Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΟ ΠΡΩΝΗΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;

Featured Replies

Δημοσίευση

βρε κοριτσια ο μικρος μου κανονικα φετος θα μπορουσε να παει πρωνηπιο αν το παιρναν, δεν τον εστειλα ομως επειδη γεννησα αυγουστο γιανα μην κολησει τιποτα το μωρο, μιλαω παντα για δημοσιο, στην μητερα μου καποιος ειπε τωρα οτι το πρωνηπιο ειναι υποχρεωτικο, δεν ξερω τι ισχυει; ειναι; οσες ξερουν ας μου πουν και αν ειναι τωρα που δεν τον εχω γραψει τι θα γινει; :dry:

Δημοσίευση

Απο οσο ξερω δεν ειναι!

Εγω ειμαι απο χωριο και παιρνουν ορισμενο αριθμο παιδιων στο πρωνηπιο!(οποιος εχει μεσο :angry: )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω βρε κοριτσια γιατι κοντεψαν να με τρελανουνε και εγω ετσι ελεγα αμα ηταν θα ειχα ακουσει κατι, ελεος με την ραδιοαρβυλα που βγαζουνε

Δημοσίευση

Οχι δεν ειναι

Υποχροωτικο ειναι το μεγαλο νηπιο ,

που εδω στην Κυπρο λεγεται ''Προδημοτική''

και κατα τη γνωμη μου ο ορος αυτος ειναι πιο

σωστος!

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα, αλλα δεν πειραζει! :P

Δημοσίευση

Οχι δεν ειναι

Υποχρεωτικο ειναι το μεγαλο νηπιο ,

που εδω στην Κυπρο λεγεται ''Προδημοτική''

και κατα τη γνωμη μου ο ορος αυτος ειναι πιο

σωστος!

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα, αλλα δεν πειραζει! :P

Δημοσίευση

marianda μου ειμαι νηπιαγωγος και συμφωνα με την τρεχουσα νομοθεσια δεν ειναι υποχρεωτικο ωστοσο αυτο μαλλον απο του χρονου θα αλλαξει ετσι λεγεται τουλαχιστον.το λεω για να γνωριζουν και οι μανουλες που του χρονου θα εχουν παιδια για προνηπια.φιλια πολλα.

Δημοσίευση

JUDI μου καλημερα! Παλια τα παιδια πήγαιναν προνηπιο με βαση την ηλικια δηλαδη 4ων ετων. Τωρα απ οτι εχω καταλαβει πανε με βαση την χρονολογια γέννησης. φετος μπηκαν τα παιδακια που εχουν γεννηθεί το 2005. Του χρονου θα μπουν τα παιδάκια του 2006 και παει λέγοντας. Αυτο εχω καταλαβει. αν ισχυει κατι αλλο και ξερει καποια κοπελα ας μας πει.

Δημοσίευση

Καλημερα Δημητουλα! Σε ευχαριστω! Νομιζω οτι ισχυει αυτοο με το ετος γεννησης και νομιζω οτι ισχυει και για το δημοτικο το ιδιο πλεον!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ετσι παει μεχρι και το παιδι που εχει γενηθει 31 δεκεμβριου 2005 παει προνηπιο. εμενα εχει γεννηθει 9 δεκεμβρη 2005 και του χρονου θα παω να τον γραψω στα νηπια

Δημοσίευση

Ακριβως ετσι ειναι Μαριαντα μου το προνηπιο ειναι προαιρετιμο οι γονεις που ενδιαφερονται να στειλουν τα παιδια του πονηπιο πανε και δηλωνουν τα ονοματα απλα γιανα ξερουν τον αριθμο .Πρωτα παιρνουν το νηπια που εινι υποχρεωτικα καιετα αν μεινουν θεσεις ανλογα των αριθμο αν μπορουν τα παιρνουν όλα διαφορετικα γινετε κληρωση .Βεβαια παιδια εκπαιδευτικων (νηπιαγωγων που διδασκουν στο ιδιο νηπιο )αδερφια , πολυτεκνοι , και διδυμα προηγουνται .Κοιταξτε τωρα την ελλειπης σημασια στο τομεα παιδιων που αντιμετωπιζουν προβληματα λογου και θα επρεπε να προηγουνται περσι εως το γραφειο τουκαραμανλη εφτασα .

Λοιπον τωρα φετος νηπια πηγαινουν τα παιδακια γεννημενα το 2004 και προνηπια το 2005 εσενα Μαριαντα που ειναι μικρουλης να μην τον πιεσεις καλυτεαρ που δνε τον εστειλες προνηπιο γιατι στην ουσια ειναι πολυ μικροτερος αφου ειναι τελος του χρονου .Και σε αυτα τα παιδακια ειναι πιο χαλαρες.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου :) Απ' οτι διαβασα μαλλον θα πρεπει να παμε κι εμεις του χρονου προνηπιο. Η κορη μου γεννηθηκε 01-12-06 αρα παμε κι εμεις? Σωστα? Εγω τωρα γιατι αγχωθηκα :woohoo: Μολις τωρα συνηδητοποιησα οτι το μωρακι μου Μ Ε Γ Α Λ Ω Σ Ε :unsure::dry: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.