Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 14.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε Βικούλα!!! Να βγάλεις πολλές φωτογραφίες να μας δείξεις!!! Καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε Βικούλα!!! Να βγάλεις πολλές φωτογραφίες να μας δείξεις!!! Καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλα να περασετε!Ειναι καταπληκτικα στην Κυμωλο.

Και αφου θα εχετε και την ζουζουνιτσα σας μαζι θα ειναι τελεια!!!

Καλες διακοπες σε ολα τα κοριτσια που θα πανε...Και καλη ανταμωση οταν με το καλο θα επιστρεψετε.

Εμεις μεχρι το χωριο πηγιενοερχομαστε τα Σαββατοκυριακα...Αλλα του χρονου κι εμεις θα παμε διακοπουλες μαζι με τον μπεμπι μας.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δημοσίευση

Καλες διακοπες σε ολα τα κοριτσια που θα πανε...Και καλη ανταμωση οταν με το καλο θα επιστρεψετε.

Εμεις μεχρι το χωριο πηγιενοερχομαστε τα Σαββατοκυριακα...Αλλα του χρονου κι εμεις θα παμε διακοπουλες μαζι με τον μπεμπι μας.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλές διακοπούλες, να περάσετε τέλεια και περιμένουμε φώτο απο τις βουτιές σας (με την μπουμπού μαζί) εννοείται!!!

Δημοσίευση

Καλές διακοπούλες, να περάσετε τέλεια και περιμένουμε φώτο απο τις βουτιές σας (με την μπουμπού μαζί) εννοείται!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ.....

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλες διακοπές ευχομαι και εγω με τη σειρα μου.....να περασετε τελεια με τη μπουμπου σας....φιλια.....

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλες διακοπές ευχομαι και εγω με τη σειρα μου.....να περασετε τελεια με τη μπουμπου σας....φιλια.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΟΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.