Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΑΑΑΑΑ.ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκι συγχαρητήρια. Χάρηκα πολύ όταν το διάβασα.

Οσο για την χοριακή, θα σου πώ πως όταν έμεινα έγκυος στον Κωνσταντίνο, και το κατάλαβα και σχετικά νωρίς, η χοριακή έδειξε 145 μονάδες.

Θα σε πάρω και τηλέφωνο να τα πούμε.

Αντε, με το καλό κούκλα μου.

• Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΟ??? :huh::huh:

Σε μένα που είχα 5 μου είπε ότι είναι αρνητικό, νομίζω και γω από 5 και πάνω

Δημοσίευση

ρουμπελιτσα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!

το ειπες στο γιατρο σου;;;;;;;

χωρις να θελω να πω καποια βλακεια η να σου στερησω τη χαρα...οταν κανεις εξωσωματικη δεν παιρνεις ορμονες;;;;;μηπως δεν επρεπε να κανεις τοσο νωρις το τεστ και γι αυτο λενε χοριακη το σαββατο;;;;

δεν ρωτας καλυτερα το γιατρο σου;;; :blush:

Δημοσίευση

ΑΠΟ 6 Κ ΠΑΝΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.....

ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 85.

Δημοσίευση

Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!

Ο Θεός μαζί σας και σύντομα μια μεγάλη χοριακή :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Εφόσον το τεστ το έδειξε αχνό από τόσο νωρίς, τότε το Σάββατό θα έχεις πολύ καλή τιμή!...

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα χαρηκα γιατι παρακολουθουσα τις αγωνιες σου απο αυτα που εγραφες στα θεματα.τελεια τωρα μην αγχωνεσαι και ολα θα μπουν στον αυτοματο....φιλακια πολλα και να προσεχεις!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

αχ πολυ χαρηκα....

ευχομαι ολα να πανε καλα...

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! εύχομαι το Σάββατο η χοριακή σου να είναι τεράστιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! θετική, θετικότατη σκέψη :lol::lol::lol: :silly: :silly: :silly: ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ ΤΡΙ ΛΑ-ΛΟ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ....ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου,μακαρι σε λιγες μερες η γραμμουλα σου να γινει τοσο εντονη που να μην μπορεις ουτε να την κοιταξεις B)B)B)

και για να μην παει και χαμενη ολη αυτη η ταλαιπωρια σου ευχομαι τουλαχιστον διδυμα!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ .....

Με φώναξες? :P

Με το καλό σου ευχομαι ! Να πανε ολα τελεια και να χεις μια πανέμορφη εγκυμοσύνη :)

Δημοσίευση

ρουμπελακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ηταν αυτο???????????? δεν κρατηθηκες βρε θηριο και το εκανες το τεστακι ε????? ατιμουτσικο !!!!!!!!!!

ηδες βρε τι σου ειπα εγω το πρωι????????????????? ε????? αχχχ τα ρουμπελακια μεγαλωνουν μπραβοοοοοο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Κι άλλα καλά νέα μετά τη Γλύκα, τί ωραία που ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα! Ηρεμα τώρα Ρουμπελίτσα και όχι τρέλες..χαμόγελα και καλή διάθεση για να ανέβει η χωριακή όσο πιό πολύ γίνεται! ΧΧΧ

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑ :woohoo: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΑΡΑ!!! :kiss:

Δημοσίευση

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

[b]ρουμπελιτσα μου ευχομαι ολα να πανε τελεια,να εχεις μια υπεροχη και ηρεμη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να κρατας αγκαλιτσα τα "ζυο" αγγελουδια σου!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ......ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι υπεροχο συναισθημα!!!!!Και να σου πω???Θελω και εγω να ζησω αυτη την σκηνη......Μπραβο μελλουσα μανουλα!!!Αχ,ποσο χαρηκα!!

Λοιπον πες στον πελαργο να ερθει μετα κ απο δω......ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΑΑΑΑ....... :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: ;);););):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ρουμπι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι υπεροχα νεα!!!!!

τα πιο υπεροχα νεα της ημερας μου!!!!συγχαρητηρια γλυκια μου,ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

θα πρεπει να εισαι πολυ ευτυχισμενη!!!!

φιλακια πολλα!!!

Δημοσίευση

:woohoo: RUBELA,ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ.... ;) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ......ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΜΑ!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss: ...

ΚΑΙ ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.