Αναφορά
Νέες Συζητήσεις
-
Δεύτερος μήνας σαν άρρωστη!
pixovi ·Καλημέρα, κορίτσια! Αυτή την εβδομάδα μπαίνω αισίως στην 7η εβδ, κι είμαι χάλια. Επειδή οι τιμές μου (χοριακή και προγεστερόνη) ήταν πολύ αυξημένες από πολύ νωρίς, έχει ξεκινήσει το πανηγύρι από την 4η εβδομάδα. Τώρα είμαι κάθε μέρα και χειρότερα. Ναυτία όλη μέρα (χωρίς εμετούς ευτυχώς), κακό στομάχι (να θέλω να ρευτω και να παθαίνω παλινδρόμηση), ζάλη, τάση λιποθυμίας. Πέρασα μέρες που δεν μπορούσα να φάω ουτε να πιω γουλια νερό. Έχω τώρα 3 μέρες που με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού ξεκίνησα να
-
Χέρι μωρού
Maria11m ·Γεια σας! Παρατήρησα ότι πρόσφατα ο γιος μου (7 μηνών) όταν προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια το ένα χέρι το έχει γροθιά και το άλλο ανοιχτό κανονικά. Επισης μερικές φορές κρατάει ένα παιχνίδι με το ένα χέρι και με το δεξί το έχει γροθιά και το χτυπάει σαν σφυρί δηλαδή κάνει επαναλαμβανόμενη κίνηση. Μπορεί και ανοίγει και τα δύο χέρια και να πιάνει αντικείμενα και με τα δύο χέρια. Όταν είναι χαλαρός, έχει και τα δύο χέρια ανοιχτά. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;
-
Χεράκι γροθιά
Maria11m ·Γεια σας! Παρατήρησα ότι πρόσφατα ο γιος μου (7 μηνών) άρχισε να σφίγγει τη μία γροθιά όταν προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια. Μερικές φορές επίσης χτυπά ένα παιχνίδι που κρατά στο άλλο χέρι με τη γροθιά σφιγμένη. Μπορεί να ανοίγει και τα δύο χέρια και να πιάνει αντικείμενα και με τα δύο χέρια. Όταν είναι χαλαρός, έχει και τα δύο χέρια ανοιχτά. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;
-
Τοπική αναισθησία κι θηλασμός
karra ·Καλησπέρα Επρεπε να κάνω σφράγισμα στο δόντι μου κι μου έκανε τοπική αναισθησία ,δεν ενημέρωσα τον γιατρο ότι θηλάζω ,υπάρχει πρόβλημα με το μωρό εάν θηλάσει αμεσως μετά την αναισθησία ?
-
CYCLACUR KAI ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
ΤΖΕΛΑ ·Καλησπέρα σας. έλαβα 3 μήνες cyclacur λόγω χαμηλών οιστρογόνων και άστατου κύκλου (κατά μέσο όρο 33-38 ημέρες). έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπείας η πρώτη περίοδος ήρθε στις 33 ημέρες χωρίς έντονα συμπτώματα. τώρα βρίσκομαι στον δεύτερο κύκλο στην 34η ημέρα. Κάνουμε προσπάθειες για παιδί και πρώτη φορά παρατηρώ έντονα τραβήγματα και αίσθημα καψίματος χαμηλά στην κοιλιακή χώρα. μπορεί να σχετίζονται με πιθανή εμφύτευση ή είναι εξαιτίας της αποκατάστασης του οργανισμού μετά τη θεραπεία