Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eίναι + ;;;;; Είναι;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Φανούλα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, γιατί ναι...Είσαι και πάλι έγκυος!!!!!!!!Με το καλό κοριτσάκι μου να φέρεις στον κόσμο μια αδερφούλα για το αγοράκι σου..Και αδερφούλης να είναι βέβαια, θα έχεις τόσους άντρες να σε αγαπάνε...;) ;)

Όσο για το αχνό + του Clearblue, εγώ όταν έμεινα έγκυος, την πρώτη μέρα καθυστέρησης που έκανα το ίδιο τεστ ήταν αρνητικό, την τρίτη μέρα καθυστέρησης ήταν αχνό + και ακολούθησαν και άλλα 2 πεντακάθαρα θετικά την ίδια μέρα... :laugh: :laugh:

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη Φανούλα μου και να προσέχεις...Όλα θα πάνε τέλεια!!!!Να είσαι σίγουρη...Μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!!

Εγώ και η μπεμπούλα μου σου στέλνουμε πολλές πολλές ευχές για ένα υγιέστατο μπεμπάκι..

Φιλάκια!

• Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 11.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

http://www.youtube.com/watch?v=WoDsWFMKzfo

http://www.youtube.com/watch?v=JOMDPE4gU2c

Ελάτε κορίτσια,να ''ανέβουμε''λίγο γιατι δεν αξίζει να μας ''πάρει απο κάτω'' :laugh:

Φανή τέλειο το τικεράκι!:P

:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

A ρε Νέλλη...χαχαχαχα...΄ξέρεις να φτιάχνεις το κέφι!!! Όλα καλάααααα...όλα καλά θας μας πάνεεεε...:) Αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια του μάμμυ και ιδιαίτερα σε εκείνα που προσπα΄θουν για ένα τσιουνι!!!!!

Δημοσίευση

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ........

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol::cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer::kiss: :kiss:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ......:) :)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕ ΝΕΛΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Roubela πες μου οτι εχεις καθυστέρηση;;;;; :) Ελπρο σε ευχαριστώ πολύ!!ΚΑι από τα δικα σας το συντομότερο δυνατόν!!:)

Δημοσίευση

Μπραβο tirogaridaki.Συγχαρητηρια. Ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

καλα το ειδα το τιγκερακι μπραβο σου βρε τιρογαριδακι συγχαρητηρια να εχεις μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο κοπελα μου!!

Σου ευχομαι ολοψυχα μια Καλη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και μη φοβασαι τιποτα!!

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ + ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΕΛΟΣ:kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!Συγχαρητηρια σου ευχομαι μια πολυ ομορφη και καλη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

Αχ Φανουλα ποσο χαιρομαι για σενα κοριτσι μου, μπραβο αγαπη μου, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη! συγχαρητιρια!!!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου συγχαρητηρια συγχαρητηρια συγχαρητηρια πολλα πολλα μπραβο αντε με το καλο...να πας και στ γιατρο τη δευτερα και να μας το επιβεβαιωσεις...αν και ειμαστε σιγουρες....χι χι χι....φιλακια....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!:) Μακάρι αυτή η εγκυμοσύνη να μου κυλήσει όμορφα και να την χαρώ επιτέλους!!

Δημοσίευση

πολλα πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Φανουλα!!!:woohoo:

ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις το παιδακι σου στην αγκαλια σου!!!:cheer:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια φανουλα...

πω δε το πιστευω...πολλη χαρηκα...ολα καλα σου ευχομαι να:kiss: πανε:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ:) :) :) :) :) :) :) :)

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ+++ ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΣΗΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΩΡΑ !ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια τιρογαριδακι μου...ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ολα να κυλησουν ομαλα τους επομενους 9 μηνες:)

Δημοσίευση

Φανουλα μου,συγχαρητηριαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Αχ,τι ομορφο + ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!πρωτη μου φορα βλεπω θετικο τεστ και ειμαι πραγματικα καταγοητευμενη!ειναι υπεροχο,καλα εκανες και μας το εδειξες να χαρουμε κι εμεις με τη χαρα σου!

Σου ευχομαι να απολαυσεις αυτη την εγκυμοσυνη και να μην συναντησεις καμια δυσκολια κουκλιτσα μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.