Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα Λενακι και καλως μας ηρθες!!

Ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!

998270ns5rqz6vl0.gif

• Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα Λενακι και καλως μας ηρθες!!

Ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!

998270ns5rqz6vl0.gif

Δημοσίευση

Kalws hrthes synonomath!!

Sou eyxomai na exeis kalh synexeia

sthn egymosynh sou.Apolayse thn oso

mporeis.Kai egw egyos eimai sthn 25

evdomada.Perimenw koritsaki. :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλώς ήρθατε Έλενα και Σοφία!

Είμαι η Έλενα, έγκυος στην 24η εβδομάδα...

Συνονόματη, σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να υποδεχτείς ένα υγιέστατο μωράκι!

Σοφία μου, να ζήσετε ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και εύχομαι σύντομα να έχεις να μας πεις ευχάριστα νέα!

Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Δημοσίευση

Συνονόματη, σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να υποδεχτείς ένα υγιέστατο μωράκι!

Σοφία μου, να ζήσετε ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και εύχομαι σύντομα να έχεις να μας πεις ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ "ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ".

:kiss::)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ "ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ".

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για το πολύ ζεστό σας καλωσόρισμα...

Ναι, είμαι νιόπαντρη! Μετά από 8,5 χρόνια που είμαστε μαζί είπαμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα κι αφού το κάναμε είπαμε να κάνουμε και το αμέσως μεγαλύτερο και σημαντικότερο της ζωής μας.

Εδώ θα είμαστε και θα σας ενημερώνω συνεχώς μέχρι να βαρεθείτε...

Εύχομαστε σε όλες τις μέλλουσες μανούλες τα καλύτερα!!! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη, μια ακόμα πιό υπέροχη γέννα και ένα απίστευτο-πανέμορφο και πάνω απ'όλα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ μωράκι...

Άντε να γονιμοποιήθουμε κι εμείς!!!

Δημοσίευση

Ναι, είμαι νιόπαντρη! Μετά από 8,5 χρόνια που είμαστε μαζί είπαμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα κι αφού το κάναμε είπαμε να κάνουμε και το αμέσως μεγαλύτερο και σημαντικότερο της ζωής μας.

Εύχομαστε σε όλες τις μέλλουσες μανούλες τα καλύτερα!!! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη, μια ακόμα πιό υπέροχη γέννα και ένα απίστευτο-πανέμορφο και πάνω απ'όλα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ μωράκι...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα στα νέα μέλη του φόρουμ! Και φυσικά άν έχετε χρόνο τα μεσημέρια, μπείτε και στο τσατ! Εκεί παρέχουμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για νιόπαντρες και έγκυες!!!!

Σωστά Σιμόν;B)

Δημοσίευση

Καλημέρα στα νέα μέλη του φόρουμ! Και φυσικά άν έχετε χρόνο τα μεσημέρια, μπείτε και στο τσατ! Εκεί παρέχουμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για νιόπαντρες και έγκυες!!!!

Σωστά Σιμόν;B)

Δημοσίευση

Σωστά Σιμόν;B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.