Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

νεα μαμα στο φορουμ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες stardust - μου αρέσει πολύ το nickname σου :)

Να χαίρεσαι το μικρό σκανταλιάρη σου κι εύχομαι να αποκτήσει σύντομα παρέα χιχι!!!

Είμαι η Έλενα, έγκυος στο πρώτο μου παιδί.

Να είσαι καλά και θα τα λέμε! Φιλιά

• Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι το μικρό σκανταλιάρη σου κι εύχομαι να αποκτήσει σύντομα παρέα χιχι!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KΑΛΑ το τι συγκινουμε οταν μου γραφουν εγκυμονουσες δεν λεγετε..θυμαμαι με πολυ χαρα και την δικη μου εγκυμοσυνη Δοξα τον Θεο ηταν καλη και ιδιως οι τελευταιες μερες της γλυκιας προσμονης,ηταν ΤΕΛΕΙΕΣ..

Με εναν πονο κοπελες μου..αν και πρεπει να στησουμε ανδριαντα σε αυτον που ανακαλυψε την επισκληριδιο :) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KΑΛΑ το τι συγκινουμε οταν μου γραφουν εγκυμονουσες δεν λεγετε..θυμαμαι με πολυ χαρα και την δικη μου εγκυμοσυνη Δοξα τον Θεο ηταν καλη και ιδιως οι τελευταιες μερες της γλυκιας προσμονης,ηταν ΤΕΛΕΙΕΣ..

Με εναν πονο κοπελες μου..αν και πρεπει να στησουμε ανδριαντα σε αυτον που ανακαλυψε την επισκληριδιο :) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Stardust! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Τα 2,5 είναι δύσκολα... αλλά θα περάσουν!!! Είμαι κι εγώ καινούργια στην παρέα κι έχω ενα αγοράκι 20 μηνών και μια ολόκληρη κοπέλα 6 χρονών;) . Σου εύχομαι σύντομα και το δεύτερο!:)

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Stardust! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Τα 2,5 είναι δύσκολα... αλλά θα περάσουν!!! Είμαι κι εγώ καινούργια στην παρέα κι έχω ενα αγοράκι 20 μηνών και μια ολόκληρη κοπέλα 6 χρονών;) . Σου εύχομαι σύντομα και το δεύτερο!:)

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

καλος ορισες στην παρεα μας:) .ειμαι η αγγελικη εγκυος στο 3 παιδακι μου.χαιρομαστε που ηρθες :laugh:

Δημοσίευση

καλος ορισες στην παρεα μας:) .ειμαι η αγγελικη εγκυος στο 3 παιδακι μου.χαιρομαστε που ηρθες :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλωσορισες κοπελα μου.να σου ζησει ο γιοκας σου!!!

με το καλο και ενα αδερφακι;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλως ορισες κι απο εμενα stardust στην ομορφη παρεα μας.

Να σου ευχηθω κι εγω με την σειρα μου να χαιρεσε την οικογενεια σου και να βλεπεις το γιοκα σου να μεγαλωνει με υγεια!!!:)

Δημοσίευση

Να σου ευχηθω κι εγω με την σειρα μου να χαιρεσε την οικογενεια σου και να βλεπεις το γιοκα σου να μεγαλωνει με υγεια!!!:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ βρε κοριτσια τι ζεστη αγκαλια μου προσφερατε?μακαρι να ειχα βρει το φορουμ νωριτερα.

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ βρε κοριτσια τι ζεστη αγκαλια μου προσφερατε?μακαρι να ειχα βρει το φορουμ νωριτερα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ.ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ.ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΙΜΙΛΙΑ ΕΙΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 19 ΜΗΝΩΝ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.