Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eίναι + ;;;;; Είναι;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Φανούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να υποδεχτείτε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας :P !!

Καλή εγκυμοσύνη και να προσέχεις ;)

• Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 11.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μόλις έκανα ένα clear blue και μου βγήκε το αποτέλεσμα όπως στο αβαταρ της τιρογαριδάκι. Ομως μετά έσβησε σιγά σιγά. Αλλά βγήκε η γραμμή. Να σας πω ότι έχω 3 θετικά τεστ από κάτι τεστάκι του ιντερνετ την 24η μέρα του κύκλου μου (κύκλος 31ημερων)και μια χοριακή 3,75 αρνητική, την επόμενη μέρα. Μετά όμως τα 3 θετικά εγώ κόλλησα και να πυ το κλεαρ μπλου ήρθε τώρα να βγει θετικό. Το ότι έσβησε σιγά σιγά μετά πό καποια ώρα σημαίνει κάτι? Ακόμα δεν έχω καθυστερηση είναι στην 27η μερα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σιδερένια σου απάντησα και στο θέμα σου, όχι δε σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι έσβησε. Προφανώς ήταν ελάχιστη η ορμόνη και απλώς ανιχνεύτηκε και σιγά σιγά ξεθώριασε. ¨ολα μια χαρα!Μη φοβάσαι!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εγώ το ίδιο. Ενα άλλο που είχα κάνει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όμως..που ήταν σε ένα σομον κουτάκι, δε θυμάμαι όνομα, έλεγε πως το αποτέλεσμα μένει θετικο για πάντα..Μαλλον το συγκεκριμένο το κλίαρ μπλου, δεν μένει για πολύ.

Δημοσίευση

Κοριτσια και το πρωινό μου είναι θετικό. ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟ!!! Πιο έντονο από το χθεσινό, αλλά είσης άρχισε να σβήνει. Βέβαια εντελώς δεν έσβησε ακόμα κανένα αλλά έχουν αραιώσει οι γραμμές!! Αλλά το έβγαλα φωτογραφίεςςςς!!! :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Siderenia καλημέρα!!:) Πόσα θα κάνεις μέχρι να το πιστέψεις;;χαχαχαχα....πάρτο χαμπάρι...είσαι έγκυοοοοοοοοοος!!!:)Βλέπω έβαλες και τικεράκι!:) Εχουμε περίπου μια βδομάδα διαφορά!Βάλε τη φωτο του τεστ να τη δουμε...άντε!

Δημοσίευση

035.jpg

042.jpg

Αυτό είναι το τεστάκι μου, όσο μπορεί να φανεί βεβαια γιατί είναι από κινητό και χάνει στον υπολογιστή.

Δημοσίευση

siderenia μου είσαι εγκυούλα!!!!! Πίστεψέ το!!!! Όλα να πάνε καλά, καλο 9-μηνο!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!!! Να είστε καλά όλες σας!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ +.ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βρε σιδερένιαααα...αυτό δεν είναι αχνό + ..είναι ολοκάθαρο! Το δικό μου μπορούσες να το πεις αχνο..αλλά αυτό πια είναι ξεκάθαρο!!!:) χεχεχε..

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ) ΞΕΡΩ ΤΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΑΝΗ ΣΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ... Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...................

Δημοσίευση

ΦΑΝΟΥΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!

ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΛΕΟΝ!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!Να ειστε καλά!! Με το καλο στις εγκυούλες και σύντμα να λέμε συγχαρητήρια και στις άλλες κοπέλες!!!

Δημοσίευση

Η clear blue ψηφίζει...

Siderenia :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΟ ΚΑΛΌ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια.,.Τεο κοολ μου..μακάρι!!! ΑΠο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!:)Οχι μόνο για μένα αλλά για όλα τα κορίτσια που περιμένουν μωράκι αλλά και για εκείνες που το παλέυουν..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.