Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΝΟΥΝ....ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

αχχ Ρουμπελιτσα μου!! τον ενθουσιασμο σου το νιωσαμε ολες...δονειται το σαιτ.... :)

ευχομαι να ταρακουνηθουμε ολες..οταν με το καλο μας πεις τα δευτερα δυνατα νεα!!!

να γινουμε εγκυμονοπληκτες!!!!!

με το καλο,η Παναγιτσα μαζι σου!!

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: μπραβο ρουμπελα μου!!!με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!ο θεος κοντα σου σε σενα κ στα υπεροχα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Roybella mou,ευχομαι καθε ευτυχια ,με το καλο να γινουν ολα οπως εσυ επιθυμεις!!!περιμενουμε και την επιβεβαιωση της εγκυμσυνης σου,,,,,,, αν και για μενα εισαι ηδη εγκυουλα ;):kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΠΟΡΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΑ....

ΜΩΡΑΚΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΟΥΛΑ...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ουαου αυριο θα εχεις μια κοιλιτσα γεματη μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι απιστευτα υπεροχο συναισθημα????

να ξεκουραζεσαι και να τα προσεχεις τα ζουζουνακια γιατι αν θυμωσουν θα σε κλωτσανε ολα μαζι χιχιχιχιχι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ...........ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Ρουμπη μου καλή επιτυχία κοπέλα μου! Εύχομαι στην επόμενή μας συνάντηση να χαϊδεύω την κοιλίτσα σου! :kiss:

Δημοσίευση

ετσι σε θελω χαρουμενη σαν κι εμενα χιιιιιιιιιχιιιιιιιιιι

πωπωπωπωπω ποοοοοοοσααααααααααααα ουαουαουα εχουμε να ακουμε μαρεσει αντε αντε

αλλα ακου και μια συμβουλη απο αυριο θα χαιδευεις την κοιλιτσα σου και ας μην ειναι ακομη μεγαλη σε στυλ τραπεζακι του καφε και θα τους μιλας να σε νιωθουν να νιωθουν την μανουλιτσα και να παιρνουν δυναμη να μεγαλωσουν

πολλα πολλα φιλακια και καληηηηηηηηηηηηηηηηηηη επιτυχια που την εχεις σιγουρη

Δημοσίευση

Πολύ καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!!

Σου εύχομαι ολα να πάνε καλά και αύριο να μας πεις τα υπόλοιπα!!!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ωχ τωρα το είδα!

Καλή επιτυχία και στην Γλύκα... δεν ξέρω αν το γράφει άλλο ποστ :blush: (δεν σας προλάβένω βρε κορίτσια :woohoo: )

Με το καλό και σε εκείνη!!!!!

Δημοσίευση

Ρούμπη μου,τώρα είδα το πόστ :blush:

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να μας ανακοινώσεις γρήγορα τα ευχάριστα!!! :woohoo:

Με τις καλύτερες ευχές μου!!! :kiss:

Δημοσίευση

ρουμπελα μου ευχομαι το καλυτερο και στην επομενη συναντηση(ελπιζω να ερθω) :blush: να χαιδευουμαι τις κοιλιτσες μας :):P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

Δημοσίευση

Σου ευχομαι με ολη μου τη δυναμη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!! :woohoo: :woohoo: ανυπομονουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

ρουμπιιιιιιιιιιι μουυυ!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, Η ΠΑΝΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..... ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ !!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.