Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλησπέρα σας! Νέο μέλος

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για το καλωσόρισμα και εύχομαι να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Όσες είστε σε ενδιαφέρουσα, με το καλό να φέρετε τα μωράκια σας στον κόσμο. :)

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για το καλωσόρισμα και εύχομαι να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Όσες είστε σε ενδιαφέρουσα, με το καλό να φέρετε τα μωράκια σας στον κόσμο. :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

deppy καλησπέρα και καλώς μας ήρθες.....με το καλό το μωρακι σου...οτι επιθυμεις...

Δημοσίευση

deppy καλησπέρα και καλώς μας ήρθες.....με το καλό το μωρακι σου...οτι επιθυμεις...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλωσόρισες! Με το καλό ναρθει και το μωράκι σου.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες που μπορούν να σε βοηθήσουν με τις αντίστοιχες εμπειρίες τους εδώ!!

Θα μάθεις πολλά πράγματα όπως κι εγώ παρόλου που είμαι νέο μέλος, έχω ήδη αποκτήσει φίλες!!!

Δημοσίευση

Υπάρχουν πολλές κοπέλες που μπορούν να σε βοηθήσουν με τις αντίστοιχες εμπειρίες τους εδώ!!

Θα μάθεις πολλά πράγματα όπως κι εγώ παρόλου που είμαι νέο μέλος, έχω ήδη αποκτήσει φίλες!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Geia sou Deppy kai kalws hrthes sthn omorfh parea mas!

Eimai h Lena kai eimai egyos sthn 27 evdomada.Perimenw

koritsaki! Sou eyxomai na exeis mia teleia egymosynh!

Kai gia oti apories exeis xereis..emeis eimaste edw! ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalos irthes.sigoura tha peraseis omorfa sthn parea kai tha mateis arketa endiaferonta pragmata.na exeis mia omorfi egymosini kai enan eykolo toketo...ola na sou pane kala.filiaaa!!!

Δημοσίευση

kalos irthes.sigoura tha peraseis omorfa sthn parea kai tha mateis arketa endiaferonta pragmata.na exeis mia omorfi egymosini kai enan eykolo toketo...ola na sou pane kala.filiaaa!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα deppy καλωσήρθες στην ωραία παρέα μας!!!Εγώ είμαι η Σοφία και έχω μία κορούλα 11,5 μηνών, την Εύα. Σου εύχομαι μία ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη κ με τον καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

glitterfy012428329D33.gif

Δημοσίευση

Καλημέρα deppy καλωσήρθες στην ωραία παρέα μας!!!Εγώ είμαι η Σοφία και έχω μία κορούλα 11,5 μηνών, την Εύα. Σου εύχομαι μία ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη κ με τον καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλωςσορισες deppy στην παρεα μας.Ειμαι η Δημητρα 29 χρονων μητερα 2 αγοριων 6 και 3,5 ετων και απο μερα σε μερα περιμενω και την κορη.Ο,τι αποριες και ανησυχιες εχεις μη διστασεις!

Δημοσίευση

καλωςσορισες deppy στην παρεα μας.Ειμαι η Δημητρα 29 χρονων μητερα 2 αγοριων 6 και 3,5 ετων και απο μερα σε μερα περιμενω και την κορη.Ο,τι αποριες και ανησυχιες εχεις μη διστασεις!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλος ορισες στην παρεα μας.Ειμαι η αγγελικη 36 ετων μητερα 2 παιδιων 20-17 ετων και εγκυος 10 εβδομαδων στο 3.Σου ευχομε μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και μια υπεροχη γεννα.:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.