Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εγώ το αποκλείω, αλλά....

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια πείτε τη γνώμη σας..την 25η μέρα είχαμε ελεύθερη επαφή.Σήμερα είναι η 3η μέρα καθυστέρησης δηλαδή η 33η. Σίγουρα αποκλείεται να έμεινα έγκυος 5 ΄μέρες πριν την περίοδο, όμως..όσο καθυστερεί να έρθει..σημαίνει ότι η ωορηξία δεν έγινε τότε που λογάριαζα αλλά πιο μετά! Οπότε..τώρα μετράω 8 μέρες πριν έρθει η περίοδος. Αν δεν έρθει κι αυριο θα είναι 9 μέρες..οπότε κοντεώ να κλείσω 12 μέρες πριν την περίοδο αρα και πιθανή σύλληψη σωστά;; Πονους περιόδου έχω , όπως και νεύρα πολλά. Δεν ξέρω τι να υποθέσω..εσείς τι λέτε;

Δημοσίευση

Βρε τυρογαριδακι πολυ δυσκολο το βλεπω...εχεις σταθερο κυκλο;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι σχεδόν, πάντα παίζει μερικές μέρες. Κι εγώ περιμένω να μου έρθει αλλά δε βλέπω να έρχεται..εχθές έλεγα <<να αυριο θα έρθει, το νιώθω!!>> και σήμερα το πρωί ειχα λευκά υγρά..πάλι σήμερα λέω ΄το ίδιο, ότι θα μου έρθει αύριο. Το νιώθω,αλλα θα έρθει;;; Ήδη καθυστέρησε!Απλώς όσο καθυστερεί μου μπαίνει στο μυαλό η ιδέα ότι η ωορηξία μπορεί να έγινε πιο κοντά στη μέρα επαφής..δηλαδή μήπως δεν μετράει ήδη καθυστέρηση κατάλαβες τι εννοώ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Από την άλλη στο γιο μου έμεινα έγκυος τη 10η μέρα σε κύκλο 30 ημερών και τη 2η φορά την 20η μέρα σε ίδιο κύκλο...οπότε φέξε μου και γλύστρισα..

Δημοσίευση

Ναι βρε καταλαβα αλλα 25η μερα μου φαινεται πολυ..δηλαδη αν ειχες ωορηξια εκει γυρω θα επρεπει να αδιαθετησεις γυρω στη 38η μερα..οποτε θα πρεπει να περιμενεις αλλες 5 μερες σωστα;Αληθεια θα ηθελες να εισαι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και ναι και όχι. Περισσότερο δε θέλω, αλλά αν είμαι θα χαρώ.

Κι εγώ έτσι πιστεύω..χαζομάρες λέω..αποκλείεται να είμαι.Ειναι τελείως απίθανο !

Δημοσίευση

Tιποτα δεν αποκλειεται νομιζω:S τοσα εχουμε ακουσει...,κατι δεν το θυμαμαι καλα:blush: για παρακυκλικη ωορρηξια,οποτε Φανουλα μπορει και να εισαι,θα δουμε...;)

Δημοσίευση

Ειδα εχεις αλλα 2 παιδακια οποτε καταλαβαινω τους ενδιασμους σου..;)

θα δεις δε θα εισαι ισως αγχωθηκες ή κουραστικες γιαυτο η καθηστερηση..

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!:P

Δημοσίευση

τα πάντα πιθανά είναι!

ποτε σκέφτεσαι να κάνεις ένα τεστάκι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τόνια ένα έχω. Η 2η δεν πήγε καλά. Όσο για το τεστάκι...αν συνεχίσω να έχω καθυστέρηση..Τετάρτη..Πέμπτη..κάπου εκέι θα το κάνω. Κι εγώ πιστεύω πως πολλές γυναίκες έχουν καθυστέρηση και δεν έχουν περίοδο..πόσο μάλλον όταν η επαφή έγινε σε μη γόνιμες μέρες..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν είναι απίθανο ρε συ Ντάλια μου; ο πόνος στην κοιλιά δεμου δίνει και πολλές ελπίδες..πιάστηκα κ εγώ η χαζή από μια καθυστέρηση..λες και είμαι καμιά πρωτάρα!

Δημοσίευση

Τιρογαριδάκι,όλα είναι πιθανο να συμβούν....!

Απλα΄μην κάνεις υποθέσεις και περίμενε λίγο ακόμα.

Ευχομαι τα πράγματα να πάρουν την τροπή που επιθυμείς...;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ετσι είναι Ευη..αν είμαι θα το μάθετε παντως!!!χεχεχε..

Δημοσίευση

Οτι κι αν είναι καλοδεχούμενο είναι!χε!χε!

Περιμένουμε εξελίξεις!Καληνύχτα!

Δημοσίευση

Φανή μία από τα ίδια και εγώ. Η περίοδος ήρθε στις 36 ημέρες, λίγες ώρες αφού έκανα το τεστ. Πεταμένα χρήματα. Είχα όλα τα συμπτώματα αλλά δεν έβλεπα περίοδο. Δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος αλλά το έκανα για εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Γνώμη μου είναι να περιμένεις καμιά εβδομάδα μήπως και έρθει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Το πιομ πιθανό είναι να πρόκειται για μια απλή καθυστέρηση..θα περιμένω σίγουρα 2-3 μέρες ακόμη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μη λες τέτοια!!!Μη λες τέτοια κι έχω ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου!!!χαχαχαχα

Δημοσίευση

Αχ τι ωραια!

Μακαρι να γινετε για 2η φορα γονεις!

Τιποτα δεν ειναι απιθανο.

Μα γιατι δεν δεν κανεις

ενα τεστακι?

Θα μας λυθει η απορια!:side:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κυριως γιατι το θεωρώ απίθανο εξαιτίας των ημερών που ήρθα σε επαφή. Ακόμη και έγκυος να ειμαι πρέπει να φτάσω τις 40 ημέρες περίπου για να μπορείς να πεις και ότι έγινε η σύλληψη 14 μέρες πριν την περίοδο και συν 2 μέρες καθυστέρηση...ε πάμε στις 40! Σήμερα είναι η 34η.

Δημοσίευση

Καλημέρα , λοιπόν εμένα μου ήρθε προχθές στη 42η!!!!

Η ωορρηξία μου δηλαδη έγινε την 28η, ακριβως την ημέρα που περίμενα να έρθει. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι "παιχνίδια"μας παίζουν εκεί χαμηλά;)

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΦΑΝΟΥΛΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss::lol::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

gioulaki έγραψε:

Καλημέρα , λοιπόν εμένα μου ήρθε προχθές στη 42η!!!!

Η ωορρηξία μου δηλαδη έγινε την 28η, ακριβως την ημέρα που περίμενα να έρθει. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι "παιχνίδια"μας παίζουν εκεί χαμηλά;)

Μη μου λες τέτοια!!! Κι όλο αυτό τον καιρό ένιωθες συμπτώματα περιοδού ή όχι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.