανένα τεστάκι ή τζάμπα θα είναι?

Λέτε να έμεινα έγκυος τόσο εύκολα και ανέλπιστα???

• Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς σας βρήκα!

Σταθερό κύκλο δεν έχω - κυμαίνεται απο 32-35 μέρες και με βάση αυτές τις μέρες έχω καθυστέρηση. 'Οχι με βάση κύκλο 28 ημερών...

Τελευταία περίοδος ήταν 16/6.

Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα αλλά σήμερα έχει κολλήσει ο εγκέφαλός μου... Μαλλον θα πάω να πάρω τεστ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς σας βρήκα!

Σταθερό κύκλο δεν έχω - κυμαίνεται απο 32-35 μέρες και με βάση αυτές τις μέρες έχω καθυστέρηση. 'Οχι με βάση κύκλο 28 ημερών...

Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα αλλά σήμερα έχει κολλήσει ο εγκέφαλός μου... Μαλλον θα πάω να πάρω τεστ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς σας βρήκα!

Δημοσίευση

jolie μου καλησπερα και καλως ηρθες....πηγαινε να παρεις ενα τεστακι να σιγουρευτείς....σου ευχομαι τα καλυτερα...και ενα θετικό τεστ....φιλια.....

Δημοσίευση

jolie μου καλησπερα και καλως ηρθες....πηγαινε να παρεις ενα τεστακι να σιγουρευτείς....σου ευχομαι τα καλυτερα...και ενα θετικό τεστ....φιλια.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

JOLIE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

JOLIE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλος ορισες και εγω καπως ετσι ξεκιησα την εγκυμοσυνη μου.Σου ευχομε τα καλυτερα.

Δημοσίευση

Καλος ορισες και εγω καπως ετσι ξεκιησα την εγκυμοσυνη μου.Σου ευχομε τα καλυτερα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

jolie καλως μας ηρθες!!

Τρεχα γρηγορα για το τεστ!!

Ευχομαι να βγει θετικοτατο και πολυ συντομα να εχετε το μωρακι σας!

Δημοσίευση

jolie καλως μας ηρθες!!

Δημοσίευση

jolie καλως μας ηρθες!!

Δημοσίευση

katarxin kalos irthes sthn parea:) .pote min les pote...ki emena kapws etsi ksekise i istoria kai emeina egyos,oute pou to katalaba pws.:laugh: :laugh: :laugh: xa xa xa xa!!! kane ena test na matheis esy na mathoume k emeis.eyxomai na exeis ta apotelesmata pou epithimeis.filiaaa!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

katarxin kalos irthes sthn parea:) .pote min les pote...ki emena kapws etsi ksekise i istoria kai emeina egyos,oute pou to katalaba pws.:laugh: :laugh: :laugh: xa xa xa xa!!! kane ena test na matheis esy na mathoume k emeis.eyxomai na exeis ta apotelesmata pou epithimeis.filiaaa!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.