Εγώ κορίτσια είμαι σε αντίστοιχη περίπτωση και την έχω πατήσει. Δυστυχώς η επιχείρηση που εργαζόμουν και θα πάω ξανά σε κάποια φάση είναι συνεταιρισμός και το έχει σαν χούι θα το πω.. να μην κάνει ποτέ συμβάσεις αορίστου χρόνου. Με το να σε κάνει αορίστου θεωρεί με το μυαλό της ότι θα βγεις από κει μέσα όταν πάρεις σύνταξη, με αποτέλεσμα ότι σύμβαση κάνει να είναι ορισμένου χρόνου. Έτσι σε πάει από 6μηνο σε 9μηνο, σε χρόνο, σε 3μηνο.. γενικά ότι θέλει και τη βολεύει. Αρκεί να μην έχεις εσύ δικαιώματα. πφ! Το δικό μου θέμα τώρα είναι ότι ενώ δούλευα κανονικά, μέσα στο χρονικό ορίο της σύμβασης έπαθα αποκόλληση με αποτέλεσμα μέχρι να τελειώσει η σύμβαση μου σχεδόν ήμουν σε επαπειλούμενη άδεια από τον ΕΦΚΑ και λίγο πριν λήξη η σύμβαση, για 4ρις μέρες, ευτυχώς με έπιανε εκεί, μπόρεσα και μπήκα να πάρω το κυοφορίας-λοχείας. Έτσι 14/01 έληξε η σύμβαση μου. Δεν μπήκα να κάνω αμέσως κάρτα ανεργίας γιατί θεώρησα ότι θα επηρεάσει το επίδομα, περίμενα να τελειώσει η λοχεία μου 08/05 για να μπορέσω αν δεν πάρω το 9μηνο να πάρω ταμείο ανεργίας. Εν τέλει δεν δικαιούμαι τπτ γιατί ούτε ενεργή σύμβαση από εργοδότη έχω, έχουν παρέλθει και οι 60 μέρες που έπρεπε να υποβάλω την αίτηση για ανεργία και τώρα με ένα μωρό 2 μηνών έχω μείνει με το δάχτυλο στο στόμα ξεκρέμαστη από παντού. Μίλησα με τον συνεταιρισμό να με προσλάβουν αν γίνεται άμεσα, τουλάχιστον να μου δώσουν το δικαίωμα αφού για την πάρτη τους έχασα το 9μηνο να μπορέσω να πάρω τους 3,5 μήνες λίγο να μπορέσει να ξετριφτεί η μικρή για να γυρίσω πάλι κανονικά στην εργασία μου, αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχθούν. Δεν ήξερα όμως ότι υπάρχει και γονική άδεια άλλων 4ων μηνών που έστω πληρώνεσαι τους δύο μήνες και τους άλλους δύο όχι.. Σε αυτή την άδεια μπορείς να πάρεις τους δύο μήνες πληρωμένους και μετά τους άλλους δύο να επιστρέψεις κανονικά στην εργασία σου;;
Από
melitiniღ , · Δημοσίευση πριν 45 λεπτά 45 λεπ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.