Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καινούρια στην παρέα

Featured Replies

Δημοσίευση

cesillia θα λέω ''Τααακηηηηηηηηη της μάνας σου....τοο....μπουγαδοκόφινο'' (όπου μπουγαδοκόφινο βάλε ότι άλλο θές!!!!!!!! )

:-)

Δημοσίευση

καλως ηρθες στην παρεα μας ναντια!! :cheer:

εγω ειμαι η αντριανα κ εχω 3 παιδακια!! :)

θα χαρω πολυ να τα λεμε!! :lol:

Δημοσίευση

κορισια s.o.s!!!!!!!!!!!εξηγηστε μου λιγο.μπορω να μπαινω σε οποια κατηγορια θελω και να γραφω?φαινεται καπου οταν σου ερχεται απαντηση? πως βαζουμε φωτο η ζωγραφιες απο κατω?please βοηθεια! :(:(:S:S

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Angelanastasia συνομιλικη και συνονοματη!!!

Αστερακι μπαινεις οπου θελεις και διαβαζεις ο,τι θελεις.Οταν θελεις να δημοσιευσεις νεο θεμα επιλεγεις μια κατηγορια με την οποια εχει σχεση αυτο που σε απασχολει πατας 'νεο θεμα' και γραφεις!Σιγα σιγα θα μαθεις!!!

Μπορεις να επιλεξεις να ενημερωνεσαι για απαντησεις σε οποιο θεμα συμμετεχεις αρκει να το επιλεξεις απο τη φορμα της απαντησης μηνυματος(ειναι κατω κατω).

Επισης μπορεις να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε οποιο μελος θελεις.

Π.χ αριστερα στη σελιδα διπλα στην απαντηση καθε μελους φαινεται το εικονιδιο του,απο κατω οι δημοσιευσεις και απο κατω το pm.

Το pm λοιπον ειναι το προσωπικο μηνυμα.Πατας πανω σαυτο και γραφεις μετα ο,τι θελεις!

Δημοσίευση

καλοσηρθες στην ομορφη παρεα μαρεα μας!!! :):):) να σου ζησει το μωρακι σου!!και γω εχω ενα γιο 7 μηνων και απ οτι ειδα ειμαι και ενα χρονο μεγαλυτερη!!! :silly: :silly:

φιλακια πολλα θα τα λεμε!!! :kiss:

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

κορισια s.o.s!!!!!!!!!!!εξηγηστε μου λιγο.μπορω να μπαινω σε οποια κατηγορια θελω και να γραφω?φαινεται καπου οταν σου ερχεται απαντηση? πως βαζουμε φωτο η ζωγραφιες απο κατω?please βοηθεια! :(:(:S:S

αστερακι ειναι πολλα αυτα που θελεις κ θα σε μπερδεψω...αμα θελεις μπες στο chat να τα πουμε καλυτερα! ;)

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ!οπως λες και εσυ ελπιζω να τα μαθω γρηγορα η μπουμπου σου ειναι γλυκα!πες μου τη συνταγη πως εκανες κοριτσακι

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ!οπως λες και εσυ ελπιζω να τα μαθω γρηγορα η μπουμπου σου ειναι γλυκα!πες μου τη συνταγη πως εκανες κοριτσακι

Για τη συνταγη μαλλον τον αντρα μου πρεπει να ρωτησω!!!!!!!!!

Να σαι καλα!!!

Δημοσίευση

χαχαχα!αστερακι!πηγαινε πανω αριστερα που λεει αρχικη σελιδα κ πατα εκει...μετα πηγαινε δεξια εκει που θα σου ανοιξει κ λεει προσωπικα μνμ,chat...αυτο πατα!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ Λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλωσόρισες στην περέα μας! :)

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και να τον καμαρώνεις πάντα υγιή και ευτυχισμένο! :kiss:

Εγώ είμαι η Νέλλυ,20 ετών,μανούλα της Αννούλας που είναι μόλις 5 μηνών και περιμένω το δεύτερο μπεμπάκι μου μέχρι 22/4/10 :P

Θα χαρώ να τα λέμε!

Φιλιά :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.