Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Είναι ο άντρας μου από ένα χωριό κοντά στο Πλωμάρι και πηγαίνουμε κάθε χρόνο διακοπές στο νησί για relax.

• Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 14.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Πω πω... Νιώθω όπως όταν κλείνουν τα σχολεία και αποχαιρετιούνται τα παιδιά για τις διακοπές!

Αφροδιτουλα καλά να περάσεις,να ξεκουραστείς, να χαρείς τον έρωτα σου και να γυρίσεις φρέσκια φρέσκια και... διπλή!! ;)

Να είσαι καλά γλυκιά μου και καλό ταξίδι!

Θα μας λειψεις πολυ!

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Πω πω... Νιώθω όπως όταν κλείνουν τα σχολεία και αποχαιρετιούνται τα παιδιά για τις διακοπές!

Αφροδιτουλα καλά να περάσεις,να ξεκουραστείς, να χαρείς τον έρωτα σου και να γυρίσεις φρέσκια φρέσκια και... διπλή!! ;)

Θα μας λειψεις πολυ!

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Θα μας λειψεις πολυ!

Δημοσίευση

maria 76 ωραια ειναι απο κει.εγω ειμαι απο ενα χωριο διπλα στην αγιασσο.καλες διακοπες :)

Δημοσίευση

maria 76 ωραια ειναι απο κει.εγω ειμαι απο ενα χωριο διπλα στην αγιασσο.καλες διακοπες :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kala na peraseis koukla mou.k emeis mitilini imastan alla dystixos teliwsan oi diakopes mas.kai egw apo tin mitilini eimai...apo moria.ante na perasete omorfa kai filia sto nisi...

Δημοσίευση

kala na peraseis koukla mou.k emeis mitilini imastan alla dystixos teliwsan oi diakopes mas.kai egw apo tin mitilini eimai...apo moria.ante na perasete omorfa kai filia sto nisi...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλά να περάσεις κοπέλα μου. Κοιτα να ξεκουραστείς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη και έγκυος!

Δημοσίευση

Καλά να περάσεις κοπέλα μου. Κοιτα να ξεκουραστείς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη και έγκυος!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ.

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

"το πλοιο θα σαλπαρει....." για την Κιμωλο ενα πανεμορφο νησι των Κυκλαδων, το πρωτο ταξιδι μας με πλοιο μαζι με την ζουζου μας! θα κανουμε τα πρωτα μας μπανια μαζι της! ετοιμαζουμε βαλιτσες και φευγουμε..............! θα επανελθουμε με φωτογραφιες στις 17 του μηνα....!καλα να περασετε!

Δημοσίευση

"το πλοιο θα σαλπαρει....." για την Κιμωλο ενα πανεμορφο νησι των Κυκλαδων, το πρωτο ταξιδι μας με πλοιο μαζι με την ζουζου μας! θα κανουμε τα πρωτα μας μπανια μαζι της! ετοιμαζουμε βαλιτσες και φευγουμε..............! θα επανελθουμε με φωτογραφιες στις 17 του μηνα....!καλα να περασετε!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.