Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Έχω καθυστέρηση!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω καθυστέρηση σχεδόν τρεις με τέσσερις μέρες.Έχω πολύ σταθερό κύκλο(κάθε 28).Το θέμα ποιο είναι όμως.Ότι με το σύζυγο χρησιμοποιούμε προφυλακτικό για το λόγο ότι δεν θέλουμε τώρα μια τρίτη εγκυμοσύνη.Λέτε να έσπασε κάποιο;Δεν θα το είχαμε καταλάβει;

Βέβαια έχω αγχωθεί και λιγάκι τις τελευταίες μέρες.

Περιττό να σας πω ότι στην πρώτη μου κόρη κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος στις πρώτες 12 μέρες ενώ στη δεύτερη πάνω στην εβδομάδα.

Τι θα κάνω τώρα;Έχω πιάσει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο εδώ και τέσσερις μήνες και θα του έρθει ταμπλάς του αφεντικού μου.Άσε που θα πρέπει να αφήσω και τη δουλειά γιατί οι γιαγιάδες είναι απούσες,τουλάχιστον το χειμώνα.Ποιος θα κράτάει τα παιδιά;

Δημοσίευση

Καταρχάς, σιγουρέψου αν έχεις καθυστέρηση λόγω εγκυμοσύνης. Μπορεί να είναι λόγω άγχους-όπως είπες-λόγω θάλασσας, ζέστης, κούρασης κτλ κτλ.

Οπότε κάνε ένα τεστ να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά τα σκέφτεσαι όλα αυτά!

Να ευχηθώ καλά αποτελέσματα; Θα ευχηθώ-θα ευχηθώ...

Δημοσίευση

Καταρχάς, σιγουρέψου αν έχεις καθυστέρηση λόγω εγκυμοσύνης. Μπορεί να είναι λόγω άγχους-όπως είπες-λόγω θάλασσας, ζέστης, κούρασης κτλ κτλ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ελα βρε ΕΛΙΖΑ ...Σιγουρεψου πρωτα.Κανε και ενα τεστ και θα δεις μετα.Με το να αγχωνεσε δεν βγιενει τιποτα.Ισα ισα θα εχεις μεγαλητερη καθηστερηση και μεγαλητερο αγχος.Παντως οτι και αν ειναι το αποτελεσμα κοιτα να το χαρεις...

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Ελα βρε ΕΛΙΖΑ ...Σιγουρεψου πρωτα.Κανε και ενα τεστ και θα δεις μετα.Με το να αγχωνεσε δεν βγιενει τιποτα.Ισα ισα θα εχεις μεγαλητερη καθηστερηση και μεγαλητερο αγχος.Παντως οτι και αν ειναι το αποτελεσμα κοιτα να το χαρεις...

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΕΛΙΖΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΧΟΝΕΣΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!:)

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ!

Δημοσίευση

ΕΛΙΖΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΧΟΝΕΣΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ελιζα μου κοιτα καλη μου να το συγουρεψεις πρωτα και μετα ολα θα πανε κατα ευχην.ειδες τι σου ελεγα πριν toma μου.εκει που δεν το περιμενεις ερχετε να σου ανατρεψει την ζωη :laugh: .

Δημοσίευση

ελιζα μου κοιτα καλη μου να το συγουρεψεις πρωτα και μετα ολα θα πανε κατα ευχην.ειδες τι σου ελεγα πριν toma μου.εκει που δεν το περιμενεις ερχετε να σου ανατρεψει την ζωη :laugh: .

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι βρε κορίτσια έχετε δίκιο!!!

Αλλά και με προφυλακτικό;Δηλαδή αν είναι να μένεις έγκυος και με προφυλακτικό τότε μετά θα πρέπει να απέχουμε εντελώς;

Θα τρελαθούμε τελείως!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αλλά και με προφυλακτικό;Δηλαδή αν είναι να μένεις έγκυος και με προφυλακτικό τότε μετά θα πρέπει να απέχουμε εντελώς;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Όλα είναι πιθανά...

Άντε ρε Ελίζα κάνε ένα τεστ και αγχώθηκα.

Άμα κάνεις θα κάνω κι εγώ... Άντε!!!!

Δημοσίευση

Όλα είναι πιθανά...

Δημοσίευση

Όλα είναι πιθανά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γιατί καλέ να κάνεις και εσύ;Για συμπαράσταση ή γιατί έχεις και εσύ καθυστέρηση;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γιατί καλέ να κάνεις και εσύ;Για συμπαράσταση ή γιατί έχεις και εσύ καθυστέρηση;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΕΛΙΖΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Δημοσίευση

ΕΛΙΖΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.