Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μίτση μου να την χαίρεστε!!!

Να τα εκαστοστήσει η κουκλάρα σας και εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή της! :laugh:

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν είσαι μανούλα... ;) Απο εμβρυάκια γίνονται ολόκληρα παιδάκια και όλα αυτά σε 12 μόνο μήνες!!! :woohoo:

Πολλά φιλάκια :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να τη χαίρεστε!!!! Να τη δείτε όπως ποθείται και πάντα ευτυχισμένο και χαρούμενο!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

BEBISNIK , PIPITSAZOUZOUNA , ZOUZOUΝITSA και pepita να εισατε καλα και οτι ποθειτε και εσεις σας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Anastacia σε ευχαριστουμε και να χαιρεσε και εσυ το ζουζουνι σου...ετοιμασου για μεγαλες στιγμες :laugh: :silly:

οσο για την κοιλιτσα μου :P μαλλον κοιλαρα θα την ελεγε κανεις....ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ...αλλα εκανα κορη 55cm και 3870 gr παρακαλω....για αυτο τωρα ειναι 12 κιλα και δεν μπορω να την σηκωσω :silly: :P και πανηψηλη....θα την στειλω μπασκετ!!!!

mpougatsoula24 μου σε ευχαριστω και για τις ευχες και το video ειναι πολυ ωραιο και ακουγετε μια χαρα ;)

hope_89 να σαι καλα κουκλιτσα μου...

ελα μου ντε καθε μερα κανει και κατι καινουργιο...να χαιρεσε το ζουζουνι σου και με το καλο..

Δημοσίευση

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου :)

ευχομαι να ειναι παντα ευτιχισμενη και παντα δυνατη :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sweetmammy να σαι καλα κοπελα μου να χαιρεσε και εσυ τον κουκλο σου!!!

thouli mariant bebadomama σας ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! :kiss::kiss::kiss: kiss: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλα πολλα και καλα, χρονια ευτυχισμενα! να τα χιλιασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

να σαι καλα σε ευχαριστουμε.....να χαιρεσε και εσυ το ζουζουνι σου!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια της πολλά και καλά!!

Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕΓΑΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!11

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ!

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kyriaki78 TEO COOL και boymamma να εισαστε καλα σας ευχαριστουυυυυυμμμμμεεεεεεεεε πολυυυυυ!!!!! :lol: :silly: :laugh: :)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.